45

Дес

преди 1 година

Непочтеността и грабителството не е манталитет единствено на политиците. По-масов е . Липсата на съвест също. Съответно състоянието на държавата се подразбира.

44

Анонимен

преди 1 година

До 44Да видим *** и баща ти като се пенсионират какви ще ги говориш.Пожелавам на такива като теб да доживееш и да вземеш пенсия, ама да нямаш кой да ти помага.

43

Анонимен

преди 1 година

До До 44Информирай се за данъците, които се плащат по закон в България преди да се изказваш.Информирай се също за минималния размер на заплатите и пенсиите.ЧЕТЕТЕ, ИНФОРМИРАЙТЕ СЕ ОТ ОФИЦИАЛНИ ДЪРЖАВНИ ИЗТОЧНИЦИ! НЕ ХАПЕ !

42

До 43

преди 1 година

Самоусигуряващ се получава много по малко от един работещ пенсионер който не плаща нищо на държавата а взима и пенсия редно е да удържат и на пенсионерите данъците които плащат младите в момента минималната Аплата е по малка от минималната пенсия

41

работещ пенсионер

преди 1 година

Не оправдавам никой от тази история. Но искам да кажа, че законите които са гласувани и действат в България определят пенсия от 560 лв за 40 години стаж, по- голямата част навършен в администрацията в София. Пенсията е от 2020 год.

40

Анонимен

преди 1 година

През 2023 година жените се пенсионират на 62 години. На 60 се пенсионираха доста отдавна, някъде около 2011 година. На 55 години се пенсионираха преди 1989 година. На 65 ще се пенсионират през 2037 година

39

Анонимен

преди 1 година

хаха,тука ми намирисва тоя история

38

Анонимен

преди 1 година

Безсъние?

37

Анонимен

преди 1 година

А за някои пенсионната възраст е 43, 53... Все едно. След 45 да се изкарва човек млад е жалка работа.

36

Анонимен

преди 1 година

Още ли не разбра,че на 60 г няма как да е пенсионер, защото е млада. Пенсионната възраст е 65г.

35

Анонимен

преди 1 година

А после съжалявай пенсионерите.

34

комсомолци сър!

преди 1 година

Възпитанието на поколението отпреди 1989г, тези ,възпитавани на комсомолщина. Поколението на сръбската музика по комсомолските лагери. Поколението, възпитавани да са доносници към Държавна сигурност. Поведението, научено на комсомолска хитрост, далавера, тарикатлък, на които като пионерчета четяха за Хитър Петър и Андрешко-че са положителни герои. Провалилото се поколение, раждано през 60-те години на миналия век.

33

Комсомолците

преди 1 година

Ето това е поведението на пионерите и комсомолците. Тази, възпитавани преди 1989. Хитрост, далавера, кражбичка, тарикатлък, далавера, пари без зор-наготово. Типични комсомолци!

32

млада е

преди 1 година

Възрастна-ако е на 85 г. На 60 години, според закона трябва да работиш, и нямаш право на пенсия-защото си млад. Че на 60 г в наши випуск имаме студенти в магистърската програма. На 60 г-тепърва стават студенти, а до песиониране на 67 г редуцирана пенсия-много вода има да изтече.Вие виждали ли сте певицата Ким бейсинджър как изглежда-изглежда като 20 годишна, а е на да не ви казвам колко. Просто е-поддържа се. На 60 г си млад!

31

бг

преди 1 година

защо не казвате истината а тя е възрастна ромка пазарува с открадната от ученик кредитна карта.Картата е ОТКРАДНАТА н изгубена Анадънму? Цар Киро ли ви плаща заплатите та да не пишете истината?

30

Анонимен

преди 1 година

На 60 г не си пенсионер, и дори не си възрастен. Че в Швеция пенсионната възраст е 75 г. На 60 г си в началото на трудовата си кариера, примерно дори на стажантска позиция.Че аз за случай лице на 55 г се записа за студент по право. Ще завърши на 60г, и тепърва ще става адвокат.

29

Анонимен

преди 1 година

Обсебство, попада под санкциите на НК.

28

до 35

преди 1 година

Лъжеш. Няма 300 лв пенсия за трудова дейност. А и на 60 г се очаква да работи, а не да получава пенсия. Далеч е от пенсиониране. 60 годишната е от поколението на пионерите и комсомолците. Типично поведение на комсомолка!

27

...

преди 1 година

Какви били днешните? Ами функция на вчерашните! А вчерашните са провал и тази случка го потвърждава!

26

Пламен

преди 1 година

С 300 лв. пенсия... лекарства, ..ток..за ядене дали остава???? Закривай държавата!