99

Истината

преди 1 година

Това че някой същества коментират това което съм писал по долу, потвърждава че е самата истина!!! Това са ФАКТИ а не догатки, умници!!!.

98

Истината

преди 1 година

Не е за вярване последните 34 години колко промити и нови прости мозаци се пръкнаха!!!. 90% от тях са стреляли само на РС или РS останките 10% са военни мозъци гладки като яйца!!!. Ако една бомба падне в БГ ще напълните подлеза на гара Подуене, нищо че там е пълно с *** и педофили!!!. Всичко е тактика и тя е гениална за сега. Никой не обръща внимание че България потъва, златния милярд също!!!. Надявам се пак да ни освободят защото имам деца и искам поне те да живеят нормално!!!

97

Анонимен

преди 1 година

Театър се разиграва за наслада на европейската публика, всички си мислят че има раздор и едва ли не, ето, Вагнер си тръгват и Русия губи.., просто театър, а до като трае постановката, руснаците се прегрупират.

96

Гошо

преди 1 година

О боже, слез и си прибери вересията, наречена Русия.

95

СТОМАНАТА ЗА СЕИТБА!

преди 1 година

СТОМАНАТА ЗА ТРАКТОРИ ЗА СЕИТБА, А НЕ ЗА ВОЙНА !!!

94

Догодина на 9ти май

преди 1 година

в масква ще парадират с магарета и каруци.

93

Анонимен

преди 1 година

Видео от 9 май парада на Червения площад има на ютюб. Показва един танк Т 34 , бронирани машини, няма самолети, няма хеликоптери. Затова пък из украинските полета стърчат хиляди гръмнати руски бронетранспортьори и танкове. От ламарините им украинските фермери правят щитове за тракторите си. От танковите вериги правят валове, които монтират пред тракторите за разминиране на полетата. С дистанционно управление. СТОМАНАТА ЗА СЕИТБА, А НЕ ЗА ВОЙНА !!!

92

мамго

преди 1 година

Накрая май тия Руски воени групировки ще се сбият за пари по между си и ще забравят за Украйна,щото за тях това е бизнес ,без значение с кой се бие...нещо като харкотик,без който не може да живееш!!!Виж взели че нападнат и Путин за неизплатени заплати ,така че става страшно!!!......само не ми вярвайте,проста теория.....

91

Анонимен

преди 1 година

Българските служби да се задействат и да ударят агентурните мрежи на Русия в България и Македония. Всички поддръжници на нацисткия режим на Путин, трябва да бъдат прихванати и вкарани в състояние на невъзможност за оперативно-подривна дейност на балканите.

90

Беобахтер

преди 1 година

е нали Путин беше болен и трябваше да е умрял, Шойгу да е уволнен, а Зе да е в Крим .. ама гинеколожката плати само за ваксини ,а не за транквиланти

89

Анонимен

преди 1 година

Толкова силно е желанието на някои "ВАГНЕР" да се изтеглят от Бахнут, че несъществуващи коментари вкараха в устата на Пригожин........... Ех, ех........

88

Анонимен

преди 1 година

До .!. За Путин не знам. Ама зеления е пътник!

87

хахахахаааааа

преди 1 година

Пригожин след речта на Путин : Ако се окаже, че тоя дядо е пълен ***? ей тоя Пригожин предател излезе!

86

Анонимен

преди 1 година

До За всеки русофил И ти много лесно можеш да бъдеш намерен! Внимавай!

85

.!.

преди 1 година

епа само путинофилията тука не може да види на де отиват нещата! Но путинофила е предател и продажник на България който НЕ знае и НЕ може, но пък ЛЪЖЕ, та ЛЪЖЕ! Ся ше ви светне батьо ви путинофили В най-скоро време путин го очаква самоубийство! тоз вашия главатар така ше го самоубият, че даже и на вас ше ви стане ясно! :))))))))))))

84

До Батьо Зеленския

преди 1 година

На предателите трябва да се потърси сметка , едно е да симпатизираш друго е активно да участваш в разработени мероприятия от руските фашисти , защото света е изправен пред "възраждане" на кафявата чума , институциите трябва да си влязът в ролята и колкото по на време толкова по добре , рязане до корен и всички предателски партии свързане с тоя фашистки режим трябва да бъдат забранени а симпатизантите им преследвани от закона ! и батьо това че ни съгласен с руските убийци не те прави предател!

83

malgiorno a tutti

преди 1 година

Питането е "Но какво ще прави страната, нашите деца и внуци, които са бъдещето на Русия" и директно отговорите - "малките рашначета - направо на фурашшчета [sic!]", а "дъртите гомораши - на костно брашно и инертни материали". Каквото попитало - такова се обадило :).

82

Анонимен

преди 1 година

Нема снаряди! Азната празна! Помощ от нийде! Бог високо, цар далеко у бункеро! Единствения изход е cмapттa!

81

Не бързайте Господа!

преди 1 година

Краят на войната е далече, годината още не е свършила, а има още толкова много деца за избиване в Украйна...

80

Анонимен

преди 1 година

Дали дойде фазата на взаимните обвинения или сме свидетели на изобразяването на такава фаза? Безспорно Пригожин е талантлив човек. Тук ни забавляват със сказки от типа ЕЖК, а мълчат за реалните резултати на терен. На територията на цяла Украйна ВС на РФ владят инициативата, знаят кога да бият и къде да бият. Това ясно пролича в нощта на 7-ми срещу 8-ми май при небивалия по своята мощ и мащабност въздушен удар. Всички обекти са поразени. Целите са постигнати.