12

ha ha

преди 1 година

Има и граматична грешка в заглавието. Неграмотни журналисти. Пълен член се ползва за *** в изречението. И английската грамати я знаете по-добре от българската.

11

ha

преди 1 година

Фалшива новина. БНР лъжат. Няма такова поздравление. Клеветят патриарха.

10

Ужас

преди 1 година

И патриархът ли не предаде?

9

Има

преди 1 година

Има една държава която винаги е работила срещу България и тя е Англия.....никога ама никога в български интерес. Айде пътя .....

8

Анонимен

преди 1 година

До Велокобритания - от това, че някой не знае за съществуването на нещо, било поради невежество, било поради вродена тъпота, това нещо не спира да съществува :)) За твое изумление, Русия е дала страшно МНОГО на света. Ама ти си толкова т-ъ-п, че дори няма смисъл да те просветлява човек. Тя учителката ти по български не се е справила, та ние ли...

7

Анонимен

преди 1 година

Аз обичам Великобритания!

6

Анонимен

преди 1 година

Имате правописна грешка в заглавието. Отново. Журналисти! Образованието на измислената демокрация

5

Начално у-ще

преди 1 година

Патриархът поздрави монарха? Или монархът патриарха?!?!

4

Велокобритания

преди 1 година

Люлка на западната цивилизация, на науката, на изучаването на планетата, основател на демокрацията. Дала култура на колониите си и за това момента нямат нищо против Велокобритания.Какво е направила блатная? 100 годишен застой плюс поробване и спиране на развитие на половин Азия.

3

Анонимен

преди 1 година

София беше бомбардирана от американци и англичани. Ей така, в центъра. Защо?

2

Анонимен

преди 1 година

Ами не си спомням България да е имала по-недоброжелателен субект от Великобританя. Ще кажат, през 1885 те ни подкрепиха за Съединението. Не, те просто бяха против Русия, която беше против тях, нищо за българите.

1

Да ни е

преди 1 година

Жив и здрав патриарх Неофит ,но в този случай греши. За милиарди хора по света това събитие е не съществено и не значимо. Световната общност коментира, че най старата демокрация в света деградира, че Арестувана 60% от мирно протестиращите против монархията с чччто пари се плаща този фарс,че в Шотландия повреден на коронацията имаже шествия за независимост.