24

Анонимен

преди 1 година

1524 са сделките в гр. Несебър за първото тримесечие на 2023. 1438 са сделките за първото тримесечие на 2022. Тоест ръста на годишна база е едва 6 процента. И това е единственият град в които има ръст. Навсякъде в България има спад на сделките а в София спад на цените с 2.5 пр

23

Анонимен

преди 1 година

До АнонименРадва, Несебър, св. влас и елените са в една община община Несебър! Ако на едното място е зле, това значи че и на другото е така. Да не говорим, че вече всички са практически свързани и няма граница между тях.

22

да живей Труда

преди 1 година

22, в Стария Несебър незаконните надстройки (етажи) са близо 300. Отделно брой разширенията, пристройките незаконни... Бре, много са тези въпросителни сгради.

21

Анонимен

преди 1 година

Клептокрация

20

Анонимен

преди 1 година

Ужасно е, какво се случва с Равда ... Не знам, как опазиха Несебър, особено стария град, в който пак има едни "върпосителни сгради", да не стане съото, но се радвам много.

19

Не баш ...

преди 1 година

До Анонимен 13 - Абе не знам. Работих мега гадна корпоративна работа, с мега гадни типчета. Да, пари МНОГО, ама ... Попринцип съм доста дясно ориентиран, ама тея момчета си бяха чисти фашаги. После се нагледах и на "свободните умове" - видях пвоече изтрещяли LGBTQ хипита на помощи, отколктоо някакви гурута с възвишано духовно знание. А и като заговорихме за "духовно" - 85% твърди атеисти в моята група. Дори се опалкваха, че сватбите на родат била в църква/синагога ... Иначи всички са на йога.

18

Анонимен

преди 1 година

До Е? - "Жилища" е прекалено силна дума.

17

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 19 - На 20 км. от Варна е едно, в Месемврия е друго.

16

Несебърлия

преди 1 година

Това е платена дописка.....публикациика....Интересно ми е къде е болницата в Несебър. Има едно училище и който иска детето му да научи нещо го праща в Бургас. Магазини за ***, тениски и китайски магнитчета има. Хранителни - монопол на три магазина с женско име. Местата за паркиране се определят от "Маратонката", безразборното строителство от "Пицата и сие ". Лятото е два месеца и половина....а после...ПЛАТЕНО, ПОДВЕЖДАЩО.

15

Анонимен

преди 1 година

Айде стига сте лъгали, а на мене за тухлена къща с 3,5 декара двор на 20 км от Варна ми дават 5000 лева но не на квадрат а общо за всичко , всеки ден ми звънят разни брокери без да искам!!! Така че стига сте лъгали с тези цени. Може да минат само на украйнците дето не знаят колко е цената и им крадете парите!

14

Е?

преди 1 година

Несебър задмина Бургас като брой жилища ,факт! Огромна агломерация са със Влас,Сл.Бряг и Равда..

13

Ти да видиш..

преди 1 година

До До 10 11 Да ти повярваме , ама как да стане ? Трудно е .

12

Балонест

преди 1 година

След статията оставам с впечатлението, че най-малко имоти се продават именно в Несебър. Някъде се мярна думата инфраструктура, в Несебър, моляя? Паркоместа, моляяя? От кога този сайт се ползва за реклама, а не за новини и то реални, от ежедневието?

11

Анонимен

преди 1 година

Всичко хубаво, но след един живот в чужбина си даваш сметка че няма за какво да се връщаш в България само заради носталгията. Ходиш си един път на две години, виждаш какви са хората и ти се отщява

10

0808

преди 1 година

До 1 - Да, няма лоша реклама. Но е морално да се сложи надпис - Платена статия.Човешката алчност ще погуби света...

9

Анонимен

преди 1 година

"От Холандия и Германия няма да дойдат !!" - Защото са във Франция или Испания.

8

Анонимен

преди 1 година

"Богатите купуват съседни къщи в Стария Несебър и уедряват имота. Много несебърци продава" - Хубава фантазийка имаш ...

7

Анонимен

преди 1 година

Трябва да си мниоо мръдна, за да дадеш 100 000 лева за "двустаен" в "Несебър". Съжалявам, но трябва да го кажа - Ако ти трябват 10 минути с кола, когато няма трафик, за да стигнеш до Стария град, изобшо не си в Несебър. Тея, дето говорят за "живот" са украйнци, бягащи от ужасите на войната ... Което в техбия случай е разбираемо, а другитеса жрокерчета, дето лъжат хората.

6

Анонимен

преди 1 година

украинци

5

Имотчо

преди 1 година

Аз ще чакам 1 кв. метър да стане 5000 евро, за да не ощетявам собствениците сега хахахахахах :-)))))