64

До онея с нищото там

преди 1 година

Жената е била защитен свидетел. Затова е била нападната. Онези, с нищото там долу, които се зарадвахте, че жената са я били и почти изнасилили разни жалки безтопкови прест-ъпници. Айде да споделите какъв е животът без нищо нищо там долу, че да ви се посмеем още.

63

до онея с нищото там

преди 1 година

Имах приятелка, която е българка и точно така беше пребита от непознат. Искал да я обира, ама нали, имал нищо между краката, не му стигнало, та и я пребил. Съответно полицията нищо не направи, въпреки че медиите писаха за случая.Крадците стават все по-нагли, а разни дома-шни на-си-л-ни-ци с нищо там долу, се разревали да защитават крадците. Всъщност и вие сте с нищо между краката, та хайде да си затраете, че много взема да ви личи какво ви липсва там

62

Тоско

преди 1 година

Имало е защо! Другият път да внимава

61

Георги

преди 1 година

Жена ли е, бой до дупка

60

Роза

преди 1 година

Случаят е неясен.Информацията е малко и противоречива.Така всеки може да си прави каквито иска предположения.Не може да се коментира нещо,което е неизвестно и хипотетично.

59

Анонимен

преди 1 година

"Защо не казвате, че жената е защитен свидетел и пред входа и е имало полицаи да я "пазяг"???" - Защотоуй лажа!

58

273кг от лежанка

преди 1 година

До 57 - Така е батка. Затова сме мутрички юладите!

57

безмислено

преди 1 година

Пред блока 3-*** непознти пребиха полицай цивилен той не се и оплака.

56

Анонимен

преди 1 година

Ако наистина е била защитен свидетел и са успели да й сторят това, то значи е налице още едно потвърждение, че мафията печели все повече надмощие в България и се утвърждава все по-успешно. Българи, как и защо позволихте и предпочитате мафиоти да ви водят за носа. Какво във вас е сбъркано, че създава такива перфектни условия мафия да вирее и набира скорост. Вие сте от народите достойни създатели на мафия и псевдодържавност.

55

Анонимен

преди 1 година

Защо? Какво е направила?

54

Анонимен

преди 1 година

Ромската долина е това, как да живееш в една такава България. След като женати , децата ти не могат да живеят спокойно .

53

Виготура

преди 1 година

Защо не казвате, че жената е защитен свидетел и пред входа и е имало полицаи да я "пазяг"???

52

да да така е

преди 1 година

повярвах и, едни напълно непознати я били и я вързали. а тя какво прави по нощите сама на улицата не е важно, сигурно е чела книга.

51

Анонимен

преди 1 година

Е нали затова се казва Защитен. Не се разбира само през деня

50

Румен

преди 1 година

До27 . Това бе площ на новообразувано ТКЗС да се отглеждат малини 1960г. Но инициативата на комунистите се реализира само няколко години. Малините се раждаха , но нямаше кой да ги бере. Учениците докато отидат пеша . Хапнат на две на три и трябваше да се връщат. Така текезесето се саморазтури преди да свърши петилетката на БКП

49

Анонимен

преди 1 година

До48. Всеки това желае . И затова е необходимо да се пише

48

Анонимен

преди 1 година

Казва се Малинова долина . Защото след насилствената КОЛЕКТИВИЗАЦИЯ 1944г . Тези площи останаха не обработваеми. Хората от софийско насила в ТКЗС не желаеха да работят. Тръгнаха за града. Този квартал му казваха ," Града на Мечтите". Дълги години никой не живееше в тия блокове.

47

Анонимен

преди 1 година

Дали ще научим срещу кого и за какво е трябвало да свидетелства?

46

Обаче имам въпрос

преди 1 година

По кое време на денонощието е била нападната? Това е важно. Защото, ако човек е защитен свидетел, не би трябвало да рискува да ходи сам нощно време където и да било.

45

Правя извод

преди 1 година

Можели са да я накажат още по-сурово, но явно целта е била само сплашване.