80

пишещ с къси букви

преди 1 година

до 82 (Спасов) ; Как ще създадат електронно правителство ,един сървър , ще може ли да им докара 600 000 гласа за ГЕрП на изборите ?! Щото калинките под строй точно това правят ...

79

Главанак

преди 1 година

Г-н Дончев, как да подкрепим паЮртия, чиято вожд лъже непрекъснато! И сега, п редпоследно , отново хвърля димки- ПП ДБ са винтовни за евентуална липса на кабинет. Не, не са! Номерът му не мина! Лошото е, че ППДБ отново се хванаха на въдицата! Първи стеи, предложете проектокабинет, ако ви го гласуват- управлявайте! Само че, най- кадъ р ният, управлявал страната, вече трети път не успява да състави правителство!

78

Спасов

преди 1 година

Дончев е милионер от крадени народни пари. Повечето в ГЕРБ са така. Нищо не са направили за България. Само крадоха 15 години. 2 милиарда откраднаха за електронно правителство и... нищо! Защото един сървър може да върши работата на 500 000 държавни и общински чиновници които нищо не вършат освен да пият кафета цял ден.

77

Мис Тик

преди 1 година

Печелят време щото скоро Путин ще го светнат. И тогава Бойко ще стане най-големия анти-путинист. Ама въпреки това ще го вземат да излежава наказание от 30 години в американски затвор. Защото при нас и затворите са фалшиви!

76

Анонимен

преди 1 година

Вашите калинки ще приемат всяко решение на Вожда на калинките. ГЕРБ са тоталитарна партия и могат да правят всичко, без последствия. ПП не са тоталитарна партия и отговарят пред избирателите си. Тоталитарната партия на Вожда може да подкрепи и Осама Бен Ладен без последствия за бъдещите избори.

75

пияница мистик

преди 1 година

Тия от ПП-ДБ май наистина са yлави, не се правят. Вижте само какво предлагат. Като им чух офертата се плеснах по челото много преди Томислав Дончев: "Ние никога няма да подкрепим първата политическа сила (ГЕРБ), но за сметка на това искаме да откажат мандата, да се връчи на нас и ние да съставим правителство само с наши хора и нито един от ГЕРБ. Но те да си ни подкрепят и да гласуват заедно с нас". Е, кажете ми, тези с акъла ли са си? (риторичен въпрос) Ахахахахахаха :))))

74

Ammm

преди 1 година

До РеалистЕ как така никой не ги иска, пък първи на изборите? Нещо си противоречиш.

73

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ са много нагли, отново.

72

Реалист

преди 1 година

Мястото не ГЕРБ е в пандиза и те много добре го знаят. Затова се натискат да са във властта, където се чувстват недосегаеми.

71

Анонимен

преди 1 година

Докато ГЕРБ е значима политическа сила, България няма да тръгне напред. Периодът 2009-2021 години, когато управляваше ГЕРБ, го доказва.

70

Анонимен

преди 1 година

От къде на къде?? ПП ДБ не подкрепят мошеници, използвачи, натегачи! Търсете си подкрепа от чалгарите.. Буци ще краде евра, а слафчо ще му свири.

69

Неразбиращ

преди 1 година

Борисов, Горанов, Дончев, Добрев най-много се плашат от корупцията. Не могат да спят от нея, особено, когато не могат да я практикуват редовно.

68

Момислав Тончев

преди 1 година

Доста кух индивид е този Дончев.

67

Shark

преди 1 година

"Офертата е подкрепете ни, а после си изпълнявайте функцията на опозиция в парламента".....демек, помогнете ни да си изтъчем платното, а ние после ще ритнем кросното. Типично по герберастки!

66

Анонимен

преди 1 година

Ко стана с кинтите по електроно управление например Ве габровски фий...

65

факт

преди 1 година

не, ли = много печатни и правописни грешки

64

Анонимен

преди 1 година

Майор ли си къв си - за гъби ли беше по време на (управлението ) ЩАВАНЕТО по гробаджийските схеми сроднино приятелски схеми например и като три милиарда подарък турски поток.."обществени" поръчки евро и национални програми ..общинско..областно и национално ниво..субсидии и Кот са сетиш

63

факт

преди 1 година

*** = много печатни и правилни грешки :)

62

До майора

преди 1 година

Майоре,с твоето тъпо изказване ми приличаш повече на жалък редник в трудови войски.

61

Реалист

преди 1 година

Противоконституционно е също да се краде,но вие окрадохте за 12г. толкова,колкото никой досега и пак се натискане да управлявате.Е хората не са толкова елементарни,никой не ви иска.Колкото и са лъскате имиджа на еднокнижника пак ще духате супата.