65

Анонимен

преди 1 година

Ето го поредния пишманикономист.Незаная кой ги е учил но май неговата диплома трябва да се вземе и след Това на това недоносниче.

64

Ехаа

преди 1 година

Нека да го приемем и да станем солидарно задължени с дълговете на тези пишман бюрократи дето загробиха ЕС. Теглят и дават помощи на този и онзи. Съвсем скоро млрд те които сега наливат в Украйна ще са 10 пъти повече за възстановяването й. Нищо че не е член на ЕС. И тогава ние дето имаме села без водопровод и ток ще плащаме на тях да им е добре. Пък ние ще събираме капачкинза лечение на деца и т.н. Неумен народ, слаба държава. Дали ще потулят референдума мн интересно? Гласа на народа май не е важ

63

Ламята

преди 1 година

Много обичам прясно дипломирани експерти,да ми ръсят мозък.При мен ги взимам и започваме да се учим от А и Б.Толкоз.

62

Еййй

преди 1 година

Еййй тарикат обясни на една баба със 300 лева пенсия колко евро ще взема,и колко ще струва един хляб който сега струва около 1,40 до 1,80 лева..Ако не знаеш ще ти кажа,ще струва същата цена само че в евро.От това печелите шепа *** не и ние обикновенните люде затова ревете за това евро.

61

Гост

преди 1 година

Г-н Пеканов обяснихте надълго и на широко ползите от еврото.Сега обяснете на хората ,вредите от това ,че Бг е с най ниският невъзможен за живеене стандарт за 60,70%от населението.Обяснете на масата от хората ,накъде и защо да тръгват с ,,на гол тумбак с чифте пищови,,

60

Анонимен

преди 1 година

Професор Стив Ханке: Приемането на еврото ще бъде последния гвоздей в ковчега на БЪЛГАРИЯ!!! Повече никакви обяснения от домораслите "експерти" и продажници не са необходими!!! Тези са глсували 10 милиона бюджет за агитация и пропаганда,и промиване на мозъци за супер ползите от приемането на еврото! А в милата ни татковина дечица измират без лечение и лекарства,защото родителите ѝм нямат пари да ги лекуват! Това е престъпление срещу народа ни!!!

59

Анонимен

преди 1 година

.... ще подобри инвестиционната среда Няма да я подобри. Дали сме в евро или лева, единствените инвеститори ще бъдат търговци, най-много хотелиери. Нямаме производство, а пък ако искаха инвеститори да произвеждат, щяха да дойдат. Експортната среда няма как да се подобри, и сега би трябвало да е стимул експорта. Ефективност на пазара на труда няма връзка с еврото. Високи нива на икономическа активност това пък какво е? Лева ли пречи? Спъва икономическата активност на някой, така ли?

58

Анонимен

преди 1 година

Безспорно през 90-те година направиха осъзнат избор прикрепяне на котвата валутен борд. Макар че можеше да се разправят тогава с мафията, вместо да хвърлят котва. Ама си избраха /те/ съвсем демократично да хвърлят котва. Сега искат котвата да стане верига. След евро, още никой не е напуснал ЕС. Напускането е забранена тема, нали? Вече сме с котва на врата.

57

МСА

преди 1 година

Това ако стане сме загубени, особено с въвеждането на CBDC

56

Фарс

преди 1 година

Референдум! Нека народа да си каже. Какво толкова ви плаши? Нали сте там да отстоявате нашите интереси. Ако е пък е рекъл народа евро да е...

55

Човек

преди 1 година

Не съм ти искал обяснението, Пеканов. Ъндърстенд?

54

Анонимен

преди 1 година

На мен не ми трябва Патканов да да дрънка общи приказки, а искам да видя анализа на БНБ за последствията от влизане в Еврозоната. Защо Патканов скри този анализ?

53

АЗ

преди 1 година

Ползите ще са само за някой, къде сте виждали безплатен обяд, "да обясним на хората" сред тези хора ,незабравяйте че има и финансисити и икономисти и т.н. или си мислите че те са само около жълтите павета, а и някой работят за други държави. А и между другото. къде по хай икономисти се изказаха че ако сега приемем еврото значи сме луди.Защо не кажете , колко пари ще "осободите" след приема на еврото и за къде ще ги насочите, магистрали се видя че не може да строите.Абе с тоя отбор ......

52

Бай Дрън

преди 1 година

Големият проблем е еврозоната, а не еврото. Но ние нямаме нужда дори от хартийките Евро, защото нашите хартийки са със същата стойност и са много по-красиви. Вижте, ако бяхме с хилядарки, да ги заменим. Но ние имаме добри хартийки и замяна не им трябва.

51

От хората

преди 1 година

Не искам обяснения. Искам заплатите и пенсиите в България да са минимум средните в ЕС и тогава ще слушам такива като този.Хора,осъзнайте се.Защо в нашата хубава страна жизнено важни решения за всички се вземат на тъмно.РЕФЕРЕНДУМ е необходим.

50

Бай Дрън

преди 1 година

Евро да, щом сте си харесали тия хартийки без ликове на наши и телектуалци, но Еерозона не. Това е проблема. Макар референдума да е за запазване на лева, то той е формулиран така, за да не може да се атакува и извърти след това въпроса.

49

Анонимен

преди 1 година

Папагал с 400 евро мин. заплата какво евро ?

48

Бай Дрън

преди 1 година

Господа, защо усложливо пропускате факта, че Русия ни е снабдявала с оръжие по време на Балканската и междусъюзническата войни? 1.2 млн армии на комшиите срещу 500к на България. Заобградени отвсякъде. Снабдяване през Черно Море.

47

?!?

преди 1 година

Първо обясни на хората, защо не сме в еврозоната както до скоро обещаваше, че сме готови и ще влезем 01.01.2023г. Ако си лъжец защо някой да ти вярва още Радев министъре.

46

Анонимен

преди 1 година

Час по-скоро да се въведе еврото е гаранция за успешното развитие на държавата!