95

Рибентроп-Молотов

преди 1 година

Съболезнования за родителите на децата. Чета в коментарите и тука някви миризливи русофили се опитват да говорят за цената на краставицата в Англия и престрелките в САЩ, що не си дадете почивка един ден.

94

Анонимен

преди 1 година

Жалко че шофьорът не е умрял

93

107 :(

преди 1 година

Грешка, исках вместо ник да отбележа :(

92

:)

преди 1 година

Поредното кeлeмeнцe, на което мама и татко са купили автомобилче по случай навършването на пълнолетие. Или пък са му дали семейния автомобил да се фука пред връстниците си. И от играчка - плачка. Жалко за загиналите млади хора. Съболезнования на близките им.

91

Анонимен

преди 1 година

Най-ми зерната държава евър. Пълна апатия на институциите към случващото се, пълно безраличие и безхберие. Как пък един от ония "избраните" не излезе днес да каже нещо? Слушаме всеки ден - еврозона, шенген, Украйна, Борисов каза, еврозона, шенген, Борисов каза и така до края на света...после се чудят що не ходим да гласуваме, ами щото се некдърни отвсякъде, гледаме един и същ филм вече 10000 пъти, убиваме се като мухи, заради липсата на закони, наказания и правосъдие! Това не е държава просто.

90

Бойко

преди 1 година

Щом пробите за алкохол и наркотици на водача са отрицателни, начи всичко е оекй....

89

Христо Христов

преди 1 година

"Мъмрене ще е подходящо наказание, съобразено с европейските ценности за които 90% от ВАС - про'с'таците гласуват." - гледам, 24 про'с'така досега не са съгласни с това твърдение. С кое не СТЕ съгласни? С мъмренето, или че СТЕ про'с'таци?

88

Христо Христов

преди 1 година

До Анонимен/98 "Западноевропейските филантропи са давали премия на своите надзиратели в Африка ако занесат част от човек африканец роб !" - не само. Управляващият до 1903 година белгийски крал Леополд 2, наричан от съвременните брюкселски либерали (лидерът им Ги Ферхофстад) "визионер" е пращал на видните белгийци отрязаните детски крайници подарък за Коледа. Това е факт, който съвременните историци удобно премълчават. Западни ценности.

87

Анонимен

преди 1 година

Прегледах форума всичко е точно няма проблем взети са проби те са отрицателни човека е убил двама младежи на тротоара какво толкова пробите са отрицателни няма нужда от други тествания почивен ден е оставете органите на спокойствие. Постъпете според евро атлантическите ценности.

86

Анонимен

преди 1 година

Повтарям част от човек отрязана част от тялото на африканец роб и то за най малкото провинение затова че не може да си изпълни нормата. Слагай минус.

85

Анонимен

преди 1 година

До чукундурина. Западноевропейските филантропи са давали премия на своите надзиратели в Африка ако занесат част от човек африканец роб !!!

84

Анонимен

преди 1 година

Минусчиите на очевадната истина да ги постигне най зла съдба по божия воля.

83

Анонимен

преди 1 година

Има убити хора има и убиец чието име е спестено. Има критики но и минуси на критиките. Ето затова иде реч за бездушието на евроатлантическото общество.

82

Анонимен

преди 1 година

Сигурно внук на стар комунист или син на читав бизнесмен!

81

Анонимен

преди 1 година

Защо да е цинизъм че и неграмотен на всичкото отгоре. От сутрин до вечер слушаме за украинците но за проблемите на Бг няма предавания и гласност. Можете да слагате минуси до утре но точно това е цинизъм евроатлантически.

80

Анонимен

преди 1 година

Шофьор под двайсе години след като е взел книжка едва от два месеца посред нощ убива двама младежи и нищо нищичко. Говори се че има ранени но нищо...

79

От хората

преди 1 година

Задръжте го задълго ,до живот ,нищо че е млад.Сега пратете на психолози да поработя с него,защото той е малък.А,пропускам,мама и тати на това ли са го учили.Колко ще платят за да го отърват.Хора осъзнайте се.Бог да прости загиналите.

78

предлагам

преди 1 година

Минималната възраст за придобиване на СУМПС да е 25 години

77

Европейска ценност

преди 1 година

Умрелите - умрели. За това младо момче радостите на живота са пред него - защо да му ги отнемаме? Мъмрене ще е подходящо наказание, съобразено с европейските ценности за които 90% от ВАС - про'с'таците гласуват.

76

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 85: Не те ли е срам бе!?!? Не стига трагедията на родителите на тези млади хора, ами и неграмотен цинизъм от *** като теб липсва само.