17

68-я

преди 1 година

Айде бе Бъзико, давайте го тоз Панаир на Свинаря, та да се приключва с таз сага. Какъв убав жилищен комплекс ще стане в тоз район...

16

Боко

преди 1 година

Целуна ръка на свети Гергов и му оказа пълно съдействие. А митрополит ДС обяви Гергов за светец....

15

до 42

преди 1 година

А кое е по-добре. Интер Експо Центъра в София ли? Който и по изложбена площ не може да се мери с Панаира по никакъв начин. Но нали все пак всичко трябва да се централизира в София.

14

42

преди 1 година

Дреме му на някой за вашия соцпанаир. Той беше интересен когато само там можеха въобще да се ВИДЯТ някои стоки, които за да се купят, трябваше да се ходи НА ЗАПАД.Сега е интересен само като терен.

13

до 7

преди 1 година

Не си прав...бургаския кмет също се облиза яко......... зала Арена от 25 милиона, вече струва близо 100 милиона...и още няма акт 16........

12

Vs

преди 1 година

Прав е! Винаги е бил на БСП!

11

Пловдив

преди 1 година

Панаирът беше на ДЪРЖАВАТА. ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ ВЪРХУ ОБЩИНСКА ЗЕМЯ. БЕШЕ ПОДАРЕН НА ГЕРГОВ / ОТ БСП/ ОТ СТАНИШЕВ. СЪЩИЯТ ПОДАРИ И УСТИЕТО НА КАМЧИЯ НА РУСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО. ТАМ БГ ВЕЧЕ НЯМА СОБСТВЕНА ЗЕМЯ!!!! РАЗБИРАТЕ ЛИ НАКЪДЕ ВЪРВИМ??

10

Ох

преди 1 година

Ох, тия пловдивски чобани. Пак ли бе?

9

тротинеткова

преди 1 година

Целият пловдив е един панаир на простотията

8

аман

преди 1 година

Този е най-некадърният кмет, който Пловдив е имал. Не беше избран от пловдивчани, а беше назначен от Бойко, който му купи изборите (ГЕРБ знаят как се прави това). Назначи си го да му е марионетка. На Бойко и на мамин Ваньо Тотев, който си приватизира града. Значи Зико и Тотев толкова зулуми направиха за Пловдив, че направо го съсипаха. Нищо хубаво не се е случило в града през техните мандати (овен "Капана"). Като цяло излиза, че партия ГЕРБ е вредна за Пловдив (освен за махалите май)

7

Анонимен

преди 1 година

В управата на Пловдив най-много и безкрупулно се краде.

6

Споко Овци

преди 1 година

И на панаира ще ви тарашат на голо . Беееее- ееееее -ееееее

5

Анонимен

преди 1 година

Може да е на общински терен, но пак може да е собственост на държавата.

4

Лицемерие

преди 1 година

Панаирът беше подарен на Гергов от Станишев и Първанов през 2013 г. Истина, която удобно се забравя от борците срещу корупцията, участвали в коалиция със същата БСП!

3

Анонимен

преди 1 година

Панаирът се намира на общински терен, така че ако някой претендира обратното да се изнася някъде в полето на частна собственост.

2

балък

преди 1 година

Така е. Беше на народа.

1

Анонимен

преди 1 година

Панаирът е на България!! Утре вие смешниците от ГЕРБ пак ще го затвърдите!