191

Въпрос за русофилите

преди 1 година

Как се казваше оня известен водещ по РТ дето каза, че украинските деца трябва да се "изгарят живи" и "удавят"? Жокерчета искате ли или геноцида си го знаете на изуст?

190

Анонимен

преди 1 година

До 169 АнонимеН До Чичо/ ЕВРОГЕЙСКИЯ ФОНД ЗА МИР ВЕЧЕ ИЗПЛАЩА ВСИЧКО КОЕТО СЕ ДАРИ НА УКРАЙНА КАТО ОРЪЖИЕ :D ПОЛША ПРИБРА 1 МИЛИАРД ЕВРО ОТ НЕГО ВЕЧЕ! АКО И НИЕ СМЕ УМНИ МОЖЕ ДА ДАРИМ ПОНЕ 10 МИГ29 И ЩЕ ВЗЕМЕМ КИНТИ ОТ ФОНДА ЗА МИР И НИЕ _____________ какви десет мига? Ние имаме само три и само единия може да лети!

189

Анонимен

преди 1 година

До 180 Русуфилщината. . . . . . Беден си, защото си неграмотен! Виновен си си сам! Години наред избираш едно и също, но очакваш промяна! Това поведение няма наименование, но има медицинска диагноза, за която трудно ще се сетиш! Това беше опит за помощ, но дали ще го схванеш не е сигурно!

188

браво

преди 1 година

До ВервайтеПоздравления страхотен коментар

187

АХАХАХАХАХАХАХ

преди 1 година

За 9ти май си правиха планова да окупират Бахмут а то стана така че почнаха да евакуират окупираните територии. Големия геополитик Путин, шапка му свалям как тотално закопа росията в канафката

186

Анонимен

преди 1 година

TikTok да се приготви за екстремно натоварване.

185

Извънредно

преди 1 година

Днес Рамзан бе награден с наградата Корчаков,.Тя се връчва за заслуги към ядрената физика.Не е майтап,а новина по всички руски канали.

184

Вервайте

преди 1 година

Мина и замина прословутия Венгер, дето го запомнихме че 10 месеца драпаше за 56тия по големина град в Украйна и не успя. После ще дойде ценилят на козички Кадиров да си направи втора фотосесия с женски обувки. После може би частната армия на Газпром или на някоя друга армия? А истинската руска армия кога ще се появи и съществува ли изобщо, или всичко е алкохолици от сибир и бурятия кой разбрал недоразбрал прибрали го и айде на фронта?

183

Анонимен

преди 1 година

Някой знае ли днес руснаците дали са превзели още някоя улица и колко процента от мегаполиса Бахмут превзеха

182

Факт

преди 1 година

Точно както в римската империя, всеки богаташ си има армия и точно както в римската империя, след смъртта на императора ще започнат да се тепат по между си.

181

Анонимен

преди 1 година

В Русия е пълно с частни армии. Само аз ли виждам задаващата се гражданска война!?

180

до 201

преди 1 година

по принцип Вагнер са си около 50 000 и нищо не им и се случило, най-добрите още не воюват

179

Анонимен

преди 1 година

Както нямаха боеприпаси, така нощес им подпалиха *** на хохлите в Бахмут :))) голям театър разигра Пригожни

178

Някой

преди 1 година

Чета коментарите и окончателно се убедих ,колко *** и неадекватни поколения произведохме..Жалко!

177

В Бахмут приключват

преди 1 година

До Путинландия к'апут: Точно пък тези неизчистени два квадратни метра се оказаха "Цитадела"? Миже да те лажем. Ще ги изчистят и тях.

176

Путинландия капут

преди 1 година

До 203 - на тея два квадратни километра от Бахмут, които не са окупирани от роснаците, им се носи прякора "Цитаделата". Прегожин за това реве в тиктоци - ако няма снаряди за артилерия да изравни всичко наравно земята, няма как да превземат Цитаделата.

175

В Бахмут приключват

преди 1 година

Останали са украински части само в около два квадратни километра от града. До дни там се приключва. Бойците от Вагнер са взривили последният мост през Северский Донецк, по който са снабдявали украйнските части с боеприпаси.

174

Анонимен

преди 1 година

Ша сменят тея де ги заровиха!

173

Слава на Русия

преди 1 година

победа за Русия

172

Рибентроп-Молотов

преди 1 година

Козяка подпухнал пак ли ще прави ТИКТОЦи на 100км от фронта как клечи в храстите и стреля у въздуха? А дали изобщо ще стъпи в Украйна или пак до някоя бензиностанция по границата ще се снима както преди? Тоя е по-смешен от Путин и Лавров взети заедно