32

Анонимен

преди 1 година

Какво да признават ГЕРБ, изборните резултати са показателни. ПП,ДБ загубиха изборите. Нямат програма, нито капацитет да я изпълнят. Нямат дори реална представа, в каква ситуация се намират. Денков, който е само изразител на волята, на Киро и Асен, е псевдо академик, станал такъв, докато бе министър на образованието. Лена внесе смут, физик, или химик, или фидикохимик, е той. То си пише на докторската му атестация, ама няма кой да чете. ПП ппоизвеждат само гафове и провали.

31

Анонимен

преди 1 година

Чакай малко, кои сте вие, Божанков? Ти, дето бе в СДС, после в БСП, че независим, в момента си в ПП? Нали не мислиш, че някой те взема на сериозно? Кой знае утре, къде ще долетиш?

30

Анонимен

преди 1 година

Божянков се явява като стирка - моп!

29

Ганди

преди 1 година

Хващайте се за ръка с Руди гела и ставайте членове на ДПС,а след изборите може да се преместите и в Възраждане

28

анонимен

преди 1 година

А твоята сегашна група осъзнава ли какво направи с България ?

27

Този е

преди 1 година

Професионален предател! Що за морал имате в тази медия, че така безотговорно му давате думата. Какво казвате?! Не сме сериозни, просто драскайте тук и се забавлявайте?! Има държавна тайна, военна, банкова трябва да има и журналистическа. И това не е цензура. Полезно и за обществото. Друг е въпроса за много други теми тук ги няма. Справка:"ПИК".

26

Анонимен

преди 1 година

Божанков е мъж, който праяко назова истинското име на членовете на БСП. То е саботьори. Един от които Зарков го взеха в президенството. С какво е заслужил? С коя си дейност е заслужил това? Със саботирането на правна комисия ли? Един обикновен счетоводител на мафията. Някой трябва да напише книга, как в България се заема, или превзема висша държавна длъжност? С компромати, интриги и много помия.

25

Анонимен

преди 1 година

31 Божанков се поизхби защото първо бе в СДС, после се приземи в БСП, откъдето излетя и стана "независим". В този полет бе прихванат от ПП. Сега е там, но май, скоро пак ще разпери крилца нанякъде.

24

Анонимен

преди 1 година

Божанков се опитва да каже нещо смислено, но не му се получава. Ко е туй нещо, Божанков?

23

анонимен

преди 1 година

Тоя образ го помним като едно от остриетата на БСП, сега се опитва да стане такова в ПП. Само че нещо се позахаби и изглежда като тъпо острие дето не може хубаво да реже.

22

Анонимен

преди 1 година

Има нещо много гнусно в Божанката откакто изчезна и го намериха в САЩ.Противен е.Ама толкова много,че като го гледа човек на снимката започва да му се повръща.Един мазен,гаден,гнусен...пфу!От ПеПето сами си затвориха вратата с избора на финансов министър.Това е ясно на всички,стига сте правили театри!

21

Вьзмутен

преди 1 година

Абе радев юмрук гербаджииски опорки - добре , че бе радев да гльтнеме вьздух с увеличение на заплатите ако бяха герб при тая инфлация с - 400 лв минимал мнозина нямаше да са между живите вече

20

Анонимен

преди 1 година

ГЕПП са като малки дечица. Как се очудиха след като бяха 7-8 човека, а срещу тях от ПП пратиха само академик Денков! Също така бяха двама *** като избягаха от студиото на бнТ защото не бил Венко Сабрутев, ами Кирил Петков. Голям страх, че ще дискутират с ПП. Мошеничеството не може да се прикрие!

19

Мда

преди 1 година

Предполагам - дпс би се вкючила в клалиция на партиите против герб за да исчисти малко имиджа си

18

Неразбирам

преди 1 година

Да се водят разговори между - пп , бсп , итн за кабинет заедно с вьзраждане нали всички твьрдят , че са против герб заради корупция

17

Някой

преди 1 година

Откакто Радев размаха юмрук, не са нарисували и 100 м велоалея, ама държат сметка на пътищата на ГЕРБ! Нема такива мискини!

16

Анонимен

преди 1 година

Цял месец нищо не са свършили в парламента абсолютно нищо и чакат сега заплата!

15

Сатир

преди 1 година

Поредната тежка диагноза!

14

Анонимен

преди 1 година

Няма да мине без избори, ако боко не пусне кокала!!

13

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно в вярно е: има дълок, излкючително дълбок разлом между избирателите на Герб* - крадците от 13 години и нас окрадените и ограбените!!! Няма място за единение!!