18

Drinkme

преди 15 години

Веско, много яростно храчиш и твоята не е съвсем чиста ;))Що се отнася до концерта в Рим, Мадона каза, че посвещава песен на папата, защото е сигурна, че той я обича, след като Господ я е създал... Яростен противник на канона и лицечерието в католицизма, бидейки католик, ама кво да ти говоря Веско, ти знаеш много за нея ;))) 9 пък видял провиснали дърти меса, ако не бях добре възпитана, щях да питам, дали не си гледал майка си...Дали някой я харесва или не, няма значение, никой не твърди, че е велика или надарена певица, а че е един от най-добрите артисти на нашето време, еуементарно Уотсън! ;))

17

Вива!

преди 15 години

Цитирам:"Тука недей да идеш у нас е тъпкано с таков бабичкор като тебе и Лили,Данчето,Росица,Богдана,Мими абе с лопата да ги ринеш."Бре момче, ще пропусна да направя забележка на граматиката ти - може да е от Дислекция. Но! Изобщо няма да се посвеня, да ти припомня, че имената които изброи, са наши - БЪЛГАРСКИ, известни певици... Според теб баби. Ами да, може и да имат внуци - то си е напълно нормално нещо! И предполагам, не ти си им внук, иначе щеше да знаеш: 1. Тези жени за достойни за уважение, давайки младостта и таланта си на България!; 2. Те са жени - майки, създали семейства, деца и внуци! Когато ТИ създадеш достойно семейство, когато ТИ направиш нещо за БЪЛГАРИЯ, тогава ще ти кажа браво, уважаеми "дед".

16

Ник

преди 15 години

Мадона е американсият Азис.. С какво по-точно блести повече? Няма никакъв глас, дори и на записи, на живо да не говорим.. Добре, че е показвала едно време цици и е правила скандали, когато такива неща не са били често срещани, иначе нямаше да привлече вниманието на хората. Американския Азис, само дето за него може и някой да ми оспори, че има глас, което може и да е по-вярно, отколкото за Мадона, не знам не съм фен на чалгата..

15

ivan-roma

преди 15 години

zdraveite na vsi4ki.ziveia v rim i estestveno biah na koncerta na madonna.6OUTO BE6E NEVEROIATNO I IZPALNENO S ENERGIA.A KOLKOTO DO MADONNA E UNIKALNO KRASIVA ZENA,SLABA E ,NE E SBRA4KANA MOGA DA VI UVERIA,4E MOMI4ETA NA 20 GOD.NE MOGAT DA SE MERIAT S NEIA...BILO TO PO-TIALO,BILO TO PO KRASOTA,BILO TO KATO IZPALNENIE NA ZIVO....VSI4KI TEZI KA4ESTVA BLAGODARENIE NA ZELIAZNATA DISCIPLINA NA MADONNA.I ARE STIGA STE PISALI PROSTOTII PO NEEN ADRES-NITO E PARVATA,NITO POSLEDNA ZENA NA SVETA,KOIATO E NA 50 GODINI...(I NEZNAIA,ZA6TO SE SPEKULIRA TOLKOVA,PO TAZI TEMA)

14

преди 15 години

А Папата кога ще ходи пак на турне?

13

Иво

преди 15 години

Мадона и ( баба ) Лили Иванова играят сантасе след 20 години и обсъждат бъдещи проекти хахаха

12

Вес

преди 15 години

изумителна? ВЕЛИКА? невероятна? С какво по точно ако мога да попитам е толкова извисена над останалите хора?(това е риторичен въпрос - не отговаряй..)

11

ягодка

преди 15 години

ВЕЛИКА И НЕВЕРОЯТНА МАДОННА!!!

10

Веско

преди 15 години

Не мога да повярвам направо колко са единодушни всички, мислех че ще последва вълна от поп- -фенове на мадона :). Пълните ми сърцето момчета.. :D

9

преди 15 години

гледах и съжалих! трагично фалшиво пеене, подскачане без всякакъв смисъл, шоу което е абсолютен кич, всички предпоставки да се зарибява тъпата широка аудитотия...а...и да не забравяме дъртите провиснали меса..ба!ба!

8

Mdolla

преди 15 години

Ако някога гледате Мадона на живо.. ще разберете защо е това "вълнение".

7

преди 15 години

за мен но това е живота - момичето си е поставило цел преди 20-на години и виж я сега. Дай бог всекиму така да си реализира желанията и целите!

6

преди 15 години

колкото и да я харесват някои,аз не мога да го разбера това нещо-нищо не виждам в Мадона,не искам да давам разни определения,ама не впечатлява с абсолютно нищичко

5

дед

преди 15 години

Кога най-после ще си дигнеш гащите?Абе показваш едни проскубани кълки и нищо повечи.Я виж наще фолк-певици с цици капачки отварят и те се голи пеят ама има и какво да покажат.Па земи та си оправи предните редки зъби щото мязаш на заек.Тука недей да идеш у нас е тъпкано с таков бабичкор като тебе и Лили,Данчето,Росица,Богдана,Мими абе с лопата да ги ринеш.

4

преди 15 години

Простотията у М. е нещо съвсем предсказуемо - какво може да се очаква от проста итлаианка със съмнителен произход и минало...

3

Веско

преди 15 години

Каква е причината да слагате една и съща (безвкусна) снимка на Мадона при всяка новина за нея. Тази е особено грозна, най-вече заради шапката, но и заради облеклото и - по-подходящо за труденичка на околовръстното. Освен това китарата и седу супер смешно. Междодругото, да се подиграваш на папата е форма на _невероятна_ безвкусица и глуповатост. Още повече идавщо от последовател на Кабала.

2

преди 15 години

Е нали трябва дъртата госпожа да върне парите на спонсорите и да остане нещичко и за нея. Няма да плаща на робите си я...мизерница си беше мизерница си остана. Мизерията не е свързана с това колко пари имаш или не, а е състояние на душата!

1

преди 15 години

Най-добрата! тази може да прави вече каквото си иска, еб*а си жената. Това е да си звезда.