8

Батман

преди 1 година

АЗ НЕ ГИ ПОЛЗВАМ МНОГО ЗА РАЗГОВОРИ ТИЯ ИГРАЧКИ НО МИ ПРИЛОШАВА ОТ ТЯХ ДО КАТО ЖЕНА МИ ГОВОРИ С МАЙКА СИ, ОСОБЕНО КАТО КАЖЕ ЖЕНА МИ МАЙКА ЩЕ ДОЙДЕ МАЛИИИИ ТОГАВА СЪРЦЕТО СКАЧА НА БУРГИЯ ЗА РАКИЯ..

7

Батман

преди 1 година

Вреден е на 1000% личен опит не спя по цяла нощ...

6

Batman

преди 1 година

Ами аз до колкото знам че е вреден.. но не само говоренето по слушалката ами общо взето ръчкането в него в сайта клипчета.. но сигурно може би аз за това не мога да спя добре по цяла вечер се въртя в леглото и мозъка ми грам не кликва на очичките да затворят очи.. и затова и аз сега ще направя едно проучване като започна да оставя телефона и да се заема с жената..

5

Анонимен

преди 1 година

Особено, когато шефа пита "дали си свършил поставената задача"!

4

Анонимен

преди 1 година

Силно се съмнявам в качеството на това изследване. Как точно ще изолираш времето за разговор по телефон от останалите фактори които могат да имат значение? Възможно е да има съвпадение между по-нездраводловен стил на живот и по-често говорене по телефона. Например ако ходиш по-често да пиеш с приятели, има шанс да им звъниш по-често за да се уговорите. Алкохолът ли ти вдига кръвното или телефона? Как ще изолират такива фактори?

3

Анонимен

преди 1 година

това е най-малкия проблем. По големия е тумор в мозъка. Но много от хората не струват колкото икономическата полза от тях като консуматори, затова е ок.

2

anon

преди 1 година

Не зависи ли от темета на разговора, но да

1

Анонимен

преди 1 година

"Разговорите по мобилен телефон свързани с повишен риск от високо кръвно"...най вече ако ти се обадят от банката за просрочен кредит...