36

До Знайко

преди 1 година

Гледай под леглото да не се е скрил някой сащист с голям грехомер, че ще ти требе постоянна виза за САЩ.

35

Знайко

преди 1 година

Всъщност всичко е инспирирано от Фащ , които надребняват всичко на етнически признак, че всяко племе трябва да има оттделна държава , за да могат да НИ управляват по ПРАВИЛНО и УДОБНО. И това е причината да има такива псевдо-държави като маседония албания и осраина. Кво не ви ясно? НИЕ сме на мушката!

34

дедо

преди 1 година

истината е, че неандерталците не са изчезнали. Преобладаващите генни сред сърби, албанци и македонци са именно неандерталски. Доказателства, колкото щеш

33

Българин

преди 1 година

Нито Сърбия, нито РСМ ще помиришат ЕС. От чистачката до президента всички сърби са ултранационалисти със самочувствие по-голямо от на италианците и французите взети заедно. В по-малка степен същото важи за РСМ-ците. За да започнат дори преговори за присъединяване, трябва да се документират толкова и такива компромиси от тяхна страна към различни съседски държави, достатъчни за няколко национални революции.

32

Ярл фон Трън

преди 1 година

Днес по радио Белград се изцепиха, че македонският бил диалект, познайте на кой език. Скоро и българския ще го обявят за диалект, ако тия двете западни съседки станат член на ЕС.

31

Мара Бунева

преди 1 година

Македонизмът има две версии, и двете са антибългарски. Първата е гръцката, тя е продължение на ,,мегали идея";източникът е руската императрица Екатерина II; втората е сръбски вариант, който има по-късно продължение в коминтерновските директиви за национално инженерство. Най-лошото е, че българи по род и кръв са участвали в тези зловещи попълзновения срещу собствения им народ: като се почне от елинистите, през сърбоманите и патриаршистите, и се стигне до днешния отровен антибългарски.македонизъм.

30

Българин

преди 1 година

Чета в коментарите някакви психопати сънуват, че българите нещо ни бОли за тяхната плюнка територия, самонарекли я Република Северна Македония. Пичове, истината е, че с вас или без вас, на нас ни е все тая. Пука ни обаче за хората, които живеят там и се наричат българи. Че няма да помиришете ЕС, е ясно и на децата вече. Но това е само началото. Защото вие сте никой. И се кланяте на народ, който вярва, че Северна Македония е сръбска територия. Докато албанците тихо ви превземат отвътре.

29

Мара Бунева

преди 1 година

Много по подходяща е аналогията с босанци и християни, или с нашите помаци. Да напомня ли на незанещите истинската си история, че Ахмед ага Барутанлията не е знаел повече от стотина български думи? И че башибозукът всъщност са били предимно българи по род? За да знаем къде сме и накъде отиваме, трябва да знаем и откъде идваме. А това е истината за миналото -- иначе ще има всякакви митове, лъжи и измислици като тези на македонистите, които наричат всичкото това ,,мултиперспективност"...

28

Мара Бунева

преди 1 година

СРМ няма нищо общо с Украйна, не си измисляйте глупави сравнения!СРМ е югосръбска колония,чието българско по род население е превърнато в помощник и слуга на колонизатора срещу собствената си исконна родина.Без сръбските си господари и без техните местни наместници ще последва рефлексия към миналото и търсене на истината.Затова там може да си всякакъв,но не и българин:първо, защото им е внушавано някакво мнимо превъзходство;и второ,защото всеки твърд български патриот е свидетелство за истината.

27

Българин

преди 1 година

Най-измислената и изкуствената псевдо държава отново в новините с омраза, защото друго нямат. Да учат албанския химн вместо да си губят времето с нас и ЕС. Тези неандерталци е ясно, че няма да ги бъде. Нито в ЕС, нито на картата на Европа.

26

Loyko

преди 1 година

Продължаваме да олекваме пред Европа. До кога ще занимаваме Европа с нашите комплекси и болни амбиции. Колкото повече ровим,толкова по скоро ще лъсне истината за нашите исторически измислици за вътрешна употреба и промиване на мозъци.Робуваме на собствените си лъжи.

25

Толкова

преди 1 година

Сте противни

24

Не

преди 1 година

Ни заплашвай и не ни свиквай отношенията с вас са приключени отдавна жертви никой няма да ви е благодаря мрсни сектанти

23

Анонимен

преди 1 година

Ако са решили да не си променят отношението спрямо българите, нямаше нужда да си сменят и името.

22

Анонимен

преди 1 година

Какво имат да обясняват? Не щат да влизат в ЕСето. Ами сега кво ша праити? Те не са свикнали да пускат всеки, който им се появи на портата. Не знам как ще ги свикнете.

21

Анонимен

преди 1 година

Македония ще бъде и пребъде до братята си срби,Словения и хрвати,татари неволи,Дамаск сви Бугати за нас со татари

20

Анонимен

преди 1 година

Анкета, на следващите избори избираме Възраждане първа сила и влизаме с танковете чак до Белград!

19

Българин

преди 1 година

Целият им македонизъм, се базира на антибългарска пропаганда! Ако им го махнеш, и те увисват! Да си ходят и да се сърбеят! Дори и в България мразим предателите и родоотстъпниците! Ама като говорят, че са по-близо до сърбите, хайде да не ни крадат историята!

18

кожодери

преди 1 година

прости платени провокатори ,по-скоро България е в позицията на украйна , следете фактологията , ама не ви изнася, правдата идва в края на краищата обаче

17

истината

преди 1 година

Браво , Македония