28

Иванко

преди 1 година

Красимир Георгиев преби изпитващ по време на изпит .Това се случи на 02.10.2022.Има зялаведено дело за нанасяне на гелесна повреда на длъжностно лице. Тръгнал акъл да раздава за агресия.Затвор за Красимир Георгиев.

27

Иван

преди 1 година

Разбира се, че физически е виновен тоя сополанкоо, но утре ще има друг виновен и така до безкрай. Ако този младеж беше минал два пъти със 100 и беше получил два пъти по 800лв ефективна глоба, с тая кола за 1000лв НИКОГА повече няма да си помисли да кара над ограничението. Ако на писта Сливница, България, Околовръстно, Ботевградско има камери през 200метра, още утре никой няма да смее да се засили. ЗАКОННОСТ НЯМА, останалото е следствие!!!

26

един там

преди 1 година

На нас все някой друг ни е виновен! Виновникът е заловен, важно е как ще бъде наказан!

25

Анонимен

преди 1 година

Тази сутрин по няколко телевизии се опитаха едва ли не да изкарат момчето , че е много добро и не е имал нарушения за 45-те дни откогато е водач. Произхождал от много добро семейство, и т н.Той е карал с над 100 км, преминал като състезтел на пешеходната пътека и е убил 2-*** души и още други ранил, после се блъска в други коли. По данни на свидетел е бил неадекватен, но според властите е чист като сълза. Защо не е направена кръвна проба? Чие е детето пак под нечий чадър ли е?

24

Анонимен

преди 1 година

НЯМА ОПРАВДАНИЕ ЗА УБИЕЦА! НО НАКОЙ ГО ПОКРИВА ЯКО!!! Вижда се ясно Скоростта му!!!

23

прост народ сме си

преди 1 година

като чуя "млад шофьор" и ме зацепва черепа. сякаш ситуацията има каквото и да е било общо с опит на пътя. всъщност младият шофьор има невероятно предимство от гледна точка на скорост на реакция спрямо нокой на 35, 40 или повече години. проблемът не е дали е млад, проблемът е дали е здравомислещ. някой хора имат импулса да карат със 120+. някой го нямат.някой хора имат импулса да не спрат на вдигната палка и искат да со гонят с полицията. някой го нямат.

22

чесане на езици

преди 1 година

аман от това чесане на езици!!! какво дъвчете и преплювате постоянно след всяка трагедия! тоз какво казал, оня какво казал, "експертите" какво казали... като са експерти и всички толкова разбират, защо нищо не правят?!?!?! Всеки ден някой нелепо загива в тая помийна яма, причините са ясни, последствията са ясни, но НИЩО не се променя!!!!!!!!!

21

ОТ ВИДЕОТО

преди 1 година

...СЕ ВИЖДА СКОРОСТТА НА УБИЕЦА, КОЯТО Е ПОНЕ 100 ПРИ 50 РАЗРЕШЕНИ!!? НЕ ГО Е НАКАРАЛ НЯКОЙ ДРУГ ДА КАРА ТАКА!!! НЯМА НИКАКВО ОПРАВДАНИЕ!!! ПРИ ВЛАЖЕН ПЪТ Е СЪЩО!

20

Потребител

преди 1 година

КАТ винаги се отчитат с брой наложени глоби. Затова полицайчетата нямат изгода да има по-малко нарушения и никога не работят по превенция. Би трябвало да се отчитат с процент по-малко допуснати нарушения в поверения им участък. Но всеки шофьор знае къде стоят, защо се крият по храстите! А и повечето от нас са ги виждали как са игнорирали явни нарушения случващи се пред тях.

19

Анонимен

преди 1 година

Според първоначалната информация, има и двама ранени,защо се крие това?

18

град Шумен

преди 1 година

Нали гледахте разследването за шуменските пътни полицаи.Санкционираните заведаха дела, но полицаите бяха оправдани.Проверете, кой беше съдията.Преди 16--17 години, същият беше уличен в нещо, но го прикриха.За награда от десетина години е председател на районния.На тати сина-ще изкара и пенсия така.Внука и него го готвят за държавна хранилка.

17

Анонимен

преди 1 година

Ако си млад водач с прясна книжка би трябвало да караш плахо, а не със 100 км/ч в градски условия, било то и 12:00 ноща, когато няма много хора по улиците. Не е нормално това!!! Да и аз искам младия шофьор да отговори как без да иска е размазал момичето и момчето го е влачил 300 метра, ако е спазвал правилата за управление на автомобил, които са му били птесни-птесни в главата, като прясно дадената му книжка!!

16

Анонимен

преди 1 година

Нема кво да дирите туй дет го нЕма - акъл и образование! Туй веке са мръсни думи. Щом елементарен( но много важен) МИГАЧ вече се икономисва - за какво още да се упражняваме в писане? Тоя отзад дет кара - да е рода на баба Ванга! КАТ може да гледа и за друго освен за скорост. *** НЕ гледаааааааа

15

М В Р

преди 1 година

При тази тотална м.утризация на цялото общество кой да спазва правила и закони. Всеки се прави на б.абаит от класа - татуировки , анаболни бицепси , остригани кратуни. Ако тази картина бе преди 50 г. - все едно са освободили всички затворници наведнъж. Даже и в армията стрижеха само новобранците и арестантите. Ба... си и модата Станахме на Мутростан

14

Абер

преди 1 година

Преди шест месеца, в Пловдив на пешеходна пътека едно копие на този мух.. уби директорка на училище, която е отивала на работа. Полицията светкавично покри мух..то. Т.н. медии също. Абсолютна тишина. Няма име, няма родители, няма възмутени граждани, няма анализи от загрижени псевдо анализатори. Чие синче е било това ко..Явно някое на родители с много, много висока държавна позиция.

13

Анонимен

преди 1 година

Разбира се, че са подготвени. С поне няколко вида наркотици и алкохол в кръвта.

12

Анонимен

преди 1 година

Демерджиев е бил на мач по време на катастрофата, опитал с е да напусне незабелязан стадиона след като хора от публиката са започнали да скандират срещу него.

11

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Курсовете...подготвят шофьори,колкото шимпанзе за...космонавт.

10

аз

преди 1 година

Подготовката не е достатъчна - от личен опит казвам. Платих си допълнително 30 часа - инструктора бе смаян , но докато не се усетих сигурен не спрях. Отделно ходех с колата на семейството на една голяма поляна с брат ми, който има книжка , по-голям е . Изгорих литри бензин докато отида на изпит, а после не съм спрял да шофирам. Но... спазвам правилата. Лошото е че другите са нагли. Например - когато спазвам дистанция с предния автомобил винаги се намира някой н.агляр да се намърда в празното

9

Анонимен

преди 1 година

Трябва да се повиши качеството на обучение. Това значи да се удължи срока на обучение и да се обучава с повече практика и при различни условия. Не може да се раздават книжки на този и онзи все едно им се полага.