26

Не на ООН

преди 1 година

Чучелото каза бля-бля. ООН - о,о не! Една мъртва и ненужна организация обслужваща определени интереси.

25

Анонимен

преди 1 година

Ако не давахте оръжие на Украйна а само хуманитарна помощ, досега войната да е свършила, икономиката но ЕС запазена и хиляди животи спасени.

24

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен15. Защото говори каквото му казват шевове от САЩ.

23

Май и на Путин

преди 1 година

му стана ясно, че няма за какво да преговаря с Украйна, а трябва директно да сложи американците на масата за преговори, обаче те все се крият зад гърба на някой- я Зеленски, я НАТО, я чиновниците от ЕС, а сега даже и на Китай се надяват само и само да не преговарят и да не поемат никакъв ангажимент - нито за ядреното оръжие, нито за блоковото противопоставяне, нито за цветните революции.

22

БАНко

преди 1 година

И ТИ ЧАКАШ ОЩЕ ОРЪЖИЕ И МНОГО УБИТИ ЗА УКРАЙНА ОТ БАЙДЪН И УРСЪЕЛАТА .ДО ПОСЛЕДНИЯ УКРАИНЕЦ !!!

21

Анонимен

преди 1 година

Вмирисана корумпирана организация .

20

Гогич

преди 1 година

А ми благодарение на вас, тъпигьози, няма мир. Явно войната устройва всички политици, а и войната все по-успешно замазава поразиите и кражбите от измислената ковид-пландемия (то и затова Урулата е все още само разследвана, а не зад решетките, където й е мястото).

19

Анонимен

преди 1 година

В НАЧАЛОТО НА ВТОРАТА СВЕТОВНА ГЕРМАНИЯ И СЪВЕТСКИЯТ СЪЮЗ ПОДЕЛЯТ ЕВРОПА.ГЕРМАНИЯ ОКУПИРА ЦЕНТРАЛНА И ЗАПАДНА ,А РУСИЯ НАПАДА ФИНЛАНДИЯ,НАХЛУВА В ПОЛША,АНЕКСИРА ЕСТОНИЯ И ЛАТВИЯ,ОКУПИРА В ЗАПАДНА РУМЪНИЯ БУКОВИНА И МОЛДОВА!ВЕРМАХТА И ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ ПРАВЯТ СЪВМЕСТЕН ПАРАД В БРЕСТ,КЪДЕТО ХИТЛЕР ПОДАРЯВА НА СТАЛИН ПРЕВЗЕТИЯТ ГРАД!

18

да

преди 1 година

битка на болонка срещу сибирска мечка! познайте кой ще спечели?

17

Анонимен

преди 1 година

Предателят Зеленски накрая може и да го обесят. Украинците. Ако го хванат.

16

Анонимен

преди 1 година

Цивилизования свят да прави вятър, ние сме от ***..

15

Германецът

преди 1 година

всъщност е от Якоруда..Оттам и всичките му особености..

14

Анонимен

преди 1 година

Е защо си ни ти?!? За мир да се говори е винаги възможно!!! Дъртак скапаняшки!!!

13

Анонимен

преди 1 година

До Германец - типичен се..лтак си - пр-ост, но арогантен. Перидично ми си набива на очи ника ти - и винаги едно и също, лаеш си там някакви твърдения и лозунги без грам покритие, без изобщо да можеш да формираш една що-годе аргументирана позиция с доказателствена част. Но то на Запад са такива - безмозъчни ботове, за които критичното мислене, фориране на логически връзки и собствени заключения е нещо изкл. чуждо и трудно. Дори не се опитват.

12

Анонимен

преди 1 година

След години над героичният Бахмут ще се извисява монумент в чест на героичната украинска защита срещу кръвожадния и жесток агресор.Имената Украинските войни ще бъдат изписани със златни букви,а на затворниците и башибозука на Путин ще бъдат винаги в забвение в Ада!

11

Германец,

преди 1 година

не бързай, днес празнуваме разгрома на новоизбраната ти родина..

10

Германец

преди 1 година

Какви преговори, какви пет лева? С терористи не преговаряме. Унищожаваме ги. Скоро ще празнуваме 200К полегнали opки. Наздраве :)

9

Анонимен

преди 1 година

На зеления *** като му спрете паричките и оръжието няма ли да се договори мир ?

8

ООН

преди 1 година

която трябва да пази мира по света и винаги да говори за МИР?!?!? Явно от незаконната инвазия в Ирак, вече тотално е загубила своята стойност. Организация, която позволява Либия, Ирак, Сърбия, Судан, Йемен и т.н., която е за мир, явно следва идеологията единствено на този, който дава повече пари....

7

Анонимен

преди 1 година

Аз пита за какво членуваме в тази безполезна организация,която не е за мир,а за война?Или и там плащат едни банкерчето с шапки?