65

Анонимен

преди 11 месеца

И пак ще се изпокрият .Пак ще потънат в дупките си , както излязли.Къде сте бе , всички които надавахте вой в един глас.Плевнелиев, Татаня Борунджиева.Оня с турското име , дето говори на анадолски диалект.Който неспирно повтаря , като да са от един център, демокрацията е заплашена .Сега ли е заплашена?.Щото 12 години цъфтеше та прецъвтя..Направо райска градина бяхме за ,,усвояване" на еврофондове.И раздаване на общински терени и общински поръчки на свои хора

64

Алекс

преди 11 месеца

Сарафов целенасочено излъга за семейството на Гешев.Заковаха го в лъжа.Сега маже и става още по-жалък.

63

Анонимен

преди 11 месеца

Гешеф лъже като Столипиновски ци,ганин.Те , с Борисоф май са от боята.

62

Анонимен

преди 11 месеца

Цялата гешефтарска клика е ярко доказателство за пропадналата ни държава! Единият казал,ама другият неразбрал?! Тия са по-зле от бавноразвиващи се! За мислещите хора е ясно,че този уж "атентат" е крайно нескопосан сценарий! Много тъжното и обидно в цялата тази извратена олелия е, че хора с нефелни мозъци мислят народа ни за баламурници!!!

61

Аз казах

преди 11 месеца

Бушона и*г*р*

60

Безимен.

преди 11 месеца

Между другото Гешев има ли деца??? Или се е обезпокоил за децата на жената със която живее??Малко информация пускате .Повече за Британското разузнаване и Американският институт за войната знаеме от колкото за нашти светила на демокрацията който ги е страх да излезнат без охрана.Що така????

59

Гешефтура 3

преди 11 месеца

ше арестувам всички без БОЙКО И ПЕЕВСКИ ! те са мои хора ! разбрахте ли балъци ??? ЩЕ до правя покушения сам колкото си искам ! ей глупав народ ей ще ме карат да разследвам ОЛИГАРСИТЕ и МУТРИТЕ ....как не ви е срам бе !

58

Обективно

преди 11 месеца

Гешев се е притеснил за децата си, а не толкова за себе си КАТО ВСЕКИ ЕДИН РОДИТЕЛ . РАЗБИРАМ ГО ДОБРЕ, ЗАЩОТО ТОЙ ЗНАЕ КАКВО СЕ СЛУЧИ В ИТАЛИЯ И КАК МАФИЯТА ОТМЪЩАВА. ТАКА ЧЕ МЛЪКНЕТЕ И ЧАКАЙТЕ РАЗСЛЕДВАНЕТО!

57

Анонимен

преди 11 месеца

Този май мнооого иска да седне в стола на шефа си.

56

Анонимен

преди 11 месеца

Гешев можеше веднага да реагира и да опровергае съобщението че е бил със семейството си, но не го направи. И какво може даси помисли човек? Гешев търси съчуствие и съжаление и затова си е премълчал, а търси съчуствие и съжаление защото вероятно всичко е било предварително инсценирано. Съмнявам се че и Гешев е бил в колата по време на взрива и затова като е чул че семейството му е било в колата сериозно се е притеснил.

55

Мда

преди 11 месеца

Прав е сарафов ако излезе менте атентата всички ще си помислят , че и той е знаел за случея и ще му искат отставкатаЩом се отдръпва от гешев явно и той има сьмнение за исценировка

54

Анонимен

преди 11 месеца

Нито на Гешев може да се вярва, нито на Сарафов.

53

О, божке

преди 11 месеца

Тези дано играят цирк, а да не са толкова загубени. Шеф и подчинен, призовани да обвиняват, следят и наказват враговете на държавата, не могат десет дни да се разберат кой какво казал на другият по телефона, пуснал му смс, или не знам, вайбър. Моля се, да не са толкова загубени наистина, че и група бразилци ще ги преметнат и ще сдадат ключа към държавата с толкова акъл. Ще се усетят след десетина дни какво е станало.

52

Анонимен

преди 11 месеца

Как върви разследването? Намериха ли измамниците организатори?

51

Анонимен

преди 11 месеца

А кой излъга Сарафов за "кратера" 3 метра на 40 сантиметра? Искаха да скрият истината чрез "следствена тайна". Разликата е, че министърът не е от тяхната гербодепесарска мафия, който също да скрие истината. Всичката истина винаги беше "следствена тайна". По навик пак си излъгаха и не успяха да скрият лъжите си чрез "следствена тайна".

50

Анонимен

преди 11 месеца

А пък армията от прокурори,излезли на протест по заповед на Гешев с лозунги "нас не ни е страх",не се ли срамуват?А дали се страхуват?Едва ли.Тях мафията ги пази и те пазят нея.Уплашиха се все пак от една кокошкарска история.

49

Анонимен

преди 11 месеца

Значи,зам.главния прокурор не знае какъв е тоя израелец,доведен от Ясен Тодоров по поръчка на Гешев,точно преди "атентата".Да се смееш ли,да плачеш ли.Отвсякъде си е комедия,и то долнопробна.

48

Професионалист

преди 11 месеца

Хвани единия,удари другия.

47

Анонимен

преди 11 месеца

Сарафов се усети,че са изпаднали в комична ситуация и че на Гешев месеците са преброени и реши да му се опълчи.Няма лошо.

46

Гешефтура 2

преди 11 месеца

ПОМОЩ ! Мутрите и икугарсите които вкарах в затвора искат да ме убият ! ПОМОГНЕТЕ ! МН ВИ СЕ МОЛЯ