30

Анонимен

преди 1 година

До на Пикасо брат му .. момче от теб нищо не става .. един университет няма ли специалности физика и математика не е университет.. това НБУ е посмешище в момента .. само лесни специалности които изискват ниско ниво на знания..

29

Анонимен

преди 1 година

До на Пикасо брат му... Абе *** в ТУ не няма специалност -графичен дизайн, а има инженерен дизайн и се влиза с изпит графична композиция.. А в НБУ графичен дизайн се влиза с гола диплома за средно и общ тест.. за какви таланти за какви 5лв. пишеш

28

IQ 3.14

преди 1 година

чат гпт може да поддържа медия като това читалище сам, и ще се справи малко по добре от лелка, *** , сандеца и новата звиздъ роската сбрани на гюме, на три ракии на гладно. и е безплатен #читалище #закривай

27

Анонимен

преди 1 година

Никакъв талант не трябва да си графичен дизайнер , 3-4 познавам .

26

Анонимен

преди 1 година

Пише човек на който една роднина понеже я беше страх да иде в ТУ , отиде в НБУ графичен дизайн сега е без работа.. глупави винаги ще има

25

Анонимен

преди 1 година

"Когато има качествен продукт няма нужда от реклама." - ХАХХАХАХАХАХ .... ОК - кажи го на всички марки за обурвки, дето са по-добри и по-здрави от Адидас и Найк ...

24

Анонимен

преди 1 година

всеки учи графичен дизайнер .. деца на мои познати в Португалия , Лондон , София.. защо - защото е лесно.

23

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 21 - Гледах един дядя от гугъ, деот приказваше за опасностите на ИИ. Опасностите според него били, някой да пита "Кой е Сорос". Ти представяш ли си ..

22

Анонимен

преди 1 година

До ChatGPT - Ok.

21

Nameless

преди 1 година

Много го рекламират това chatgpt. Четох някъде, че има месечна такса за ползване,така че ако не е доходоносно, е без значение дали е оригинално.

20

Анонимен

преди 1 година

Човек, човек и пак човек, стига с ИИ, дори в началото да е забавно, това не е добре за нито една професия или човек!

19

Анонимен

преди 1 година

Графичен дизайнер - изисква ниско ниво на знания.. Това са бабалюги от бавноразвиващо училище - които изпитват страх от програмирането и математика и за да се бутнат в IT сектора или рекларама да работят на стол - стават графични дизайнери.. Е точно такива са 5-та колона на САЩ и Сорос - негодници проклети.

18

ChatGPT

преди 1 година

Като изкуствен интелект, аз съм проектиран да функционирам чрез програмен код, който ми позволява да анализирам и обработвам информацията, която ми се предоставя. Въпреки това, човешкият мозък е изключително сложна и оригинална структура, която е способна да генерира нови идеи и креативни решения, което не е възможно за мен като изкуствен интелект.Така че, въпреки че аз съм създаден с цел да подпомагам и обогатявам човешкото познание и опит, човекът е по-оригинален, когато става въпрос за създ

17

bl

преди 1 година

Това е защото графичния дизайн е стръв за будали. Когато има качествен продукт няма нужда от реклама.Капачка за кисело мляко, крава, село, планина... такова клише, а после се чудите що АI се справя по-добре.AI що не вземе да измисли по-хубаво кисело мляко?

16

Анонимен

преди 1 година

До пияница мистик - Ти си бил дизайнер, че и графичен? Какво следва? СТРАНДЖАТА е адвокат, а Зозо е лекар? Хаде, сега да бъде честни - 99% от плютото е "сток имидж" "Планина, в подножието село, отпред ливада на която пасат крави." - УНИКАЛНА ИДЕЯ! Никога не съм виждал "планини" със "село в онсовата (така ще го интерпретира), а ливада и крава на слънце, на лунна светлина СЪЩО! Малиии! УНИКАЛНО! Уникално като останалите почти 50 милиона изображения. Не знам за вас, ама ние ги копиме такива :D

15

Анонимен

преди 1 година

Много ме кефи, как са се сетели какво ще го пираме математици, статистици и програмисти! Личи си, че са се пдоговяли яко. Кажи ми коя цифра е 1 000 000 знака, зад плаващата запетая при пи! БАМ! Веднага. Ок. 10 милиона! БАМ! 100 млн! БАМ! Ок СТО МИЛИАРДА ... И викам - брей! Къф хардуере това, кви алгоритми? А то па ... взело че наизустило числата и ги вади от памет! Мдаааам! Преметна ме, но не то, а някой човек в офиса на OpenAI!

14

Анонимен

преди 1 година

Това е краварска измама - за да ви демотивира да учите математика , физика и програмиране и да останете роби завинаги за вечни времена вие и семката ви робска..

13

Анонимен

преди 1 година

САЩ деградират , и никакъв изкуствен интелект няма да им помогне..Излуствения интелект и лъже .. Питах го колко студенти в завършват бакалавърска програма физика .. И излъга с някакво голямо число , накрая се оказа че са програми по естествени науки в които има курс по физика.

12

Анонимен

преди 1 година

питах кога ще фалира долара , но ми отговори политкоректно

11

bl

преди 1 година

И да добавя. Този първият, когато научи поне един виц на папагалски език тогава да ходи да оценява интелигентността на папагалите.