58

Да бе, да!

преди 1 година

Сега няма, а 2020 г. имаше! Ама тогава замерваха полицаите с камъниу домати, вода, пикня, мъчиха се да ги палят и въпреки това даже бяха прекалено толерантни! А сега!?

57

Анонимен

преди 1 година

Опипва се почвата. Ако се размине не се знае какво ни чака.

56

Анонимен

преди 1 година

Комунизмът се завърна, спете спокойно деца!

55

Анонимен

преди 1 година

Претърсения - претърсен. Бития - бит ...

54

Анонимен

преди 1 година

Който няма Сърце за престъпHик става полицаий! Щото като си ушшев имаш гръб от държавата и "колегите"!!!! Лесно е с палката да биеш жени,деца и възрастни по протестите ама когато ушевввия е сам самичък е по нисък от тревата и бяга като Емили!!!!

53

Анонимен

преди 1 година

Всяка вечер проверки по всички заведения,докато не се изчистят от наркоманите,толерирани от собствениците.А за последните яки глоби и затваряне на заведението.

52

Анонимен

преди 1 година

По закон ако не си бил арестуван преди нямат право и в джоба да ти бръкнат, камо ли да искат да отвориш багажника на колата, да влезнат у вас, или да те събличат ГОоЛ!!!!За тези работи тъпппите ушеви трЕбе да имат ЗАПОВЕД ЗА ОБИСК!!!!! Не вярвам да са имали 400 заповеди при положение, че не са знаели поименно кои са посетителите в заведението!Ядд ме е че не бях там да ме обискиратт - адвокатката ми е силна и щях да ги одрусам една хубава глобба. Акциятта на Гешафто е тотално НЕзаконна!

51

Анонимен

преди 1 година

Има произвол и още как. Ако мвр има информация, че в някакъв мол или супермаркет са влезнали двама души с наркотици, целият мол ли ще обискират и съблича?! Нямат ли съвременни дрегери(скенери) с които да проверят така, че да не унижават хората и покрай сухото да не гори и мокрото!

50

На Тато унуката

преди 1 година

Кво ривете бре.По Татово време милицията биеше и нямаше престъпност.Аман с вашите демократични претенции.

49

Анонимен

преди 1 година

Обществена тайна е какво се случва в нощните клубове,не ви ли пука,че децата ви се друсат?Или вие нямате деца,какво ви пука за чуждите ?В столично училище вътре в тоалетните се продава дрога,ама да се правим,че не виждаме!?

48

Анонимен

преди 1 година

Аре стига вее.... Значи дрегерите ловят "дрогирани" шофьори , ама като тестват катаджиии, полицаиии и прочие ушевва сганннн дрегерите са НЕточни нали?!? У нашия квартал кукитте долни си пият кафето с дилърите, ама иначе ако те хванат с грам тревва или амфетта ти слагат гривните инте карат у районното за една 24ка. Кукки и дилърчета са като скачени съдове!!! Семерджиев що си караше 10г без книжка?!?Щото всичкОто прогнила кукка го е пазила!

47

Анонимен

преди 1 година

От 27 - И точно тук идва момента, в който ви лсъва глупсотта. Помните ли случая с "Поничките", където бяха нападнари от 19 годишен с бокс, удариха го, той получи инфаркт и умря. Цялата държава рева,д а им се дават смъртни присди директно.

46

Анонимен

преди 1 година

"ИМА САМО 5 ОСНОВАНИЯ НА КОИТО МОЖЕ ДА ПОИСКАШ ДОРИ САМО ЛИЧНАТА КАРТА" - В Пловдив има едно - защото полицай я искал. Ако им посикаш номера почват да ти се карат. Ако им кажеш, че ще повикаш адвокат, направо се ***.

45

Анонимен

преди 1 година

Начина да се спре разпространението на наркотици е да се уволнят и арестуват всички полицейски служители и началници в полицията и министерството които покривителстват наркотрафика. Всичко останалото са димки. Точно в случая е борба за преразпределение на наркопазара и показване на мускули от страна на полицията и хората които те пазят. Всички до един са в кюпа.

44

Анонимен

преди 1 година

До 38 - "А за обида на длъжностни лица, изпълняващи функционалните си задължения, също подлежиш на съдебна наказателна санкция" - Давай! Докажи връзката с дадените лица, опиши какви са престъпленията, закрай го до прокуратурата ... Ние ще чакаме и е се подхилкваме :)

43

Смешна картинка

преди 1 година

Сигурен съм, че докато си вървим през града в ежедневието се разминаваме с не малко хора които носят наркотици. Как да ги заловим? Да поставим КППта по улиците и входовете на домовете и да събличаме хората?

42

Анонимен

преди 1 година

и резултата от цялата акция е че са установени 14 непълнолетни лица с декларация за придружител, което не е престъпление и 2 лица са открити наркотични вещества, като в единия случай иде реч за 1 грам марихуана, вероятно подхвърлен от полицаите щото иначе хептен щяха да станат за смях, значи държите и унижавате 500 човека 5-6 часа и резултата от същото клони към нула ЦИРКАДЖИИ!

41

АнонимеН

преди 1 година

НЕЗАБАВНО УВОЛНЕНИЕ ЗА директорът на ОД на МВР - Пловдив старши комисар Васил Костадинов МОЖЕТЕ ДА ГО ВИДИТЕ В ГООГЛЕТО ИЗОБРАЖЕНИЯ КОЛКО Е ПРОТИВЕН !

40

АнонимеН

преди 1 година

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ ГОВОРИ ТОЯ! ПОЛИЦЕЙСКИ ПРОИЗВОЛ И Е ДОКАЗАН! НЕЗАБАВНО ДА БЪДЕ УВОЛНЕН И ТОЙ И ОТГОВОРНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ! ИМА САМО 5 ОСНОВАНИЯ НА КОИТО МОЖЕ ДА ПОИСКАШ ДОРИ САМО ЛИЧНАТА КАРТА НА НЯКОЙ И ТОВА, ЧЕ НЯКОЙ ИЗГЛЕЖДА СЪМНИТЕЛЕН НЕ Е ЕДНО ОТ ТЯХ! директорът на ОД на МВР - Пловдив старши комисар Васил Костадинов Е АБСОЛЮТЕН ПРЕСТЪПНИК И ДА БЪДЕ НЕЗАБАВНО УВОЛНЕН ДИСЦИПЛИНАРНО ЗА ПРИКРИВАНЕ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ПОЛИЦЕЙСКИ ПРОИЗВОЛ!

39

Тъпите Милиционери

преди 1 година

са решили, че могат да плашат. Другари, 89-та свърши. Колкото и да са корумпирани прокуратурата и съда - нямате власта да тормозите гражданите. Наличието на оръжие на кръста ви не ви прави безсмъртни. Свикнали сте шефовете ви да ви пазят но като се изправите пред съдията и мънкате като виновно детенце от детската градина. Прогнилата кохорта наречена милиция ще бъде разформирована заедно с мафията по един или друг начин. Колкото по-бързо се осъзнаете толкова по-добре за вас и семействата ви.