48

Анонимен

преди 1 година

Видео от 9 май парада на Червения площад има на ютюб. Показва един танк Т 34 , бронирани машини, няма самолети, няма хеликоптери. Затова пък из украинските полета стърчат хиляди гръмнати руски бронетранспортьори и танкове. От ламарините им украинските фермери правят щитове за тракторите си. От танковите вериги правят валове, които монтират пред тракторите за разминиране на полетата. С дистанционно управление. СТОМАНАТА ЗА СЕИТБА, А НЕ ЗА ВОЙНА !!!

47

Тихомир

преди 1 година

стига сте лъгали четателите си,че не са получили боеприпаси ЧВК Вагнер.Получиха още на 07 май - а днес е 10 май. Те за три дни изтрепаха над 300 Украинци

46

Слава на Украйна

преди 1 година

Вагнер ще получи помощ- лопати и други погребални инструменти..ха.ха.ха ха

45

Анонимен

преди 1 година

Нали са частници бе, какво реват на държавата! Да си доставят оръжие по частен път! Или са башибозук в състава на руската армия!

44

Анонимен

преди 1 година

В НАЧАЛОТО НА ВТОРАТА СВЕТОВНА ГЕРМАНИЯ И СЪВЕТСКИЯТ СЪЮЗ ПОДЕЛЯТ ЕВРОПА.ГЕРМАНИЯ ОКУПИРА ЦЕНТРАЛНА И ЗАПАДНА ,А РУСИЯ НАПАДА ФИНЛАНДИЯ,НАХЛУВА В ПОЛША,АНЕКСИРА ЕСТОНИЯ И ЛАТВИЯ,ОКУПИРА В ЗАПАДНА РУМЪНИЯ БУКОВИНА И МОЛДОВА!ВЕРМАХТА И ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ ПРАВЯТ СЪВМЕСТЕН ПАРАД В БРЕСТ,КЪДЕТО ХИТЛЕР ПОДАРЯВА НА СТАЛИН ПРЕВЗЕТИЯТ ГРАД!

43

Един там

преди 1 година

Мозъка на тези които са против Руснаците е голям колкото окото на колиби...

42

Един там

преди 1 година

Дайте им от каквото имат нужда на момчета да работят..

41

Да мрат там!

преди 1 година

Друга съдба не заслужават.

40

Анонимен

преди 1 година

И аз чета с удоволствие как нахалните урки всеки месец пращат бригада след бригада да го пазят Бахмут,ама те тия бригади били вече на свършване,а и нямало вече сгради където да се скрият.Така се пратиха едни 80000 при Бандера в тоя Бахмут,а урките *** за пари и оръжия.Скоро обаче,ще трябва да се връщат и да ходят на фронта,а зелето им обещава да им направи още няколко Бахмута да им сипят снаряди върху главите руснаците.

39

Анонимен

преди 1 година

С удоволствие чета новините за Бахмут. "Превзеха още два квартала", "водят се боеве за три квартала"... Ще рече човек, че това е я Истанбул, я Ню Йорк. Пък той - голям като Кюстендил (78 000 жители според Уикито)...

38

Анонимен

преди 1 година

Информацията е, че Вагнер са получили всичко и си продължават офанзивата. А *** е синоним на фалшиви новини

37

r3v0lv3r

преди 1 година

До Боби всеки ден вхърлят подобни бомби, проблемът е, че им дават много дефекти, за сега само в Белоградка област са намерили 4, които са паднали след пуск.

36

Боби

преди 1 година

До r3v0lv3r "че не успяха да вземат Бахмут за 9-ти." Ако беше важно не 95% а 100% да е завзет до 9 май то РФ авиация щеше да хвърли няколко десетки и то ненужно е изключително точно 500кг ОДАБ боеприпаси... Нали се сещате какво е това(неправилно в нета са го кръстили Вакумни бомби но пък и описва колко са ефективни тези боеприпаси) Както се казва по-големия брат на ТОС-1/1а/2 СОЛНЦЕПЕК(пак много изразително название)... САЩ го приравняват с разрушенията от тактически ядрен взрив.

35

Боби

преди 1 година

До 39 до 52 НЯКОЙ НАПРАВИЛИ ЛИ СИ ТРУДА ДА ПОГЛЕДНЕ В НЕТА КАРТА И СНИМКИ ОТ БАХМУТ? НЕ е тогава защо коментирате? Града е селище обсужващо СССР мастодонт завод за няма значение какво. Правоъгълни симетрични квартали пълни с правоъгълни симетрични "Хрушчовки" както кирпични така и бетонни панели. Освен всичко е и фортифициран от ВСУ допълнително. Та какво казваш лесно се превзема нещо строено за буквално фортификационна система още от СССР време... И допълнително укрепено за последните 8 години

34

Анонимен

преди 1 година

Абе смешници кой е тръгнал да се доказва на някой измислен украинец с превземането на един град.Да прати зелето още една бригада или две да не го превземат Бахмут и да го пази.Направо още 20000 и после още 20000,а да май няма къде да ги събере,а Химериканските да пращат пари да издържат Украйна.Едните си харчат парите другите войниците ,а руснаците си правят снаряди и ги сипят върху главите на урките,щото са много умни.

33

до 52 да

преди 1 година

Това "ще", "ще", Бахмут превзет, превзет ама на 80%... го слушаме от месеци. Жалка работа са тея, които претендират за 2 по сила армия в света. Еин Бахмут им разказа играта. Та кога викаш ЩЕ ги избиете на тези 2кв. км.? И ви кефи да убивате, нали?

32

да

преди 1 година

на тия 2 кв. км. бандитите ще бъдат избити като плъхове - това е резултата от контраофанзивата на зеления наркоман!

31

Кривондел

преди 1 година

Според мен в днешна Русия никой, дори Пригожин с неговата армия, може да си позволи подобен език без съгласуване с висшето началство. Насочват прожекторите към бушоните - Шойгу и Герасимов, които трябва да отнесат пасивите за затъналата до шия руска офанзива. Забележете - Путин не се споменава нито веднъж, а е ясно, че той ръководи всичко.

30

Обран Бастун

преди 1 година

Какви Боеприпаси Нали трябва да пазят Бледият Молец

29

Анонимен

преди 1 година

Ще ги получи, кога цъфнат налъмите. Какво стана, колко процента е превзет Бахмут днеска? Поне с детската градина пребориха ли се? Пъъълен таш.. майтап са рашистите. Муахаххахааа