551

SLIVA MIRIZLIVA

преди 1 година

вижте му физиономията на пу.... на снимката.като на дете наср..ло се в гащите.жалко джу...е.

550

Анонимен

преди 1 година

Ако не бяха руснаците, сега щяхте всички от цяла Европа, да сте по нацистките жестоки концлагери като роби и да ви ограбват, асимилират и убиват, а нацисткия райх да продължи да се разраства и по света, то не че и сега не се разраства в Европа, де! А Азия щеше да говори на японски.

549

Анонимен

преди 1 година

Обичаме Русия и всички славяни, пожелавам блестящо и добро бъдеще на Русия и благодарим, че освободихте България! Да сте живи и здрави братушки! И всеки вдигнал меч срещу вас, да бъде наказан подобаващо и си получи заслуженото!

548

..

преди 1 година

очаквам гробът на *** да се превърне в тоалетната на северния блок

547

Учуден

преди 1 година

Ти да видиш П,тя мислел,че операция по анихилация на една нация било кратка,градинска разходка с пиене на чай и бисквитки за закуска?!И колко нещастен е жужу,че западът се притекъл на помощ на Украйна,защото е отговорен за подписите си под будапещенският договор за сдаване на ядрените оръжия на Украйна!И как не му е близко до сърцето и до умът на западът,че на ра,шистан му се полага всичко което му дойде на ум,че трябва да е негово?!Ей,лош народ тида видиш!!

546

Инж+

преди 1 година

Ами така е! На 24.02.2022г. Украйна нападна РФ и за малко да превземе Москва!!!!

545

Татул

преди 1 година

Ае, за какви обвинения говори човека. Казва си истината. А запада се прави на обидена и ощипана стара мома. Толкова нагло поведение от страна на англичаните и американците не съм виждал досега. Обаче винаги съм смятал плоскоглавите поляци за *** и напоследък тотално затвърдиха мнението ми.

544

блицкриг

преди 1 година

Пригожката има двойник, единият разправя колко процента от Бахмут е взел, а другият как ще здаде назад.

543

блицкриг

преди 1 година

До Анонимен----грешиш, на парада е имало безаналогови танкове и самальоти, ама са били камуфлажирани по най-нова супераналоговнетна технология и за това не сме ги видяли. Само русофилите ги виждат.

542

Анонимен

преди 1 година

Видео от 9 май парада на Червения площад има на ютюб. Показва един танк Т 34 , бронирани машини, няма самолети, няма хеликоптери. Затова пък из украинските полета стърчат хиляди гръмнати руски бронетранспортьори и танкове. От ламарините им украинските фермери правят щитове за тракторите си. От танковите вериги правят валове, които монтират пред тракторите за разминиране на полетата. С дистанционно управление. СТОМАНАТА ЗА ТРАКТОРИ ЗА СЕИТБА, А НЕ ЗА ТАНКОВЕ ЗА ВОЙНА ! ПИЙТЕ СИ ХАПЧЕТАТА !

541

СТОМАНА ЗА ТРАКТОРИ

преди 1 година

СТОМАНАТА ЗА ТРАКТОРИ ЗА СЕИТБА, А НЕ ЗА ТАНКОВЕ ЗА ВОЙНА ! ПСИХИЧНОБОЛНИТЕ КОИТО ПОДКРЕПЯТ ПУТИН ДА СИ ПИЯТ ХАПЧЕТАТА !

540

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 575 "Двойниците и тройниците на Путин сами не си вярват."__ ЕДИН ИСТОРИК ОТИШЪЛ НА БИК,ИСКАЛ ДА ГО ЯХНЕ КАТО ИСПАНСКИ ТОРЕРО,АЛА БИКЪТ ОТМЕТНАЛ ГО СМЕЛО, ПОСЛЕ ГО ЗАСТЪПИЛ И НАПРАВИЛ ГО НА БУЛКА И ОЩЕ СЕ НОСЯТ ЛЕГЕНДИ, АКО Е ОЩЕ ЖИВ, КАК ПЕЕЛ ЩАСТЛИВ!!... А ДВОЙНИЦИ И ТРОЙНИЦИ СЪЩЕСТВУВАТ САМО В КУ_ХИ_ТЕ МОЗЪКОПОКРИВАЛА НА АНОНИМНИТЕ ДРАСКАЧИ...

