201

ЖАЛКИТЕ ПРОДАЖНИЦИ

преди 9 месеца

ПРОДАДОХА БЪЛГАРИЯ ЗА КОПЕЙКИ НА КРЕМЪЛСКИТЕ ТЕРОРИСТИ

200

хх

преди 1 година

събаряне и местене, ама друг път.. да не вземат да зачестят "инсценираните" атентати тип Каскетски ;)

199

Анонимен

преди 1 година

събаряй ***, альошата в плевен и руския в шумен

198

Анонимен

преди 1 година

Най добре е да вземем да го продадем паметника.Пари ще изкараме.

197

Мен

преди 1 година

До СписаревскиЯ ми припомни как започва войната? Хинт - нещо се случва в Полша...

196

тя

преди 1 година

Тук при групата наркомани около 20 човека беше Каранъотов и дъщеря му Карина ,кореспондентка от БНТс много неприятен мъжки глас ,тая жена не трябва да говори по -добре да мине към писане, ако има какво да напише !

195

тя

преди 1 година

Един файтон хора от ДБ имат искания против които са стотици хиляди !

194

Списаревски

преди 1 година

Ало ако не знаете, ако не беше Сталин сега Родопите и Пирин щяха да са в Гърция и щяхте да ходите на Пампорово и Банско през границата - така че оставете Паметника на Червената армия - повтарям - Червената Армия, той не е на Съветската армия окупатор. 30 000 български войници са загинали срещу фашизма рамо до рамо с русите, за да спасята българските земи от ново разделение. ЧЕТЕТЕ ИСТОРИЯТА! Затова ли се мочате???

193

Анонимен

преди 1 година

Да благодарим на американските пилоти, които бомбардираха мирните български градове. Техният паметник никой не иска да премества или да събаря.

192

Анонимен

преди 1 година

До НИЕ ОТ СДС.. 194. Ами по примера на Латвия да започнем да възраждаме SS легионите. Няма как да промените историята или да омаловажите заслугата на СССР в борбата и за унищожаване на фашизма.

191

художника

преди 1 година

Като не може да се махне този "окупаторник", поне махнете провокативния текст. Българския народ няма с какво да е признателен на *** освен *** им, дето обраха народа с тяхна помощ.

190

ceci_

преди 1 година

България заедно със съветските войски воюва на страната на анти-хитлеристката коалиция, така че паметникът е напълно уместен. Уместен е и като напомняне че, далеч не винаги българските политици успешно избират "правилната страна на историята" и как бързо им се налага да се пребоядисват в такива моменти. Наличието на такъв паметник в някаква степен озаптява тяхното безумие, което е много полезно за народа.

189

Анонимен

преди 1 година

В София има и друг руски паметник, но никой няма нищо против Докторскя паметник и съвсем нормално, тези хора наистина са загинали за нашата свобода.Виж обаче *** е друго нещо и най-малкото е да бъде преместен. Не му е мястото в Центъра!!!

188

Историята трябва да

преди 1 година

се помни.Един от начините е като се създават всякакъв вид паметници,за да ознаменуват дадено събитие.Важно условие обаче е, към оценката за важността на тези събития да се подхожда обективно,а не партийно-политически от интереса на управляващите в момента.Що се касае за ПСА,изниква въпросът-от какво ни е освободила?Тя играе ролята на катализатор за преврата от 9.9.44,сменил властта у нас.Без нея шумкарите още щяха да усвояват ресурсите на овчарниците.ПСА трябва да бъде преместен.

187

Мене

преди 1 година

Болшевишката напаст, да се замисли защо никой не иска да събаря Руски паметници по случай Руско-Турската война. Паметник на червената армия има във Виена но там има защо. Единствените умрели червеноармейци във България са загинали след натравяне със дървесен спирт във Бургас.

186

Смях!

преди 1 година

Някой май са му платили , да ходи да се бута между шамарите ми се струва!

185

НИЕ ОТ СДС..

преди 1 година

ОТКРИВАМЕ СМЕТКА ЗА СЪБАРЯНЕ НА ВСИЧКИ РУСКИ ПАМЕТНИЦИ ОТ СОЦА , В РАЗМЕР НА 3-МЛН .ЛЕВА , ПО ПРИМЕРА НА ЛАТВИЯ!....ВСЕКИ ЧЕСТЕН И ДОСТОЕН БЪЛГАРИН , МОЖЕ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИ КЪМ НАС , С КАКВАТО СУМА МОЖЕ И РАЗПОЛАГА!

184

Анонимен

преди 1 година

Защо не триете коментари,които приканват към убийства като номер 185 с ник ВангелияГущерова?Този същия днес приканва към убийства на измислени русофили при условие,че в Украйна се бият руснаци с техните роднини,а утре може да му скимне да призовава за убийства на американофили.Трийте такива пcиxapи,които искат да подпалват конфликти!

183

Анонимен

преди 1 година

В България няма нито един паметник,който да се казва М.О.Ч.А.Тази дума е цензурирана на сайта даже.Означава урина.Искате катетър ли да сложат?

182

Русуфилчо

преди 1 година

Искам на екскурзия в Сибир. Пак да има СССР и Дядо Мраз да ми донесе Москвич дванйсеттак