62

Анонимен

преди 1 година

И кой ИДДДИОТ ще купи Тесла която е на 10 години? На която батерията вече е за смяна и бати ви мъскчо чака с брадвата щото нали знаете че при него евтини неща няма?

61

Анонимен

преди 1 година

До Име, а за теб какво значение има кой какво пише? Нека се надуват! На теб не ти намалява богатството от това, че някой друг има.

60

Алекс

преди 1 година

Статията е за автомобили,но някакви коплексари пишат какви имоти мечтаят да си купят.Поне изчакайте да пуснат статия за имоти.

59

Вале Пика

преди 1 година

Тия само преписват един от друг. Псевдожурналистика!!!!

58

Анонимен

преди 1 година

Няма я Дачия .Добрееее , имаме напредък !

57

Анонимен

преди 1 година

В интерес на истината за втора кола съм харесал Q7 около 2018-та. Трябва ми нещо евтино да перем до вилата и да не ми пука. Намирам подобни (особено внос от САЩ) за около 55-65к.. Но не знам доколко са надеждни, честно казано. Брутална загуба на стойност има и има защо- вероятно е тотален трошляк, но поне за 2ра кола трябва да е ок, ако се поддържа. Трябва ми нещо с 3 реда седалки и що-годе модерно, но на ниска цена (след 2018та). Има защо да е толкова евтина тая каруца...

56

ЦиничнотоКопеле

преди 1 година

Нещо сте спали на студено. Жена ли е писала статията?

55

ГЕРЕН

преди 1 година

АUDI Q7. ДОБРА КОЛА. ИМАМЕ ТАКАВА И МИ ХАРЕСВА. НО ПРЕДИ ТОВА И МЕРЧОЛАНА НЕ БЕШЕ ПО ЛОШ. СЕГА ТУК ПИШЕМ ЗА КОЛИ А МНОСА СЕ ОБЪРКАЛИ. КЪЩИ ЗЕМИ АПАРТАМЕНТ. ЕГОТО ВИ КЪТ НА БИБИ ТУЛУПОВ. ВСЕКИ ИМА. НО ДЕЦА НЕ А. И ВСИЧКИ ПОЧТИ СА У ЧУЖБИНА. МЯСТОТО Е ВАЖНО. КЪДЕ ИМАШ. И НАЙ ВЕЧЕ ДА ТЕ КЕФИ.

54

Анонимен

преди 1 година

Тука един лууд сам си пише коментари...явно 9к и нагоре се изкарват като сам си говориш!

53

до 36

преди 1 година

Мислиш ли, че някой го интересуват кутийките в София, които имаш и съборетините без стойност в дълбоката провинция?! Надали. Темата е за коли. А твоята не става за нищо.

52

До 49

преди 1 година

Имам автомобил за 77900лв.. Първоначална вноска 30%, ОС- 35%. 60 месеца лизинг и 330лв. вноска. Лихва 0.99%. Не знам какви ги пишеш. Имам и втори автомобил нов, доста по-скъп, там вноската е друга около 1200лв., но ОС е 55%.

51

Do 50

преди 1 година

Ще си позволя да те поправя, че има и с 0% лихва за целия срок на лизинга. Както и субсидии за хибриди и електрички.

50

Би Ем Уай

преди 1 година

Вай вай вай. карайте сингапурски коли след 13 г. ги сменяш с нови и така, докато караш, поне да не си дядка над 35.

49

До 49

преди 1 година

Сегашните лихви са от 0.99 до 2.7%. Мерси.

48

Анонимен

преди 1 година

Нова кола само веднъж направих тази грешка и то добре, че фирмата пое половината. И много лъжете, каква е тази тойота с 400 лева вноска, дали си 30% в началото и имаш още 30% остатъчна стойност, айде стига лъга аз за кола 35 хиляди внасях близо 500 лева и то на лихва 2.75% ти на сегашните които са почти 6% няма как толкова да ти излиза.

47

Маркс

преди 1 година

До ГанчоТи си от онези ***,които са си купули 10 годишен премиум автомобил с потрбителски кредит и реват когато дойде време за ремонт,и чуят колко струват частите,а и ремонта,и започва голямото чупене на пръсти,и се прави една уйдурма....и се маха ДПФ-а,защото гори с 5% по-малко,и пуши на баира като нафтова печка,и аз с новата шкодичка ти се смея колко си жалък,докато ти си мислиш как си бил система,и как ще платиш поредната вноска на кредита,защото последния ремонт ти такова майката!

46

до 44

преди 1 година

Има, има вили по 4м евро, но с огромни дворове. Вече, ако балъците програмисти купуват разни къщета с по 200м2 двор за по 600к евро, е друг въпрос. Както долният е написал, земята струва пари.

45

до 44

преди 1 година

Вила кореняците наричаме имот в СЕЛО до София. Симеоново е СЕЛО, населено със шопи. На СЕЛО имаме ВИЛА. СЕЛО Симеоново. Квартал се нарича от някоя и друга година. Личи си, че не си от София. Радвай се на панелките и клошарските къщи в прованса. И не се стига с танк, а по асфалтов път. И лек жокер- на стара къща е скъпа ЗЕМЯТА, а не постройката. Айде за домашно се поинтересувай колко струва на декар ЗЕМЯТА там :)

44

Анонимен

преди 1 година

Тойота.

43

До 42

преди 1 година

Нема вили в Симеоново по 4 м евро! Хахаха. До вилите в Симеоново се стига с танк през зимата и 400 х не дават хората. Ти въобще знаеш ли на какво се вика вила Грую