132

Анонимен

преди 1 година

Руските затвори са претъпкани. Вагнер остават в Бахмут. ЦЕЛТА ОПРАВДАВА СРЕДСТВАТА !

131

Анонимен

преди 1 година

Над Киев с американската система Патриот беше унищожена прехвалената хиперзвукова Х47М2 Кинжал. Ракета Патриот я посрещна и я разпиля на тенекии, впоследствие намерени в Шевченковски, Голосеевски, Днепровски, Подолски и Соломенски райони.

130

Със сигурност

преди 1 година

Бахмут - утилизаторът на рушистанци. Само им се чудя на джуджаците, к'во на *** си търсят там!??! То вече не останаха перални, микровълнови, телевизори с кинескопи. А все още може да има някоя здрава тоалетна чиния.

129

ПриГрешен

преди 1 година

Пазарих една вила допълнително в Швейцария.Всичко *** е ОК

128

Анонимен

преди 1 година

Хаха примитивните укри отново бяха изтролени от троламстъра Пригожин. -20 000 зомбита

127

АНГЕЛ

преди 1 година

Чрез хитрите си изявления в които обявяваше че ще се изтегли поради липса на снаряди Пригожин подмами хиляди Укрофашаги в капан и ги изтрепа до един.Евроатлантиците получиха душевен оргазъм но сега могат да спокойно да се погледнат в огледалото и да си кажат изкренно,че са адски глупави.

126

СМЕХ...

преди 1 година

ЗНАЧИ ВСИЧКИТЕ ПРИКАЗКИ НА ПРИГОЖИН СА САМО ЗА ЗАБЛУДА НА ПРОТИВНИКА....ПСУВНИТЕ --СЪЩО!

125

РадеВ

преди 1 година

Колко голям е тоя бахмут? Да не е нещо от типа на Мексико сити? То колко дни, даже месеци наред, руснаците все превземат райони, квартали и все още не са го превзели. Явно голям град ще да е. Нещо като Москва.

124

Анонимен

преди 1 година

Нали останаха десет квадратни метра, защо остават и получават боеприпаси?

123

Анонимен

преди 1 година

Какъв Бахмут, той падна през септември миналата година )))))))))

122

Анонимен

преди 1 година

Вагнер е получил повече от исканото оръжие. Отделно подкрепление. Финландците, германците, отказаха на Зеленски оръжие. А Турция отказа да си даде С-400 на САЩ, което го купи от Русия преди 2 години. Кво стана, а? Нещо няма подкрепа, изчерпаха се. А контранастъплението на укрите се отлага, за друг път. Тръгнали с Русия да се дразнят.

121

Анонимен

преди 1 година

До Българин.Кой точно бяха ,че не е ясно.Да изтегляш цивилното население не означава бягство.А я кажи как същата тая украинска армия през 2015 обстрелваше бесарабски българи .дали някой ги чака точно тях,как мислиш? И не се прави на българин,а си ходи в измислената бандерия.Тук не вървиш.

120

Анонимен

преди 1 година

Приблизително 7 милиона украинци се сражават в състава на Съветската армия през 1941-1945 г., което представлява една четвърт от всички бойци. Половината от оцелелите са инвалиди, а на украинските военнослужещи са връчени 2,5 милиона медала. Без тях СССР щеше да "спечели" някой друг път...

119

Анонимен

преди 1 година

Късно е Либе за китка... Украинците ще ги насметат.

118

Българин

преди 1 година

Тълпи бягащи руски окупатори са задръстили пътищата от Запорожие към Крим.Българските села около Мелитопул очакват Украинската Освободителна Армия с цветя и хляб!Скоро затворените български училища от окупаторската руска администрация,ще бъдат свободни да отворят отново врати!Да живей България!Слава Украине!

117

Конфуций

преди 1 година

Правят огнени валове, така печелят територия, тази тактика е патентована от българите при Одрин, иска се обаче много боеприпаси за целта, затова ривът.

116

До 119

преди 1 година

Снощи получиха всичко и са на позиции, въпреки иронията ти. Задръж я за семейството си.

115

Анонимен

преди 1 година

На Коледа щели да получат. На Коледа стават чудеса.

114

Анонимен

преди 1 година

Армията на мрака и злото трябва да остане в Бахмут, за да бъде изтребена! Такова формирование не трябва да съществувa!

113

Поуките на историята

преди 1 година

До Баймутец: Тая лакърдия сме я чували и друг път. Който е ходил в Берлин е виждал една катедрала, която германската армия е защитавала до последно. И как е превзета? Не с безкрайно обстрелване на пехотинци от двете страни. Просто са докарали оръдия и са сринали покрива. И така става и в Бахмут. Украинците в жилищен блок и стрелят от всички прозорци. Руската армия го срива с оръдеен обстрел и дотам. Друг начин е както в Азовстал. Да ги блокират и да ги чакат да се предадат. Няма време за това