67

Някой

преди 1 година

Нещастници!

66

До Иван

преди 1 година

Ванчо, а ти за кой гласуваш, за копейкта ли? Интересна шизофрения ще да е това, хем живее на запад, хем подкрепя чужд, руски агент.

65

До Иван

преди 1 година

Иван,напълно прав си в своята теза,но Б.Б. не е сигурно, че е спечелил изборите честно,все пак той вълна хартиената бюлетина...Ние сме бананова република, за съжаление.

64

Иван

преди 1 година

Незнам аз живея на запад тука такива идиочтини няма, но все пак вие сте в бг. Там нещата не са човешки, но какво да кажа за *** народ като българския. Самото гласуване на последнити избори показа, че сме най *** племе в света щом пак има хора, който гласуват за Б.Б и оня другия *** господин Харвард или както аз го наричам келнер единия мутра другия келнер. И това им идентично оправление. И ви оправлява сметайти какви царвули сте.

63

Анонимен

преди 1 година

Далеч не всички неща на т.нар. "Запад" да смислени, етични или справедливи. С данъците следва да се съблюдават местните условия и особености на икономиките. Сляпото копиране на модели говори за неграмотност и по-често, отколкото рядко произвежда бедствия. В по-широк план целия проект наречен ЕС следва да се преосмисли, без излишна идеологизация и бункерно мислене. Всички ние сме свободни хора по дефиниция, достатъчно е само да упражняване тази свобода. В противен случай същата ще ни бъде отнета

62

Грешна формулировка

преди 1 година

До 63 Анонимен Вдигнете данъците на работещите и ще видите истински протести.. . . . . А трябва така . . . . . Вдигнете данъците на истински работещите и ще видите протести.

61

Борисчо

преди 1 година

Значи плочкаджията ми, който ми взе 3000лв за 4 дни работа ще плати 0лв данък, защото се осигурява на 700лв, както и 99% от цветнокожите, а аз ще плащам повече??? Много умно

60

увеличението на дод

преди 1 година

както и данък тлъста пенсия само за гласувалите 41%, щото негласувалите не са го искали и затова не са избрали

59

Анонимен

преди 1 година

Вдигнете данъците на работещите и ще видите истински протести.

58

Енгелс

преди 1 година

До 59: При капитализма е така.

57

Анонимен

преди 1 година

Като искаме да попълним празната хазна , може ли да не е за сметка на малкото останали работещи роби в БГ? Спрете социалните на ромите!! Направете данъците на фирмите на 20, 25% . Тук се плаща данък печалба 15% , а навсякъде на запад, дори Гърция 40% поне!!! Айде стига от джоба на работещите - 2 млн. работещи, 2.5 млн. роми, 2 млн. пенсионери, 1 млн. деца! Или накарайте ромите да бачкат! Май е време да се въоръжаваме!

56

Анонимен

преди 1 година

Нови депутати с нови заплати и огромни мераци за грабеж. От къде да дойдат парите за ненаситните ? От грабежа безмилостен на сиромасите.

55

Наблюдател

преди 1 година

До 56: Имал си късмет, така ти е писано. Здравеопазването в държавите от ЕС и САЩ е адски скъпо. Ако нямаш медицинска застраховка примерно в САЩ, и си тежко заболял, избираш си поп и поръчваш паметник. До тук!

54

Продължение до ха,ха

преди 1 година

Работех в Ирландия ,и печелех добре ,но се завърнах ,просто нещо ме накара ,явно Бог ме обича много ,защото ако бях останал щях да умра скоро и бързо.След завръщането ми,отидох при личн.доктор на майка,и на мен да й взема рецепта за лекарствата .Докторът вика дай да те прегл профилактично ,и откри проблем със сърцето,прати ме на кардиолог ,и след оглед на аортата по спешност в Токуда за подмяна на клапа и пластика на аортата .Единия слой на аортата разкъсан, и сега живея втори живот.До ха,ха

53

До ,,ха ха ха ,,

преди 1 година

Доходите не са отговорност на никого ,освен на Бог ,защото и в Библията пише ,че не всички неща зависят от човека ,,Не можеш да пораснеш повече от това което ти е дал господ като ръст ,ум разум и всичко .А ние сме създадени с различни качества .Някои по умни ,хитри,други не толкова.Но някои си мислят ,че всичко зависи от тях .Ами да си мислят ,каквото си искат!Не им го пожелавам, но ако се разболеят от нелечимо заболяване ,напр.рак ще разберат ,че не всичко е в техни ръце.

52

обективен

преди 1 година

Не мога да повярвам.Пак искат да се върнат старите времена когато укривахме доходи.Определено по този начин не само че няма да съберат повече пари ами и ще увеличат сивата икономика.Толкоз ли няма умен в парламента?

51

Хахаха

преди 1 година

Доходите ви са ваша отговорност! Никой не ви дължи нищо! Няма значение дали са ниски или високи! Най-накрая знаещите и можещите са добре заплатени! Така е честно!

50

Коментар до ,Богати,

преди 1 година

Ако ги няма тези ,,с грешните решения ,,няма да ги има и тези ,,с правилните решения ,,т.е няма да ги има и богатите.Някой беше дал отговор на въпроса: Защо има бедни ?За да могат богатите да живеят по добре? Но аз не завиждам на шефа ми ,защото на него не му е лесно ,няма личен живот ,постоянно проблеми с работници,пламнала му е главата .А защо да завиждам на друг човек ,макар и много богат ,след като може да умре преди мен ,а аз, да живея 20,30,40г.след него .да сме живи и здрави.

49

Смехурко

преди 1 година

До: ИТ, и? Един сектор не може да нахрани пенсионерите и да плати заплатите на държавните служители. Но на никой не му се разправя да изсветли икономиката. По-лесно е да си прибереш комисионната и .

48

IT

преди 1 година

Работя в ИТ сектора и съм против увеличение на каквито и да е било данъци! В момента не виждам къде отиват парите ми от данъци, а тези искат още. Писна ми все тия дето сме на светло да ни доят, има други механизми чрез които да напълнят хазната.