38

rADO

преди 11 месеца

Живи да ги ожалиш. Сметката в непретенциозен софийски ресторант е вече по-висока от аналогично място, където и да е в Европа, да не говоря в Азия. Не стига, че плащат по-малко на персонала, не стига, че им намалиха ДДС, не стига, че ползват масово продукти с компромисно качество, а те постоянно си намират причина от какво да са недоволни.

37

Анонимен

преди 11 месеца

Интересно, колко сигнала от ресторантьори има за продажба на наркотични вещества в о ектите им?А дали не са и те в играта, и с този протест искат да не им пречат на далаверата.Хмм, така няма да се разберем като общество.

36

Анонимен

преди 1 година

Те първо да почнат да плащат данъци пък после да протестират.

35

Чичо

преди 1 година

Едно е ясно нагли са тия ресторантьори. Все някой им пречи?

34

Хаха

преди 1 година

Пак ли бе 😀

33

Tfvh

преди 1 година

В Турция Измир днес на обяд Пиде, Искендер 2бр, 3 лещи, Ориз, 3 напитки, 2бр. Лахманджун с агнешко. Всичко 53лв. За кефа на клиента хляб, зелена салата и чии кюфте не са в сметката, а и нахрани ха 4ма без пари. А тука алчни ***

32

Анонимен

преди 1 година

Я им върнете ДДС-то на 20%,че тоя некъпания стана вече много нагъл.

31

Истина

преди 1 година

Тези наркоразпространители трябва да ги затворят. Само пари от държавата искат, а не намалиха цените когато намалиха ДДСто. Един път полицаите ще си вършат работата и тези няма да спрат да лаят. Дано фалират и умрат от глад.

30

Безимен.

преди 1 година

Бизнеса ,бизнеса на кой е бизнеса??Какъв е тоз бизнес .А слагайте вече и имена на тез със бизнеса .ЩОТО СЪСИПАХТЕ БИЗНЕСА НА ДОСТА ХОРА СЪС ВАШИЯТ БИЗНЕС.Протестирал бил бизнеса ,докато нормалните работят за тия.26364

29

Анонимен

преди 1 година

Всъщност, нищо чудно аидукатчето Демерджията, които е от Пловдив и явно има клиенти да разчиства смвтки на клиентите му с други хора.

28

Анонимен

преди 1 година

Съд за мафиота Демерджиев!

27

Анонимен

преди 1 година

Алибегов мяза на избягал затворник рецидив

26

Така е

преди 1 година

Като те дондурка държавата-ревеш под път и над път. Поводи колкото искаш. Да се върне ДДС-то и да оцеляват, както останалите граждани. Пазарна икономика Ами ако се либирализира бранша да ви попита човек какво ще правите тогава. Свърши времето "бате, дойлери имаш ли"

25

Човек отвътре

преди 1 година

Т.нар. ни ресторантьори вместо да се занимават с покровителство на наркоразпространителите, да бяха вдигнали заплатите, осигуровки, качеството на предлаганите им услуги. Иначе едно си знаят - държавата да им поеме ДДСто, продажба на евтин гаражен "алкохол" , компаньонки и сборно място на дилъри и клиенти. Ето това е БГ ресторантьора, това му е "бизнеса"

24

Бойко Б.

преди 1 година

Абе мене ме снимаха гол в резиденцията, мани мани, Мата ли беше, Цецо ли беше

23

До 27

преди 1 година

Бе другия път като те опънат в магазина за хранителни стоки друга песен ще пееш (дилърите също пазаруват). Въпросът е принципен и подобен непрофесионализъм трябва да се порицава, иначе се превръщат в мутри с власт. Другият път ще го направят правилно и ефективно.

22

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 25. Никакво фиаско не е. Я гузните как се разпищяха от страх

21

Анонимен

преди 1 година

Да протестират. Ако ответната реакция на полицаите е да спрат да ходят на повиквания от заведения за да не си превишат случайно правата, тогава пак ли ще протестират?

20

Анонимен

преди 1 година

Ако ченгетата вкарат 2-3 подставени лица в заведенията за един месец ще изловят всички дилъри. Тази акция е тотално фиаско. Баш ченгето да си подаде оставката, а държавата да плати дебело обезщетение.

19

Анонимен

преди 1 година

И РАЗНЕСЕ СЕ НАД ЗЕМЪТА НА АЛИБЕГА ПРЪДНЪТА!!...