81

Popo

преди 11 месеца

Ние българите имаме по-голяма ценност там.Евангелие или незнам как се води но е свързано с историята ни .Докато това е просто рядък камък.

80

$$$€€€ провалил се

преди 11 месеца

Как може да носи нещо крадено и да се гордее Колко мъка и смърт докараха в Индия английски те войски?? Да не ви припомням колко крадени исторически реликви има в музеите на Англия.от целият свят.От колоните ,и пиратство Англия натрупа своето богатство. Но има възход и падение. ЧАСОВНИКА ЗАПОЧНА ОТБРОЯВАНЕТО НА ТЯХНОТО ПАДЕНИЕ.

79

Анонимен

преди 11 месеца

И как щеше да знае света за тях ако не бяха музейте в..б..я свят?

78

Анонимен

преди 11 месеца

Парче въглерод - това е диаманта, да, има практически ползи от него - най твърдото вещество и с най-голяма топлопроводимост, ама да плащат милиони за него - да ме прощават. Освен това не са вечни - диамантът се топи при висока температура. Сега има методи са синтетично получаване на диаманти така че дори не е и рядък в природата.

77

Мда

преди 11 месеца

"Попада" , колко ли кръв е пролята за да "попадне" ей така ...коренното население на цели континенти е било подлагано на геноцид от тия *** с векове !Гласът в Калкута кога ще бъде признат за "Голодомор" ? Ами гладът в Ирландия при която умира близо една трета от населението ?Тези чудовищни зверства кога ще бъдат заклеймени и осъдени така както арменския геноцид ?!!

76

Анонимен

преди 11 месеца

До 68. Прав си. Ако ни бяха колонизирали англичаните, сега щеше да е друго. За справка гледай Африка и Индия.

75

Анонимен

преди 11 месеца

"След още няколко столетия Кохинор попада в ръцете на британската монархия..." - Хахахахахахаххах!!! И как е попаднал в хищните лапи на Монархията? Седи си Монархията и ХОП! - диамантче в лапичката? Айде, бе! Заграбили са го, както и много други неща! Бил им попаднал в ръцете... Хахахахахахахахахаахахха!!! Путин не е ли замесен?

74

Анонимен

преди 11 месеца

Просто я е гнyс като знае, че бaбетката го е носила. Ся ше видите като пребоядиса двореца и смени мебелите и завесите.

73

Анонимен

преди 11 месеца

71 Руската империя на Путин сама ще се разпадне. Въпрос на време.

72

Анонимен

преди 11 месеца

71 Вдигни копитото си от клавиатурата, сволачруски. Тук е български сайт, не руски, или сръбски.

71

Анонимен

преди 11 месеца

71 Пошьол вон, смърдливруски ***, сладурче.

70

Анонимен

преди 11 месеца

"Ако нас ни бяха колонизирали англичани, а не ссср, щеше да е друго. Ама нейсе, късмет." ===================== Дали изобщо схващаш какво си написал... силно е съмнително

69

Анонимен

преди 11 месеца

До 54 Ужас, как може да се къпят в Ганг! Веднага да се цивилизоват и да започват да се къпят от чушмя с два отделни крана за топла и студена вода!

68

Анонимен

преди 11 месеца

"След разпада на Световната колониална система през 60-те години на миналия век, единствено Русия не освободи своите колонии от времето на царете. Цели народи бяха заличени, или променени, задължени да ползват само руски език и култура."...... ........ Сладурче, ако знаеш колко си далеч от реалността, ушите ти ще плющят от срам какви глупотевини дрънкаш. Ама за (твое щастие) не можеш да се усетиш явно. Дрънкай, не пречиш. Разсмиваш.Ако успяваш покрай това и някое левче да изкараш - халал да ти е

67

Анонимен

преди 11 месеца

След разпада на Световната колониална система през 60-те години на миналия век, единствено Русия не освободи своите колонии от времето на царете. Цели народи бяха заличени, или променени, задължени да ползват само руски език и култура. Русия граничи с тях и това прави невъзможно, те да се съпротивляват на руското-съветското-руското, колониално робство. "Русия, тюрма народов".

66

Анонимен

преди 11 месеца

Ако нас ни бяха колонизирали англичани, а не ссср, щеше да е друго. Ама нейсе, късмет.

65

Василев

преди 11 месеца

Индия е субконтинент!Простго малките ви закърнели мозъци не разбират за каква чудовищна кражба става в Индия няколко века та чак до наши дни, и в какви военни съюзи влиза Индия по време на двете световни войни, и как са й откъснали територии и граничи сама със себе си!И затова индиеца отива в Англия и има по-висок статут от българина , и лежи на социални помощи, защото индийската страна е хранила и обличала британската империя с векове и сега в момента също!!!Агент Норман Касиди!ЦРУ!!!

64

Анонимен

преди 11 месеца

Кастите са си много добра система, доказала се през вековете. Какъв ти е проблемът с кастите?!?

63

Анонимен

преди 11 месеца

Нали знаеш, че навярно в психологията има название на твоята девиация, манифестираща се в това да си цъкаш сам плюсчета - веднъж през мобилна мрежа, веднъж през wi-fi :*

62

Анонимен

преди 11 месеца

Ти си завършен и.т. Кастите британците ли ги наложиха? Ще кажеш ли най-накрая някакъв аргумент? Хайде, две изречения. Заядливо комплексарче.