41

Анонимен

преди 1 година

Безродната петоколонна вувузела Теодор Стойчев ще е полезен за България, само ако троши камъни за магистралите на тиквата... щот за друго е некадърен.

40

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 23. Не разбрах как Европа отпразнува победата над фашизма на 8-ми май. Изглежда за Европа това не е значима дата. А в Русия е приет 9-ти май, защото това е първото свободно утро, утро без фашизъм. За жалост, днес фашизмът се възражда.

39

Анонимен

преди 1 година

Пиши троен интеграл и да си бегаме !

38

Тва мапинга

преди 1 година

не е ли някакъв високотехнологичен тип графити за надраскване на ***?

37

Чакай малко

преди 1 година

тоя ден на Европа не го ли забраниха, че руски празник? Няма ли да го димонтираме или евентуално надраскаме?

36

долу ЕС

преди 1 година

декларацията на Шуман е за търговско споразумение за въглища и стомана прокламирана на 9 май1950. за соросогадите НИШО ОБЩО С ДЕНЯ НА ЕВРОПА, чиста търговска сделка! на 8 май 1945 Върховния съвет на ссср с указ постановява да се празнува на 9 май Ден победъй. ТОВА СА ФАКТИТЕ. и българите сме на земите на траките ама не сме траки! същото е с деня на гейропа, присвоиха дата на търговска сделка за нешо СЪВСЕМ ДРУГО!

35

.....

преди 1 година

Победата над фашизма и нацизма принадлежи на Съветския съюз, а европа да си провежда гейпрайдове защото само това може!!!

34

Ха ха ха

преди 1 година

-ти май Европа се опитва да открадни от Русия един празник, увековечил победата над фашизма и дал свободата на Европа. 9-ти май ще си остане ден свободен, празничен и чист, ден без фашизъм и всички опити за неговото заличаване са безсмислени. Русия отново ще освободи Европа от зараждащия се либерален фашизъм.

33

.....

преди 1 година

С ДНЕМ ПОБЕДЬI над фашизмом и нацизмом 09.0.5.1945

32

Анонимен

преди 1 година

Каква хубава българска дума "мапинг". Някои знае ли какво означава?!

31

Анонимен

преди 1 година

Ще има ли драг кралици на шоуто?

30

Анонимен

преди 1 година

Смешници. Вече сме не втора, а трета ръка европейци, след мигрантите от азия и африка.

29

Анонимен

преди 1 година

България ТРЯБВА да излезе от диктаториалния ЕС.

28

по-скоро

преди 1 година

Мъпет шоу.

27

Анонимен

преди 1 година

До Сър Пичук/23 "До 1939 същата тази Русия нямаше нищо против нацистка Германия." - напротив, има... воюват прокси в Испания. Но пък Великобритания и Франция нямат нищо против. И сключват "Мирът на нашето време" в Мюнхен, заплашвайки Чехия да не търси помощ от СССР срещу Германия. Отделно, не знам кого са нападнали заедно, но Великобритания НЕ и обявява война на СССР. Така, че опорките ти са само за неграмотни про'с'таци, незнаещи историята, като теб.

26

Спести си рекламата

преди 1 година

Всички сме наясно , че ЕС е туморно образувание.Джендери, прави краставици, прахосмукачки под 2 киловата, оръжия...и пак оръжия за укрите, смазващ натиск под влиянието на С. Македония(която не е член на ЕС), неадекватна енергийна политика, и т.н.Пълна липса на частни инвестиции от ЕС.Изтичане на кадри и население...Станахме колония за вносните от ЕС стоки..

25

Тонката

преди 1 година

Този маи гледа с розави очила.Каде го вижда хубавия живот

24

Анонимен

преди 1 година

С ДНЕМ ПОБЕДЬI

23

Анонимен

преди 1 година

Днес руснаците теябаа да закачат знамето на САЩ на площада си и да носят цветя пред посолството на САЩ. Само господ знае, какво щяха да преживеят , ако САЩ не ги беше спасил от нацизма. Никакво уважение не показва руския народ .

22

Анонимен

преди 1 година

Рашистите, тази новина е за деня на Европа. За деня когато празнуват болшевиките и правят манифестация сигурно има друга, може там да се изхoдите. И да, останалата част на Европа, която празува края на 2СВ празнува на 8-ми май, когато е подписана капитулацията на Германия. В СССР, като азиатска държава вече е било 9ти 0:43 часа. Ограмотете се малко.