35

Върл Левскар

преди 1 година

Хей , хей ! Спрете се ! Какъв афро нещо си е Адриан ? Нормално дете . Дългата коса ли е проблем ?Моят син също е китарист и брада и мустаци има и кара 2.5 т автомобил . Взе книжка на 18 , трета година кара . Всичко е възможно . Не сте ли сте спъвали?

34

Върл Левскар

преди 1 година

Родителите били противни .Абе ти ли си си избрал родителите си На всеки може да се случи . Неуместен коментар .

33

Анонимен

преди 1 година

Мерките трябва да се наложат на печалбарите. Те раздават книжки на куцо кьораво съкато и безмозъчно. Ако не бяха те нямаше да има толкова катастрофи. Книжки на деца не се раздават. Книжки само след психо нарко и алкохолен тест. Ако човека който иска книжка има слабост към алкохола и наркотиците рано или късно ще стане убиец на пътя. Примери хлиляди. Да се вземат лицензите на печалбарите и да се направи само един център във всеки град който да обучава водачи към който център да има психолози.

32

Върл Левскар

преди 1 година

300 м спирачен път е за малък самолет . Колкото и да е стара т.н. бричка и със 100 да кара ще спре . Просто водача не ги е видял . Хайде някой да отиде и види и пише !

31

Анонимен

преди 1 година

афробългарин е Адриан Антонов

30

Анонимен

преди 1 година

Родителите на убиеца са противни. Говорят за 3 жертви, те се нареждат до жертвите. Щяло да си изпусне абитуриентската, животът му се нарушил. Голяма трагедия. *** и нагли родители с лигаво и нагло детенце. Противни хора са.

29

Пешо

преди 1 година

Този на снимката не ми изглежда на нормален, психото да се самосезира.

28

Да допълня...

преди 1 година

Така е. И няма как спирачния път да е 300 метра. СП на съвременните автомобили при 100 км. ч. е 37-38 м. Тази стара бричка маже да спре на 60-70 . , но 300 м. СП са абсурд.

27

Анонимен

преди 1 година

стига сте отразявали всяко птп кото национална и пъва новина най лесно е да преписваш бюлетина на мвр и да се правиш на журналист.птп с жертви ще има винаги докато има мпс.ако проверите статистиката ще видите че въпреки увеличението на мпс проишествията намаляват.спрете хонорарите на гостуващите по студията които са едни и същи отделно усвояват средства от разни неправителствени фондации и не забравяйте че по една или друга причина на всеки водач може да се случи.

26

Върл Левскар

преди 1 година

Първата мярка е изграждане на ЯРКО осветени пешеходни пътеки и Ярко мигащи знаци . Пешеходците да не тичат а първо да стъпят до бордюра и да изчакат ! Да се убедят , че са видени . И да има и от двете страни толерантност !Жално мие за децата .Вечна им памет !

25

Анонимен

преди 1 година

Каквото и да си говорим, държава няма... всеки ден катастрофи с жертви , безумни погледи отвсякъде....в момента пред the Mall много силна музика тормози два квартала, полицията нямала право да ги санкционира до 22 часа, общинарите разрешили събитието са се облажили и си траят ... Дискотека дъни децибели на открито в държава от ЕС... изобщо не виждам начин да се оправи това .... анархията за имащите пари е тотална, а бедния човечец веднага ще го приберат ...

24

Мерките са ясни

преди 1 година

Много бръщолевения, нищо наказване. Експерти! И тия ми писнаха. Това второразядно адвокатче министъра, веднага да подаде оставка и да започне да си търси адвокат. То не бяха убити граничари, премазани полицай, задушени мигранти, млади хора по улиците по двама по трима, неадекватен тормоз по дискотеките, политическа саморазправа с неудобни опоненти. Зощо тоя е все още министър?! Какво ви става бе хора?

23

Аз съм експерт

преди 1 година

Присъдата се да ва когато всичко е приключило и трагедията е на лице ! Търсиме превантивност да не смеят да се правят на велики да карат бавно и да има по-- голям шанс да спрът преди да са направили белята !

22

Аз съм експерт

преди 1 година

Много е важно да има една горна граница във големите градове която като я надскочиш знаеш ,че оставаш без книжка за дълго време настъпиш ли над 80--или 90 във централна градска част да няма вратички и прозорчета а просто книжката изчезва и после проверовъчен --- но трябва умно да се пипа защото на някакво околовръстно и във центъра на града нещата са различни ! Направиш ли ДЕМОНСТРАЦИЯ със мотор или кола на скорост и хет трикове трябва да е същото -- тези дето се правят на диви -без книжки !!

21

Анонимен

преди 1 година

Да излезе от ЕС, плюе на евроатлантическите ценности и въведе смъртно наказание. Не за шофьорите, а за политиците.

20

Анонимен

преди 1 година

То хубаво си говорим за закони, санкции и т.н., ама нали знаете, че каквито и правила да въведат, те пак няма да важат за едни специални хора и пак ще е половинчата работа.

19

Анонимен

преди 1 година

Мерките които могат да се вземат са високи присъди. Ако 19 годишното момче убило 2ма с колата си получи доживотна присъда то това ще стрестне останалите на неговата възраст.

18

Аз съм експерт

преди 1 година

На всяко 18 г хлапе със книжка му трябва време за да олегне и да се понакара да се поуспокой като мъж и като шофьор на всеки му трябва и различно време ! За това започнете със градация на мерките от 18-- до 21 г му се забранява движение със автомобил от ,граждански здрач до еди колко си часа после 22--24 от 22-06 часа от 24 -25-от24 часа до 4часа сутринта --- чато много са на зор има таксита и комшии ! При движение над 90 км във града-отнемане на книжка от 3-5 години и проверовъчен изпит !

17

3M

преди 1 година

държавата трябва да създаде пътна полиция и да я принуди да работи! Сегашните милиционери трябва да бъдат изгонени, без да ползват привилегиите, заради които са в мвр

16

Аз съм експерт

преди 1 година

Защото съм на волана всеки ден и вечер също ! Имам над 2,5 млн км градско ! От 89г насам кат и експертите са тандем а се корят взаимно за пред хораста за това време до сега вдигат само глоби и резултата е все един и същ! Джигита кара като изтърван а новите глоби съсипват обикновени хора хванати със кофтия след милиционерски знаци ефект никакъв !--Заранете на новите книжки да управляват автомобили от 22 ч до 5 часа сутринта или от 23 -05 часа и ще има ефект ,е няма да се пресече всичко но ще има