76

Накратко:

преди 1 година

Нек'ва залепнала за стола гербера3тка калинка,щедро платено НПО пропагандира, как еврозоната ще донесе манна небесна на обикновените трудещи се хора и как ще настане земен рай,инфлацията ще изчезне и ще се къпем в злато и евраци! Мхм,вЕрвайте...

75

Анонимен

преди 1 година

ИИ и роботизация в зелена Европа,чист въздух,без въглероден и азотен отпечатък.Всичко механизирано и роботизирано,няма трудещи се от ранни зори до късен мрак,гарантиран минимален доход,чисти храни без торове.Екологична енергия,умни градове.Дигитална валута за улеснение на хората,субсидия за велосипеди за придвижване в квартала,в който ще има всичко,на 15 минути макс от вас.Икономия на ресурси и край на консуматорското общество,равенство.Е има ли по добро от това, няма и инфлация няма.

74

Анонимен

преди 1 година

Когато говорим за Еврозоната, първият въпрос е зашо да се натискаме да влизаме в клуба на длъжниците.

73

ЛАЙФА Е....

преди 1 година

...за умните учените и богатите люде---за НЕУКИТЕ, простите, глупаво -доверчивите и слабоумните--"ЖИЗНЬ-а" И "РОБСТВОТО" са напълно достатъчно и заслужени!

72

Вече не давам..

преди 1 година

..Милостиня на просяци---ВРЕМЕ Е ПРОСТИТЕ, НАИВНИ И НЕУКИТЕ БЪЛГАРИ ДА ОТПАДНАТ ОТ ЖИВОТА НА БЪЛГАРИЯ---ВРЕМЕ Е ВСЕКИ ДА СИ ПОНЕСЕ КРЪСТА НА ЛИЧНАТА ОТГОВОРНОСТ В ТОЗИ ЖИВОТ!!!!

71

ЛУД СМЕХ...

преди 1 година

КВИ ДОХОДИ, БЕ? КЬОРАВ ЛИ СИ КАК ИНФЛАЦИЯТА ИЗЯДЕ ТОВА - КОЕТО ДАДОХА КАТО ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ...?АМА, ЗАПАЗЕТЕ СИ "ЛЕВЧЕТО" --ОТ ТУК НАТАТЪК САМО НУЛИТЕ В ЦЕНИТЕ, ЩЕ МУ РАСТАТ...хахаха......Аз съм на ЕВРО И НЕ МИ ДРЕМЕ,ИЗОБЩО ЗА ВЪШКАРИТЕ!

70

Анонимен

преди 1 година

В България има много брадясали митове и предразсъдъци останали от комунистическото тоталитарното робство, които спъват развитието на страната и до днес или са умишлено поддържани. Трябва да се изкоренят.

69

до 71

преди 1 година

До ЛУД СМЕХ...,аз на очите си ли да вярвам или на теб,не виждам ли как доходите на бъларите се вдугат В ПЪТИ,В ПЪТИ над европейските,вече няам кой в галактиката да ни стигне,тръгнал си тук паника да всяваш,никой няяма да ти повярва,защото всеки гледа джобаси,българина не иска евро,не защото е беден или защото нещо си щяло да поскъпне,а защото еврото не идва от Русия,там го стяга чепика българина неандерталец,иска рубли

68

Анонимен

преди 1 година

Пак някакви лyмпени дават мение по прoдажнuте медии. Даже не споменават, че ще има референдум за запазване на лева и ще го спечелим с голяма разлика. Дрънкат си репертоара, вземат си надника и толкова.

67

Анонимен

преди 1 година

И да ги обръснем се тая! Нема бачкане, нема евро!

66

ЛУД СМЕХ...

преди 1 година

АБЕ ВИЕ НАИСТИНА ЛИ СИ МИСЛИТЕ , ЧЕ ОТ УТРЕ ДОХОДИТЕ ВИ ВСЕ ЩЕ СИ ВДИГАТ ...ХА,ХА,ХААААААААААА....." БЛАЖЕННИ СА ВЕРУЮЩИТЕ "-/..цитат от Евангелието../ДОРИ И ДА ВИ ГИ ВДИГНАТ---ЩЕ ВИ ВДИГНАТ И ЦЕНИТЕ ,БЕ ЛЕВАЦИ.....ПАК ЩЕ СТЕ БЕДНИ , КАТО ЦЪРКОВНИ МИШКИ!!!!!!!!!!!!!!!

65

До 67

преди 1 година

Не се натискат, защото може да водят самостоятелна монетарна политика, ние не можем, а последния път като можехме, беше при правителството на Жан Виденов. Нито държавата ни е читава, нито политиците ни.

64

До 68

преди 1 година

Естествено че имат интерес, като отиват да на почивка или в командировка в чужбина не е нужно да превалутират и да пълнят гушите на банки и на ченджове. По принцип по-богатите са по-добре образовани. Не е лошо да се слушат понякога. Аз лично мисля, че България не е готова за еврото, но е добре да бъде.

63

Анонимен

преди 1 година

Не сте ли забелязали,че само хора с високи доходи яростно ни агитират да влизаме в еврозоната?Защо ли?Дали пък само те имат интерес от това?

62

Анонимен

преди 1 година

Абе защо най-богатите Дания(4500 евро средна заплата)и Швеция не се натискат за еврото,а ние ,най-бедните сме се юрнали като луди към него?

61

Анонимен

преди 1 година

Не виждам как ще се намали инфлацията,след въвеждането на еврото,освен ако народа престане да купува.При 400 евро заплата и 250 евро пенсия,за какво по-напред.Първо трябва да се вдигнат доходите и тогава еврозоната.И не ни сравнявайте какво станало в другите държави,защото няма по-бедни от нас.

60

Анонимен

преди 1 година

.....и да дойде еврото ---и да не дойде ...ИНФЛАЦИЯТА Е ВЕЧЕ ТУКА !...А , КАТО ПАДНЕ "ВАЛУТНИЯ БОРД" --С ЛЕВА ВЕЧЕ ЩЕ СИ ТЪРКАТЕ ГЗ!

59

Анонимен

преди 1 година

Дрън дрън, висока лихва пада инфлация и какво печелиш. Висока безработица, мизерия, после пак на бюрото. Какво развитие има от едни напечатани знаци. Вижда се един ПАВЕЦ не могат да оправят,Белене колко години не го почват, натискат за електрички, а ток от въглища. Една голяма измама. Няма развитие, младите на алкохол и наркотици, евродебилизъм!

58

Маке...

преди 1 година

Ами откажете се от еврото --за да се приравните с руската рубла----ТА ДА ВИ ИЗКУПИМЕ НА КИЛО, и да станеме "ВЕЛИКА МАКЕДОНИЯ"!

57

ПАЗЕТЕ СИ ЛЕВА ,БЕ..

преди 1 година

Тъкмо , като вкарат еврото в България/...а то ще дойде/...ЩЕ СИ КУПУВАМ ИМОТИ И СТОКИ НА БЕЗЦЕНИЦА ОТ БАЛАМУРНИЦИ , КАТО ВАС!...ТОВА МЕ УСТРОЙВА И НА ТОВА РАЗЧИТАМ! РИБИТЕ И ШАРАНИТЕ В РЕКАТА --НИКОГА НЕ СВЪРШВАТ!