10

Бг

преди 1 година

Абе тоя проходимец ли ще ни учи, слуга на демократите-сатанисти уличен и разрушил брака си с прелюбодейство, любител на блъфа и блуда,къде остана твоя мистър Олимпия-умраха братя Уидър и Винс Макмеон го превърна в тъпо шоу със 30-год.закъснение. Неговите уроци блъфирай-лъжи и мажи. Някакъв вавилонски сатрап и *** !

9

Битото куче

преди 1 година

Тук арни ще е беднякТакива в социалистическа България не виреят

8

Всяка проститутка

преди 1 година

Писател .!. Заради това са умрели хиляди малки химици и още стотици хиляди се влачат натровени и осекатени за цял живот! Важното химията да върви !

7

z-rock

преди 1 година

Този човек стигна от бедно австрийско селянче, до губернатор на най-големия щат в Америка, отделно безброй филмови роли, обаче, както се оказва не може да се сравнява с "пруеспелите" коментиращи в тоя сайт!!

6

Прост укропитек

преди 1 година

Арнолд ако се беше родил в България щеше да е просто Арнолд ци..га..нчето от Аксаково.Ето и моите 3 съвета към него.Яйцу цвайнцу дрън

5

Анонимен

преди 1 година

При нас най-малко ефективно е това, което той определя като "директна комуникация". Чрез такова контактуване в най-добрия случай можеш да си изградиш някаква лична представа за някого, но не винаги тя може да ти е полезна. Тук някой трябва предварително да е ходатайствал за теб. Ако никой не го е направил, директно те питат "Кой те праща?"

4

до 3

преди 1 година

Че какво друго да очакваш от син на милиционер, пък бил той и австрийски.

3

Анонимен

преди 1 година

Осмият съвет: направете поне един извънбрачен син на прислужницата.

2

Анонимен

преди 1 година

Кой му е писал книгата! Щото тоя е по *** и от Ицата Стоичков.

1

Анонимен

преди 1 година

Какво значение има, ако е бил полезен?