51

Анонимен

преди 11 месеца

Супер! Нали дедоларизират! Долара отече....

50

сУмалиец към 55

преди 11 месеца

каква сеитба като украинската армия разхвърля милиони противотанкови мини в полетата уж да бори руснаци? всяка седмица загиват десетки хора в тракторите си (и стотици селскостопански животни), стъпили върху мините. и какво нови трактори от танкова стомана, като всичките металургични заводи се намират в Донбас? толкова сте delusional всичките, че няма накъде повече. никаква разлика спрямо т.нар. "путинофили".

49

Анонимен

преди 11 месеца

Видео от 9 май парада на Червения площад има на ютюб. Показва един танк Т 34 , бронирани машини, няма самолети, няма хеликоптери. Затова пък из украинските полета стърчат хиляди гръмнати руски бронетранспортьори и танкове. От ламарините им украинските фермери правят щитове за тракторите си. От танковите вериги правят валове, които монтират пред тракторите за разминиране на полетата. С дистанционно управление. СТОМАНАТА ЗА ТРАКТОРИ ЗА СЕИТБА, А НЕ ЗА ТАНКОВЕ ЗА ВОЙНА ! ПИЙТЕ СИ ХАПЧЕТАТА !

48

СТОМАНА ЗА ТРАКТОРИ!

преди 11 месеца

СТОМАНАТА ЗА ТРАКТОРИ ЗА СЕИТБА, А НЕ ЗА ТАНКОВЕ ЗА ВОЙНА ! ПСИХИЧНОБОЛНИТЕ КОИТО ПОДКРЕПЯТ ПУТИН ДА СИ ПИЯТ ХАПЧЕТАТА !

47

СТОМАНАТА ЗА СЕИТБА!

преди 11 месеца

СТОМАНАТА ЗА ТРАКТОРИ ЗА СЕИТБА, А НЕ ЗА ВОЙНА !!!

46

СТОМАНАТА ЗА СЕИТБА,

преди 11 месеца

СТОМАНАТА ЗА СЕИТБА, А НЕ ЗА ВОЙНА !!!

45

Зозо

преди 11 месеца

.........Ню Делхи не успя да уреди сметката в долари поради опасения, че ще попадне в заплаха от вторични санкции, докато Русия не желае да приема рупии за покупки........ Хахахахааааа, другари защо се борите за долари бре? Нали сте много ербап???

44

Анонимен

преди 11 месеца

Видео от 9 май парада на Червения площад има на ютюб. Показва един танк Т 34 , бронирани машини, няма самолети, няма хеликоптери. Затова пък из украинските полета стърчат хиляди гръмнати руски бронетранспортьори и танкове. От ламарините им украинските фермери правят щитове за тракторите си. От танковите вериги правят валове, които монтират пред тракторите за разминиране на полетата. С дистанционно управление. СТОМАНАТА ЗА СЕИТБА, А НЕ ЗА ВОЙНА !!!

43

Анонимен

преди 11 месеца

По-добре валута, с която може да се купи нещо, като юани

42

Всъщност аз знам

преди 11 месеца

ТОЧНО къде Росия може да си завре тези рупии.

41

Анонимен

преди 11 месеца

С тея рупии освен да пазаруват боливудски бози, друго не виждам. Колко трябва да си т.п. да продаваш истинска суровина срещу шума. А най-якото, което не се споменава в статията, е че договорите са дългосрочни и количеството шума ще нараства. А петрола ще тече.

40

Анонимен

преди 11 месеца

Проблем е че сумата е голяма, а все още няма механизъм за харченето й, за което трябва време

39

Истина

преди 11 месеца

След като америка си мести производствата от Китай в Индия, скоро ще има за какво да ги използва, така че да си седят и трупат, ще им дойде и тяхното време. Най-вероятно ще закочнат да изкупуват инфо й ски фирми който ще са 50% индийски и 50% на Сейшелите-Руски после ще заобикалят всякакви органичения.

38

vale_karo

преди 11 месеца

Интересното е в това ,че всички коментирате писанието на един журналист. Но не какво и как го е написал, а съдържанието ,което я е вярно, я не.

37

Анонимен

преди 11 месеца

Да си търгува с голтаците от БРИКС, само с едно изключение Китай, ама те си знаят интереса.

36

Анонимен

преди 11 месеца

Купувайте рупии, другари! Продавайте си доларите, че ще са тоалетна хартия и си купувайте рупии.

35

Ф16

преди 11 месеца

Кофти номер изиграха Китай и Индия на руЗнацитата,плащат им с рупии и юани,а когато Рашка поиска да купи нещо от тях казват,"А не Русия дай ни доларес,рупиите и юаните неса ни интересни"

34

Магелан

преди 11 месеца

Ха,ха,ха.Събират рупий за да довършат тапетите за за Кремъл започнати с рубли.

33

Ха.. ха... ха.... ха

преди 11 месеца

Преборихме долара....

32

Анонимен

преди 11 месеца

Това е само половината проблем. Другата половина е, че дори Рашистан да си прибере парите, не може да ги изхарчи. Примката около фашисткия режим на Лилипутин бавно се затяга.