64

Анонимен

преди 1 година

Ало, каква еврозона бе ***? Предстои РЕФЕРЕНДУМ за това! Организиран от единствената българска партия!

63

Анонимен

преди 1 година

Клубът на длъжниците очаква балканските про'с'таци да им вземе резервите и нивелира дълговете!

62

Анонимен

преди 1 година

Очакванията са изобщо да НЕ влезем и да си спасим суверенитета и държавата, за която Левски и Ботев дадоха жовота си!

61

Анонимен

преди 1 година

еурохатлантиците и краварофилите четат историята като дявола библията :))) ако не беше Русия сега трябваше да се кланяте или на пречупен кръст или в някоя джамия да биете чело по колко пъти там на ден ама сега понеже дават грантове от хамерика за България и се завъртяха на 180 градуса.

60

Европеец

преди 1 година

До само ВъзражданеНе петни името на Дякон Левски, защото думите му за *** никак не са любезни!Дякон Левски ненавижда пРоссияЦитат от писмо на Левски до Любен Каравелов:Баьо Либене, дочувам, че ти и оная лудетина Ботьова сте решили да докарате миризливият казашки бутуш в Булгурско? Ако туй е тъй то аз с моите кунки ще ви отрежа чепките. - В. Лъвский

59

само Възраждане

преди 1 година

активистчето и Левски ли е руснак понеже започва с Лев? :)) такива иддиотии само продажници могат да ломотят. На Европа им трябват авери за споделяне дълговете на гърци и испанци в пирамидата наречена еврозона.Не е маловажно и колко милиарда ще набутаме при влизането като гарант.Не е маловажно и тукашните спекуланти по колко кожи ще ни съдират - но това е най малкото.После ако не слушаме и не се навеждаме няма от Еуропата еуро.

58

Анонимен

преди 1 година

Еврото е валута на силните в ЕС да управляват по-слабите.

57

Анонимен

преди 1 година

Никой не казва как точно ще ни помогне еарото. Щяло да е добре за икономиката. Как? Какво не му харесаха Поша, Унгария, Чехия и др.?

56

Анонимен

преди 1 година

2025 е късно! Още другата година трябва да приемем еврото, иначе не се знае какви полит. обрати могат да настъпят под въздействие на войната.

55

Анонимен

преди 1 година

Час по-скоро да се въведе еврото само това е гаранция за правилното развитие на държавата!!!

54

Анонимен

преди 1 година

Рептили, рептили, в момента тече референдум.

53

604 хиляди българи

преди 1 година

НЯМАТ ЗНАЧЕНИЕ ЗА Т.НАР. НАШИ "ДЪРЖАВНИЦИ", "МЕДИИ" И ЗАПАДНИ "ПАРТНЪОРИ" :)))

52

Лилов

преди 1 година

А ЕС ДОКОГА ЩЕ ПРОСЪЩЕСТВУВА ???

51

ПП активист

преди 1 година

България ще приеме еврото, колкото и да пищят русофилите. Валутата с Риското име ЛЕВ (Лъв на Български) отива в канала, заедно с Русия и русоробите!

50

Батман

преди 1 година

Абе тия още ли се надяват на туй еврооо..мали нахална напаст ейей. . Няма да стане аз говорих с юнкер главния шефа.. и до 50 години Няма български те левове дасе заместят .. Няма евро това е забравете. Върнете в чужбина и си зимайте евро. България Няма да влезе в Евро зоната.. одарих с *** по главата на българското правителство. Крайййй...

49

Анонимен

преди 1 година

Чии очаквания, на хората или ...., май са диаметрални мненията.

48

до пиаВицата мистик

преди 1 година

а да го подам на май ка ти , чунким захване нещо свестно ? Обясни ми за чий де дов една камара държави не го приемат и са повече от добре . При сегашните условия влизането в еврозонта само ще ни дозакопае

47

Бгг

преди 1 година

Първо честен референдум за запазване на лева.

46

до пп ативиста

преди 1 година

или сте невероятно заблуден човек или на хранилка поредния ***, те всички в еврозоната са със стандарта на Холандия хахаха, как ще придобием тоя стандарт след като любимата ви ПП подписа "план за възстановяване" с който орязва тецовете с над 40% ? с колко според вас ще се повиши тока тогава и от там и цените на всички стоки и услуги,от там и на бизнес и икономика?

45

ПП активист

преди 1 година

Не ни трябва да сме част от Европа и еврозоната, това ще убие и така едвам оцеляващ бизнес и бедните ще станат още по бедни..