10

Олеле

преди 1 година

Да се издаде присъда да бъде пречукан с чук, нали така според убиеца се държат добрите хора.

9

Анонимен

преди 1 година

Хем и НОИ ще спести пари за пенсия. Не е лош човек. Дъртите понякога отказват да умират.

8

Анонимен

преди 1 година

Нещо много се е размила представата за добро и зло на хората....убиеца твърди ,че е добър човек...! Алкохола не прощава на никого ! Няма как да си алкохолик и да си добър човек - двете са несъвместими!

7

Анонимен

преди 1 година

Трябва да се увеличат значително наказанията за убийства. След време тоя ще излезе на свобода и ще може пак да убива.

6

Анонимен

преди 1 година

Този ако за убийство с чук не се счита за лош човек какво ли трябва да направи за да е лош човек. Тоя е някакъв психопат. Той не бил лош човек а един добър убиец с чук, направо като детска приказка ще го изкара.

5

;

преди 1 година

А тоя от ония индийските ли е , на такова мяза.

4

ХФ

преди 1 година

Бо*лук, ако бях на твое място щях да кажа "господ да ме накаже", "не заслужавам да живея". Не да се оправдавам!

3

К

преди 1 година

Имало закони ... какви са тия смешни присъди , да пречукаш човек , собствената си баба с чук , бил пиян ... на ебббати мястото живееме. Това е за доживотна.

2

Анонимен

преди 1 година

Особено жестоко убийство, но не е лош човек? ***! За такива - каторга до живот без право на помилване. А през ваканциите строг режим старчески дом да сменя памперси под надзор от охрана.

1

Teo

преди 1 година

Дрогата не прощава! Толкоз!Нека го прочетат всички кандидат-дроги! Това ги очаква! Тоя реално трябва първите три години да ги изкара на изолация на хляб и вода, да няма достъп до дрога, и тогава може да говори нещо за по-нататък! А за журналистите - младежа на 28 години ... трябва са ви черпи! Защо не сте започнали направо със заглавие - младеж на 28 прекъсна живота на девойка на 80?!?