72

ВЕТО

преди 1 година

Що се отнася до изказа и семантичните особености, забелязвам, че повечето коментари тук, са публикувани от един и същи ***. Очевидно е, че целта е една - насърчаването на езика на омразата.

71

ВЕТО

преди 1 година

Прокарват се тук някакви безумия от отцепредатели. Не съм ви съдник, но пред Него ще отговаряте. Категорично вето на оста Москва - Белград - Скопие, докато я има.

70

Чочо

преди 1 година

Не го разбирам това.САЩ да влияе в ЕС,кой ,кого да приеме.Все едно Европа да каже,че подкрепя щата Калифорния да се отдели от САЩ

69

Анонимен

преди 1 година

До коментар 83:Точно защото не сме невежи по история сме наясно и помним какви ги вършеше българската армия в Македония през ВСВ,може и да сме били едно пре Ранното средновековие,но сега сме отделен народ със свой език,бит и култура,всичките ви напъни да ни изкарате българи са безполезни,така че айде у лево както се казва

68

До 81

преди 1 година

За разлика от българските шовинисти - "македонските" шовинисти никога не са излизали от "потрес"- а си. Явно убиецът Сталин и алкохоликът Георги Димитров са си свършили отлично работата. Как е възможно да демонстрирате такова невежество по история - Направо незнам. Айде бегайте при древните укри, дето са изкопали Черно Море и са опитомили динозаврите, че те имат нужда от помощ в момента.

67

Анонимен

преди 1 година

Бг шовинистите са в потрес,аз незнам друг толкова мазохистично настрое народ,който да си причинява това,зароди щтенията да се заграби Македония,българите три или четири пъти гризнахте дървото,ама пак не ви идва акъла в главата

66

Анонимен

преди 1 година

Е как така? Нали САЩ са НАШИ много близки съюзници??? Що така бе съюзници ще ни цакате?

65

Анонимен

преди 1 година

СШ ше помогнат на РСм да фалшицира и историята.

64

Анонимен

преди 1 година

СШ се оказаха македонисти и ше съсипят историята на бг, Въпроса е бг какво прави в ес и нато,

63

Анонимен

преди 1 година

Тия пък къде се бутат, подкрепяли, ми да ги приемат към САЩ, аман вече, преди по сверката на СССР, сега под свирката на САЩ, всеки иска да те командва и да нямаш мнение!

62

ББ

преди 1 година

БГЕКЗИТ Братя...или робството ще продължи!!!

61

ББ

преди 1 година

добре ли ви плати путин през лобисти,за да насърчите езика на омразата към Българите,нападенията над Българи,насадени от кгб г-н Блинкин?Шолц..."безплатно"ли нарежда на ЕНП да приемат РСМ в ЕС,КГБ ви държи от десетилетия..това е война,с подобно поведение сте обречени!!!

60

ББ

преди 1 година

Китай е...Справедливият лидер,ако не се изложи в Тайван---за подобни ли ви плащат от Русия през македонски и унгарски лобисти г-н Блинкин???

59

ББ

преди 1 година

Аз съм Свободен Българин и не приемам,насърчаването на омразата и нападенията над децата ни,удобрявани от САЩ и ЕС...насърчаващи "приятелите"им от македония да мразят и убиват децата ни...само защото сме Българи!да ни приписват...чудовищни...това не са приятели на България!!!...да унижиш Народ...оцелял след 500 годишно клане в опит да вкараш руски троянски кон...е...престъпно и некомпетентно...г-н Блинкин!!!БГЕКЗИТ!

58

ББ

преди 1 година

Българите няма да простят предателството на САЩ и ЕС...Българите бяха унизени от САЩ и Шолц!САЩ и ЕС заявиха,че удобряват езика на омразата,че македонците могат да мразят и убиват Българите,БГЕКЗИТ!

57

ББ

преди 1 година

уоу какво лицемерие!албанците тръгнаха да ги убиват,България..."фашистите"се намесиха с оръжие и бяха готови да изпратят армия...там живеят Българи?Блинкин опитва да надмине путин в лъжите си,путин заяви,че получил писмеността си от "земите на македония" част от България,не е жажда за величие...Справедливостта ни се губи,вчера вече унизихте Народ който никога няма да ви прости г-н Блинкин!дано плащат добре руснаците през македонските лобисти!това са просто пари...хартия!!!

56

ББ

преди 1 година

БГ екзит...да направим място на...мАкедония в ръководеният от щази-дс ЕС!БГЕКЗТ Братя...да си намерят други роби...шолц...няма и не е имало Справедлив и Солидарен ЕС...две скорости...плащаме солидарно...получаваме ,трохи,пропаганда по гьобелс е...просто им трябва евтина работна ръка...роби!БГЕКЗИТ!...така добре ли е...САЩ и ЕС?работите за това..безумно!

55

ББ

преди 1 година

България да събере и малкото им останало достойнство...и да напусне "съюзи"третиращи ни като втора ръка,унижаващи ни и ограбващи ни!Света не се свежда до САЩ и ЕС!картината е много по-голяма!САЩ и ЕС ни третират като ...п.лучовеци...както х.тлер е третирал славяните...да освободим място на... мАкедония...САЩ малките камъчета преобръщат...бронираните коли...унизихте един Народ...и никога няма да ви простим!!!

54

ББ

преди 1 година

това не е...гаф дори...това е доказателство за зависимостите в САЩ от...Русия,това престъпен акт,тези хора отказаха избирателни на етнос,няма ги в Конституцията им дори...нагласена по руски...и САЩ ги обслужват...ок,България ще потърси закрила от Китай и Русия...от съюзници!...България има богата История!!!тъжна...грабежи...несправедливости...САЩ не са приятели на България...доказано!!!и САЩ ли мислят"ако могат",че България е фашистка?САЩ насърчава езика на омразата,подкрепят го с Шолц!БГЕКЗИТ!

53

Анонимен

преди 1 година

Бог да пази Русия. То се е видяло, че България е умряла...