58

Млади меринджейи

преди 1 година

Черешите след 3 седмици като станат от 80 лв на 5 лв ще ги калкулират към понижаващитет се цени -успех за политиците разбираш ли -борят инфлацията .Ура,ура,ура!

57

Парадокси

преди 1 година

Само не знам как овче сирене от България в Австралия струва 16 лева, а същото в Бг струва 25 лв ?

56

Пъдаря

преди 1 година

До ХристиянаПП вдигнаха тока за бизнеса до небесата и плащаха на фирмите добавки за ток.Така фирмите си прибираха добавките и калкорираха тока в джоба на българина така плащахме два пъти един пит за тока и после и добавката пак от нашите данъци...

55

Християна

преди 1 година

Нищо не е поевтиняло в България, но продължава да бъде най бедната държава в ЕС, то с най завишени нереално високи цени, и основнага вина не е на производителите като животновъдите, продаващи 1 литърмляко 0.6-0.9 лв, а на алчни търговци спекуланти проданащи тапр.мляко за 2.80 - 3.80 лв т.е многократно повече 400-500% При това политиците те контролшрат тито санкциотират спекулата а тона е доказателство че са корумпирани и че са свързани със спекулантите и те се оцогатяват незащонно чрез тях.

54

Глупости

преди 1 година

Всичко е толкова скъпо, че за 50 лв. човек вече не може да купи нищо. Заслужавате всичко да ви седи на рафтовете и да няма кой да ви купи тия неща.

53

коментар до 50

преди 1 година

До пазар.........заплатите - ДА ..................пенсиите само нагоре ...................запомнете ........................сегашните пенсионери ще празнуват 100 години от 9 септември а нас няма да ни има

52

Анонимен

преди 1 година

Кои храни са поевтинели?!Бре вие мечтите в статиите ли си пишете?!Всъвсем ни взехте за канарчета!Само някой министър или депутат може да ви повярва,защото не стъпват в магазините.

51

орфи

преди 1 година

Taзи статия е груба манипулация ,спекулата е процъфтяваща в ,Бг и няма механизми за справяне с нея и дори не се правят опити държавата да овладее ситуацията .Едрите монополи като lidli, kaufland ,billa ,t market и т.н са безконтролни ,няма мониторинг на цените ,държавата е дезертирала от задълженията си!!!

50

Анонимен

преди 1 година

Но кой остана в Бг, че да има потребление?

49

тТт

преди 1 година

Странно племе сме ние, българите! Ревем, че е скъпо, броим стотинки в края на месеца, а продължаваме да го купуваме! Ами да спрем да купуваме бре!!! Това е единствения начин дадена стока да поевтинее, като търсите и купувате - как и защо да поевтинее?...

48

Анонимен

преди 1 година

Качеството на храните е България е много по-ниско от това в Испания, а цените са все още двойни. Днес купих домат на 69 цента, банан на 1 евро, пилешки пържоли на 4 Евро от Алди. В Бг същото е двойно, даже тройно.

47

дедо Груйо

преди 1 година

Маджаров е най-зле. Вече два пъти купувам сиренежкутия, а вътре масло. Тея дори не знаят какво пакетират. Наркомани. Писах им на мейла. Дори не ми отговориха.

46

баба мара

преди 1 година

само олиото е 2.59 лв всичко друго лети нагоре изобщо не ни интересуватчерешите

45

Изъх за мерцедеса

преди 1 година

НАРОДЕ МОЙ, НЕ СЕ КОСИ ВАЖНОТО Е БАНАНИ ОТ ДЕМО-КРАЦИЙКАТ ДЪ ИМКА НА НИСКЪ ЦЕНИЧКА !!!???

44

До 47

преди 1 година

Работя от много години в млекопреработването, в мандра в силистренско. Познавам всички мандри в околността и продуктите им. Няма нито една мандра тук, която да не използва минимум 75% сухо мляко. Някъде има и по 90+, а има и една, която се чуди за какво му е на някой да купува мляко за да прави сирене? 100% сухо мляко.

43

Таня до 49

преди 1 година

Какво му е на Маджаров? В много редките случаи, когато купуваме български кашкавал е именно на Маджаров. Всичките му продукти са качествени за българския стандарт и вкус.

42

пазар

преди 1 година

Заплати и пенсии ще паднат също.

41

Анонимен

преди 1 година

Долара падна, бензина не е мръднал, а за цените а ми те са още по-високи с всяка една седмица няма да ги свалят и мога да ви издам тактиката, ами предпочитат да изхвърлят всеки втори кашкавал но да го държат по 30-40 лева че на Маджаров е и по 50, как не е фалирал ми е чудно.

40

кога?????

преди 1 година

ХАХХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАААААААААААААААААААААА.....................

39

Анонимен

преди 1 година

Не съм забелязал някъде да падат цените. В София единствено женския пазар държи нормални цени и един квартален дето вкарват стока от Турция и подбива цените на супермаркетите с по 40%-100%. Добре, че имам и мандра, че в тия чуждестранните супермаркети млякото е много зле. В мандрата за 1.10 взимам кис. мляко 2%, което е по-качестнето от 3.6% в супера(кой знае с кви химии ги блъскат). Прясното в супера също е пълна отврат на по 3/4лв, а в мандрата на 2.30лв и идва директно от Силистра през ден.