16

робензон

преди 1 година

Всички цени са поне 3х по-скъпи от това, което Несебър предлага.

15

дедо Ташунко

преди 1 година

На Христо препоръчвам да се прегледа при психиатър. Нищо лично. На остров Корсика човек плаща 3000 на кв. метър.

14

дедо Ташунко

преди 1 година

В Германия купиш ли недв. имот и решиш ли да го продадеш, преди да са изтекли 10 години, те скъсват от допълнителен данък. Така държавата не допуска спекула. В България всичко това е все още непознато явление.

13

Анонимен

преди 1 година

Кефят ме боркерите. Ако инвестицията е добра, зщао не инвестрате вие?

12

Анонимен

преди 1 година

До 13 - Как къде? В Бургас :) ,,, Ти това е историята на живота в Несебър - всичко яхо-ихи, особено ако имаш няколко екстра стаи за даване под наем и си усппял, да чопнеш от общината правото за сергийка, ама за лятото. А после - после у Бургас.

11

Анонимен

преди 1 година

Къде я видяхте тази болница в Несебър?

10

Христо

преди 1 година

До края на лятото квадратния метър ще мине 4 хиляди евро. Не знам на какво се надявате, но в Несебър имотите в момента са силно подценени и не трябва да се чака. Нормалната цена за един имат от примерно 60 квадрата е реално 240 хиляди евро, така че всичко под 200 хиляди евро е все едно ти го дават безплатно. В брокерския бизнес съм и ви казвам да бързате и купувате, защото догодина квадрата ще е 5 хиляди евро. Това за Несебър имам предвид.

9

Сифилиско

преди 1 година

Доста е добре в Несебър и околията, но поминъка е труден за целогодишно живеене. В селцата и минерална вода си има хората - Каменар, Каблешково, Медово. Преди 8 години имаше имоти за по 10000 евро. Сега дори дупките ги продават по 40000, че и ги купуват

8

Анонимен

преди 1 година

Украинската мафия си сменя леговището. Не се радвайте защото скоро ще пропищите !

7

До 7

преди 1 година

За 30-40 хиляди евро нищо не можеш да си вземеш в Несебър

6

Анонимен

преди 1 година

Мима с дзъркелите , която си носи пикочният мехур на колана,как определя това?

5

Анонимен

преди 1 година

До 7 - Несебър става за живот. За съжаление, с 30-40 000 не съм мног сигурен, чкакво ще си вземеш там.

4

Анонимен

преди 1 година

Само внимавайте когато продавате на руснаци и украинци,да не вземат да се сбият на наша територия,че тогава го закъсахме.

3

Анонимен

преди 1 година

То ясно че яко имаш 30-40 хил и не можеш да си позволиш в София ще търсиш малък град, но не всеки град става за живеене

2

Укрите

преди 1 година

Искат държавата да им отпуска помощи, а купуват жилища. За пенсии и др. пари няма, но за тях има. СПРЕТЕ ИМ ПОМОЩИТЕ - ВСИЧКИ. НАП къде са - не смеят. Това се превръща в генжцид към собственото население

1

Богат

преди 1 година

Пак брокерите с техните платени статии и винаги едно и също заключение - цените няма да падат, а ще растат, затова купувай народе... Хората така и не разбраха, че трябва да правят точно обратното на това, което медиите им казват ако искат да спечелят пари. Давам примери - едва започваща световна банкова криза, около 10 % спад на имотите в Германия и Америка и това е едва началото, но тук в центъра на света България цените само нагоре! В Несебър цените растат заради украинците. Просто.