22

No Way

преди 11 месеца

За членството на Сърбия в ЕС стои един голям ,,проблем".Това е законът за оръжието.Сърбия от цяла Европа има най-либералните закони за оръжието.Всяка къща има оръжие,и всеко един може да си го закупи.Обаче това е трън в очите на ЕС.Сърбите ако ги настъпиш,ще излязат на улицата заедно и въоръжени,а не като българите.Мачкат ги и си траят,че видиш ли някой вземе да пострада от ,,нож в гърба".На всички ЕС държави,евродепутатите защитатават националните интереси на държавите си,БГ-ейците,на обратно.

21

SS

преди 11 месеца

В началото ще се страхуват ,после ще свикнат !

20

Съвет

преди 11 месеца

Купувайте си бронежилетки, братя сърби!

19

Анонимен

преди 11 месеца

Сърбия ги наричаме ние, даже на български името им звучи по-добре отколкото на техния им език :))) Те пропускат характерното за българите Ъ, пропускат Л и става миш-маш в техния език, даже като си говорят ни се струва че е майтапчийски език :)))

18

Анонимен

преди 11 месеца

По-весело беше през бомбардировките на НАТО. Сърбарите сърбаха обеднения уран, след геноцидите си в бивша Югославия. Всички ги мразеха и намразиха - хървати, албанци, словенци, босненци, черногорци. Само макетата останаха техни верни слуги.

17

Анонимен

преди 11 месеца

Какво означава Сърбия?Сърби я ли? Сърбат ли нещо?

16

IQ 3.14

преди 11 месеца

никви прилики с идването на власт на путин в ерефия

15

Анонимен

преди 11 месеца

Съболезнования на сърбите, ама те само проповядват насилие, както в училищата си, така и по медии и техни филми. Нормално е лапетата им да откачат в един момент :)

14

Анонимен

преди 11 месеца

Недвусмислена организирана психоатака! Как са ги активирали, не знам! Но в Сърбия има същото количество оръжия от десетилетия!! И регистрирани, и нерегистрирани! Как досега не се случваха такива неща? Сега психоатаката е начало на организация да им го вземат, според мен. С каква цел - не знам, но едно е абсолютно сигурно - целта не е тяхното добро!

13

Дядо Ильо

преди 11 месеца

Винаги са живели така, като руснаците, турците и гиганите нямат ли страх ще се самоизядат от алчност и комплекси !

12

Анонимен

преди 11 месеца

Това е в следствие на бомбите на НАТО .Много сърби не вярват на правителство на нищо и си закупиха оръжия да се отбраняват от всеки .Казват 400 000.хиляди имали това е лъжа много повече са .Хората са прави трябва да се пазят в днешни времена и от свои и от чужди

11

Анонимен

преди 11 месеца

Християнските културни особености си казват тежката дума. Колят и убиват за удоволствие.

10

Обява

преди 11 месеца

Търся сърбин с лично оръжие за един проект в пРезиденството.

9

Териториален

преди 11 месеца

Хора без оръжие са нищо, плячка !!!!!

8

Анонимен

преди 11 месеца

Хора без оръжие се превръщат в стадо. Един картечар и един господар могат да им заповядват кога, къде и какво да правят. Оръжието е единствения начин да се защитиш от тиранията на малцинство над масата хора. И, ако те притиснат в ъгъла, да вземеш със себе си към отвъдното максимален брой насилници. Никой не се подиграва и не унижава един въоръжен народ!

7

Калин

преди 11 месеца

Сърбия скърби .Така скърбяха в Босна когато бандите на Радко Младич и Радован Караджич им избиваха децата.Нека скърбят.

6

Анонимен

преди 11 месеца

Когато искаш да изземеш личното оръжие на един народ, правиш точно това - промиваш мозъка на един младеж и му внушаваш да убива. Нали точно това правят и в САЩ. Сърбия е най-въоръжена от всички балкански страни.

5

Анонимен

преди 11 месеца

Ее, щом толкова се страхуват им вземете личните оръжия. Да се надяваме, че се страхуват достатъчно, за да не се запитат кой има полза от това.

4

мак

преди 11 месеца

До Totenkopf. Ако бяха "слуги на украйна" това нямаше да се случи, така ли?

3

Totenkopf

преди 11 месеца

Каквото посееш това и ще пожънеш- слуги ба кремъл сърбайте си попарата българомразци.