9

123

преди 1 година

Трябва да се махне незабавно ***, който е обида за нацията и за достойнството ни. А паметникът на Васил Левски е чудесен, размерът е без значение. В архитектурно отношение е оригинален, интересен и съответства на скромността на Апостола.

8

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 2 Абе ти луд ли си? Много си е добре паметника. Не е нужно да се зариваме с някаква бутафорна грандомания.

7

Анонимен

преди 1 година

Цели три седмици за едно малко кръгово? На ръка ли ще го асфалтират бре? По-бавно изпълнение сигурно няма в света.

6

VladTepes

преди 1 година

Предният ремонт на Левски не включваше кръговото кръстовище. Забелязва се мрежовидно напукване, но има участъци с далеч по-голяма нужда от ремонт.

5

Анонимен

преди 1 година

А, пак ли ще се преасфалтира? Че не го ли правиха само преди 4-5 години - вярно, с хлъзгав асфалт, ама все пак нов? А паветата по Борис, дето бяха много добре наредени няма ли да се пренаредят пак? Понеже те имат доста по-належаща нужда от ремонт на предишния ремонт.

4

Анонимен

преди 1 година

Големи ремонти, голямо нещо. Едно кръгово няколко седмици. Има две причини - 1) некадърност 2) усвоените пари са повече за по голям период работа. Няколк дни само ще слагат огради и ще спъват движението.В цивилизованите страни за една нощ преасфалтират летището, което е доста по-сложно.

3

Краси

преди 1 година

А Северната "врата" на София кога?

2

Анонимен

преди 1 година

Това недоразумение час по-скоро трябва да се демонтира и да се направи грандиозен проект за нов достоен паметник, какъвто заслужава Левски. Идете в съседна Македония и вижте какви огромни статуи има не техните уж герои....

1

Шегобиец

преди 1 година

Коричка асфалт и ремонт на ремонта? Докато Данчето все още не е паднала от власт?