20

До 12

преди 1 година

Тези 4 човешки живота в каруца без фарове са потенциални убийци на пътя. И с 80 км/ ч да се движи автомобил зад тях, пак ще стане катастрофа.Хората нямат котешко зрение!Да осъдят шофьора на автомобила заради нарушението на карицатите, е престъпление срещу всички правоспособни водачи на автомобили.Утре някой друг може да бъде застрашен от 20 г затвор.Трябва референдум за забрана на каруците.

19

Кера

преди 1 година

Тия нощни безмоторни превозни средства щом са без светлини , са УБИЙЦИ. Според ситуацията можеше една кола/бус/автобус ... са се гътне фатално заради подобни човешки животи. Да разбере най-сетне общността им на тия, че има и ТРЯБВА да спазват законите на страната, която ги е приела и ги търпи въпреки тях. Няма причина за съчувствие: сами са си виновни, без значение бройката.

18

Анонимен

преди 1 година

Пларен данък, гражданска, винетка, лед светлина на челото на коня....все пак една конска сила по пътя.

17

абе

преди 1 година

какво ли са правили тия с каруцата в 2 сутринта ?

16

Чичо

преди 1 година

На шофера Бог да му е на помощ - ако по каквато и да е причина му се размине (все пак сме в България) и го пуснат, *** ще си разчистят сметките с него (а може и със семейството му, ако има такова) максимално бързо и по най-бруталния начин. Пък те не си поплюват хич.

15

Анонимен

преди 1 година

Скоро щях да се натреса в една каруца на околовръстното до Младост. Ни ги виждащ, ни ги чуваш.. минават като призраци

14

Анонимен

преди 1 година

На всички, които се питат "защо ми изтриха коментара" - все пак не забравяйте, че алкохолите са свещено животно на България, както и защитен вид в ЕС, нищо дори приблизително недрожелюбно не може да се пише за тях. Те са прекрасни, безгрешни и съвършени, да е благословен цвета им и да се плоди безконтролно родата им.

13

Анонимен

преди 1 година

До 12 - "Все пак" - тръгнали посред нощ да вършат незнайно какво- ама общо взето ясно какво - по междуградски път без светлини - можели са и невинни хора да утрепят - и накрая имаш на какво отгоре да питаш защо хората са зле настроени???

12

Анонимен

преди 1 година

Все пак 4 човешки живота бе хора, защо с такава омраза и жлъч коментирате?

11

Анонимен

преди 1 година

Защо ми изтрихте коментара че каруцата е нямала номера и светлоотразители? Няма нищо обидно в него, да се карат каруци и мотоблокове нощем по пътя е много опасно и стават големи катастрофи.

10

До ужасен

преди 1 година

Аз съм от там и последно ходих преди 8 години. В общината, на улицата и в магазините български се ползва по изключение. Напълно сме превзети.

9

Уточнение

преди 1 година

До Отличник 5 А може да са и от ДуПиСе-то!

8

ужасен

преди 1 година

Днес ходих в айтоският парк и зоопарк , Лелее ,та там апачите и. езаците са много повече от българите . ! Почти не чух българска реч !

7

Анонимен

преди 1 година

Ако единият не се движеше по пътя с необозначено превозно средство и без светлини, нямаше да стане така. Ако другият не се движеше с безумно превишена скорост, нямаше да стане така

6

Мен

преди 1 година

А кончето как е?

5

Анонимен

преди 1 година

Каруците са забранени в София, но все още се движат и никой не може да ги спре.

4

Богат

преди 1 година

Не за бразилците нищо лошо да не чувам, сещам се за една бразилка колежка, мечтата ми беше да й отварям вратата. Също и за индийчетата нищо лощо, мола.

3

Анонимен

преди 1 година

4ма в каруца, в 2 през нощта... Някой е изгорял или е предстояло да изгори.

2

Instant karma

преди 1 година

Къде са пътували в 2 през ноща, а? Instant karma.

1

Анонимен

преди 1 година

Каруцата имала ли е номера, нещо отразители?