172

Помни ама не научил

преди 1 година

До 188 помним! ББ така доведе от Америка С Дянков и той ни накара да купуваме за трудов стаж годините на висшето си образование - къде го има това???????. . . . . ПОМНИШ, НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НИЩО НЕ СИ НАУЧИЛ, С ИЗВИНЕНИЕ ЗА КРИТИЧНОСТТА! ИЗБИРАЙ БЪЛГАРСКИ ПАРТИИ! ХИЧ НЕ Е ТРУДНО!

171

Алекс

преди 1 година

Отбиване на номера с този кандидат.Мария ще си остави заплатата от 30 000 евро като еврокомисар и ще дойде в София.А дано,ама надали.ГЕРБ отново не могат да съставят правителство.

170

Анонимен

преди 1 година

Не е чужденка. Тя е българка.

169

помним!

преди 1 година

ББ така доведе от Америка С Дянков и той ни накара да купуваме за трудов стаж годините на висшето си образование - къде го има това??????? - Същия Дянков ни отвлече милиони от здравната каса!!! и пак го канят медиите да дава акъл!!!! Такава ще е и тая чужденка - богати хора не знаят какъв е живота ....

168

Анонимен

преди 1 година

"При социализма бяхме сто пъти по-добре и всички ни уважаваха" Сериозно ли?! Бяхме с промити мозъци, затворени от света, управлявани от диктаторски режим. Държавата ни загуби втората световна - беше окупирана от руснаците, лишиха хората от частната им собственост и от човешкото им достойнство. И ти това го наричаш "по-добре" и за "уважение"? Бяхме държава от социално слаба наемна ръка водена за носа и затворена от света. Изостанала държава.

167

Анонимен

преди 1 година

Пази боже, по-добре луд Киро.

166

Левтер

преди 1 година

Тая буца е решила да ни умори от смех...

165

Анонимен

преди 1 година

Ако ГЕРБ смятаха, че имат реален шанс за правителство, щяха да номинират Дончев или Митов. Вместо това, те си правят последен ПР преди следващите избори. Жалка история.

164

Мили

преди 1 година

Боже, спаси България от тази некадърница! Гербаджии толкова ли сте изпаднали да предлагате тази?

163

Анонимен

преди 1 година

Ужасссс!!

162

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ са отбор некадърници. Разбира се, че не могат нищо свястно да предложат за премиер.

161

Анонимен

преди 1 година

Това би била страхотна кандидатурата, браво за избора!

160

Анонимен

преди 1 година

Това създание предизвиква брутално отвращение . Представяте ли си какво "работи"...

159

Ежко

преди 1 година

Опитвам се да се сетя за по-лошо кандидатура и нищо не ми идва в главата.Аман от локуморазтегачи, дето не са свършили реална работа за две стотинки през живота си!Марийка -премиер.Алооооо......

158

Анонимен

преди 1 година

Боко няма никого на резервната скамейка. Само куци коне и скъсани менискуси. Дано да се изложи пак с тази кандидатура - Цецка Цачева две. Всичко зависи от Възраждане на ГЕРБ. Гербодепесарите и чалгарите ще се обединят за кокала, а Възраждане на ГЕРБ ще излезе за намаляване на кворума.

157

Анонимен

преди 1 година

Като знам какво направи за България, направо ми се плаче! Ама Вие наистина ли? Не Ви съжалявам вече, а по-скоро презирам! Лека вечер!

156

Език

преди 1 година

Жените винаги намират общ език.

155

Силна кандидатура

преди 1 година

Много добра кандидатура. В сегашната напрегната ситуация жените са по-склонни да намерят общ език. Силен ход на Борисов и поне 100 пъти по-добре от Академика, чийто гласче едва излиза като говори. Нищо против, изглежда умен човек, но няма никаква харизма и едва говори. Тази жена е огън, но има и диалогичен елемент. Перфектният кандидат за този момент. Разбира се, тук и в парламента ще я оплюят. Каквото умеем най-добре.

154

Анонимен

преди 1 година

Между тази Тротинетката разлика в интелекта и морала няма

153

Втори мандат ама не

преди 1 година

Министър председател на правителството в изгнание...Даниел Лорер, той поне е чист българин. ХА аа ха...