539

НА ЕДИН ИСТОРИК

преди 1 година

До Анонимен 575 "Двойниците и тройниците на Путин сами не си вярват."__ ЕДИН ИСТОРИК ОТИШЪЛ НА БИК,ИСКАЛ ДА ГО ЯХНЕ КАТО ИСПАНСКИ ТОРЕРО,АЛА БИКЪТ ОТМЕТНАЛ ГО СМЕЛО, ПОСЛЕ ГО ЗАСТЪПИЛ И НАПРАВИЛ ГО НА БУЛКА И ОЩЕ СЕ НОСЯТ ЛЕГЕНДИ, АКО Е ОЩЕ ЖИВ, КАК ПЕЕЛ ЩАСТЛИВ!!... А ДВОЙНИЦИ И ТРОЙНИЦИ СЪЩЕСТВУВАТ САМО В *** МОЗЪКОПОКРИВАЛА НА АНОНИМНИТЕ ДРАСКАЧИ...

538

Анонимен

преди 1 година

Двойниците и тройниците на Путин сами не си вярват.

537

Анонимен

преди 1 година

НИЩО РАЗЛИЧНО ОТ ТРЕЗВАТА ОЦЕНКА НА СИТУАЦИЯТА, СЪЗДАДЕНА ОТ НЯКОИ НА ЗАПАД ОТ ИСКЪРО. НАЧАЛОТО НА РЕЧТА НА ПУТИН - "СЕГОДНЯ ЦИВИЛИЗАЦИЯ ВНОВЬ НАХОДИТСЯ НА РЕШАЮЩИМ ПЕРЕЛОМНЫМ РУБЕЖЕ ПРОТИВ НАШЕЙ РОДИНЕ ВНОВЬ РАЗВЯЗАНА НАСТОЯЩАЯ ВОЙНА. МЫ ДАЛИ ОТПОР МЕЖДУНАРОДНОМУ ТЕРОРИЗМУ, ЗАЩИТИМ ЖИТЕЛИ ДОНБАСА, ОБЕСПЕЧИМ СВОЮ БЕЗОПАСНОСТ." ЕЛЕМЕНТАРНА КОНСТАТАЦИЯ - НЯМА ВНУШЕНИЯТА "ПУТИН ОБВИНИ ЗАПАДА"

536

Анонимен

преди 1 година

Видео от 9 май парада на Червения площад има на ютюб. Показва един танк Т 34 , бронирани машини, няма самолети, няма хеликоптери. Затова пък из украинските полета стърчат хиляди гръмнати руски бронетранспортьори и танкове. От ламарините им украинските фермери правят щитове за тракторите си. От танковите вериги правят валове, които монтират пред тракторите за разминиране на полетата. С дистанционно управление. СТОМАНАТА ЗА СЕИТБА, А НЕ ЗА ВОЙНА !!!

535

dada

преди 1 година

До ЕдинИ каква е разликата със сега, сега ги "притискат" едни други...и никой нищо не прави за България

534

ЬЬЬ

преди 1 година

Не Западът воюва с русия,а русия воюва със Запада и САЩ,нападайки независима Украйна.Истината е,че вече ми писна от руска пропаганда,от путин и подкрепящите политиките му русофили.Те сами ще си окачат въжето на шията и ще бутнат столчето под краката си.Историята не прощава на никого,но те едва ли могат да разберат и проумеят всичко това.

533

Един

преди 1 година

Познавах човек бивш маш дипломат, та той ми каза как 90те години, руския посланик и руски дипломати са притискали наши министри и са ги заплашвали, че ако не предприемат действията, които Русия иска ще си имат проблеми и няма да са вече министри. Та до тук с илюзията за братските равнопоставени народи, братската любов и мноог моралната и справедлива Русия. Пък ако щете им бъдете фенчета, защото се ежат и се правят на много големи.

532

Казано е!

преди 1 година

Посееш ли ветрове, ще жънеш бури.........Така, че Путин би трябвало да е наясно от самото начало на тази война с кого и срещу кого се изправя и какви рискове крие това.Всичко друго е само смешен плач!