8

аноним

преди 11 месеца

Къв Меси, къв Роналдо бе, единия на 35г. другия на 38 г. , сериозната им кариера трябваше вече да е приключила, сметай ква химия пият.

7

Анонимен

преди 11 месеца

Тука най добрите форумни експерти по световните и вселенски въпроси пак се изпърдяха и по тази тема.

6

Анонимен

преди 11 месеца

до 7 Я кажи кУГАААА Гейналдо със световна титла? A Меси има повече титли и индивидуални отличия до момента от Гейналдо а португалския боооклук е даже с 2,5 години по-голям от Меси. И най-болезненото е за фенчетата на Гейналдо и за самият него е че единствено което не успя да спечели в кариерата си е световната титла, а Меси спечели всичко във футбола. Муахахахаа...КРАСОТААА!

5

Анонимен

преди 11 месеца

до 4 Пичук Кравар, какво е чувството Гейналдо да остане без световна титла, а Меси да я е печелил в кариерата си и така да е спечелил всичко възможно което може да се спечели във футбола? Кажи вее, кравар? Още от злоба и яд място не можеш да си намериш гледам. Муахахаха. Красиво е!

4

Сър Пичук

преди 11 месеца

Да бе и да играе срещу Ливърпул. Има лоши спомени гнома срещу тях

3

Анонимен

преди 11 месеца

до 2 А ти що не си продавач на фланелки, некадърник?

2

Анонимен

преди 11 месеца

Нормално е да плащат многомилионна заплата на най-добрия продавач на фланелки

1

Анонимен

преди 11 месеца

Да се върне в Барса! Те го направиха от едно болно дете най-великият футболист до момента в историята. Вечно трябва да им е благодарен! Впрочем Лионел е съгласен да получава три пъти по-ниска заплата в Барса. Сега заплатата му е 30 милиона евро годишно. Съгласен е на 10 милиона. И как няма е съгласен като в банката има 500 милиона евро вече.