12

Анонимен

преди 1 година

Бизнесът с ваксини у нас приключи.

11

Анонимен

преди 1 година

Бай шиле е клиент на трибунала. Часовникът му е на обратно броене. тик-так,тик-так....

10

Баба Гица

преди 1 година

Вчера бях с една канадска баба, живееща в швабско. Голяма ваксърка. Как всичко живо под иглата трябвало да мине, щото били безопасни и изпитани и да им се отказва на всички ненабодени всякаква мед помощ. Ако работодателя имал 10 човека да му работят всички трябвало да се набодат за ке фа на шефа си да не фалирал ако ненабоден заразял праведните оффце. Няма какво да се спори с убеден ваксозомбиран. Бустерите забавят, но не забравят. Казах й, че на доктори вече не вярвам и не ходя, а плащам 5К/год

9

no name

преди 1 година

Много ми е интересно, как децата ви посещават ясла и детска градина, като нямат ваксини?

8

До 5

преди 1 година

Идея си нямаш какво е антиваксър :) липсата на функционална грамотност ти пролича от един пост.

7

Анонимен

преди 1 година

тоя иска да на набоде сичките с по 10 вида вакси - а то й си свирука под мустакя и пие сода с лимон

6

от анонимен 5

преди 1 година

Уф, бедните ваксъри се развилняли в коментарите... Ако поне 10% от тоя хейт го влагахте в кариера, нямаше да бачкате за таван 3к месечно... Айде пляскайте минусите.

5

Анонимен

преди 1 година

Уф, бедните антиваксъри се развилняли в коментарите... Ако поне 10% от тоя хейт го влагахте в кариера, нямаше да бачкате за таван 3к месечно... Айде пляскайте минусите.

4

Кромид

преди 1 година

А за ковид ваксините някой отговорност поема ли, или?

3

Анонимен

преди 1 година

байер и монсанто натискат за генна терапия

2

...

преди 1 година

конюктивит се лекува с елементарни капки и отминава за няколко дни! Стига драми! Пробелмът с ваксините го направи ти! Стига мрънка!

1

Анонимен

преди 1 година

"Родител, който откаже безплатна имунизация, трябва да поеме писмена отговорност." Немаш грижи, но при едно условие: ваксиниращият също да поема писмена отговорност ако нещо се случи с ваксинирания! И не искам държавата или нещо мъгляво там да поема отговорността, а точно този, който бие инжекцията! Лично! Тогава може и да се замислят и да престанат да се оправдават с "ми длъжни сме, няма какво да направим, наредили са ни да ваксинираме, от нас нищо не зависи, бла бла..."!