315

Валери

преди 1 година

Не ти отива

314

Чочо

преди 1 година

Льольо....ти си зам.гл.прокурор.Ако така ще се подвеждаш без доказателства,то ти не си за тази длъжност......."капише"😀

313

Анонимен

преди 1 година

С тази малка бомба поставена ,за сега от неизвестно ,,Кой".,се крие и ключът към въпроса ....Какво се цели Изключва се Гешеф като цел , защото тя няма как да го порази Тогава, ако са полицаите , защо Отговорът е в ефекта.Който ще възникне .А именно.Гешеф отдавна търси поводи за фалшиви демонстрации.Смъррта на човек , от екипа на охраната ще е чудесен и навременен повод Звучи зловещо.Но напълно реално в духа на мафията.Безкруполна и безчовечна в стремежа да оцелее .Тя и Гешеф....

312

Валя

преди 1 година

Ами,ще бъдеш подведен като не си вършиш работата както трябва.Вместо да провериш как са нещата,ти действаш емоционално, и на Танас Танасов,Ристьо Иванов и другите променкаджии само това им трябва за да плетат интеиги

311

Анонимен

преди 1 година

С този театър българите стават за смях. Артистите този път са на високо ниво и от ЕС може и хич да не се засмеят. И ще ви извъртят камшика по ушите който отдавна заслужавате

310

Анонимен

преди 1 година

Това, че Гешев и семействотжло му не са пострадали физически, че по колата на главния рокурор няма много щети, те означава, че не е имало атентат. Взривната вълна е била предимно във въздуха, но не е засегнала колата, както е било предвидено от атентоатора. Имало е атентат, не инсценировка и той небива да се подценява. Дерменджиев да си подаде оставката. Атанас Атанасон Гнома е недоразумение в политиката. Лена Бориславова, която твърди, че има инсценировка, също.

309

Фандъкова към НСО

преди 1 година

Само толкова ли можете?Мойте дупки по улиците и тротоарите са по-големи от вашата.

308

Паню Баирски

преди 1 година

Нагъл лъжец!

307

Анонимен

преди 1 година

Семейството на Гешев било в колата, децата ревяли, жената и той, ама не били в колата. Взривът бил до колата на Гешев и я подместил, ама бил преди пилотната кола. Взрива бил 3 кг. тротилов еквивалент, ама не бил. Гората била посечена, ама жилавите храсти останали. 4-5 метра огньове се вдигнали, ама нищо не изгорено. Израелския експерт пристигнал 1.5 часа преди взрива. Гешев 'случайно' взел бронираната кола, 'случайно' минал през Самоков за Цигов чарк в национален почивен ден. Шеф на НСлС?!

306

Анонимен

преди 1 година

Този пращи от мозък. Даже външно му личи. Като каза, че атентатът бил изключителнопрофесионален, защото бомбата била самоделна. Не всеки можел да направи бомба. Напротив-всеки ученик, който е внимавал в часовете по химия-може. Но за неговия ум да си сглобиш саморъчно взривно устройство, енещо непостижимо. Къде ги намирате такива глупави началници?

305

От Wikipedia

преди 1 година

Крумовите закони предвиждали различни видове наказания срещу клеветниците и други провинения

304

Анонимен

преди 1 година

Дерменджиев като истински полицай надушва лъжата.Защитавайки своите колеги .Намирайки случая като опит за убийство но....на полицай.А защо точно не Гешеф а полицай.Там е ключът Защото малкия по размер бомба не е предназначена за бронираната кола на Гешеф А защо искат да го убиват..Много просто.Гешеф и неговите покровители знаят как да се възползват от тази трагедия.Като заедно с Гешеф организират бутафорен протест срещу мафията.Или. Крадеца вика ...дръжте крадеца

303

Анонимен

преди 1 година

Целта на тези на които служи Гешеф е точно тази.Чрез инсцениран саботаж , бомба да бъде убит полицай Придружаващ го като охрана.Защито видно е, че бомбата е била малка .Достатъчна да не засегне Гешеф.Но да порази част от кордона.И по този начин да постигне ефектът на съжаление към убития полицай.Да организира протести , уж срещу мафията.И да уязви опозицията.Обвинявайки е за връзка с мафиоти.

302

Крумови Закони

преди 1 година

Лъжите трябва да се наказват. По крумово са ви рязали езиците на тези като тебе. А на тези като Боко са им рязали ръцете.

301

Анонимен

преди 1 година

Всички страдат и се притесняват вкъщи, когато близо до колата на баша и съпруг, е избухнало взривно устройство. Имало е атентат и ако не е успял. Не, инсценировка.

300

До 330

преди 1 година

Излезте от пещерите. Магистрали във вечен ремонт не са магистрали. Бойко е обикновен квартален крадец, който е успял да убеди едноклетъчни, че извършва дейност.

299

Анонимен

преди 1 година

Това, че Гешев и семействотжло му не са пострадали физически, че по колата на главния рокурор няма много щети, те означава, че не е имало атентат. Взривната вълна е била предимно във въздуха, но не е засегнала колата, както е било предвидено от атентоатора. Имало е атентат, не инсценировка и той небива да се подценява. Дерменджиев да си подаде оставката. Атанас Атанасон Гнома е недоразумение в политиката. Лена Бориславова, която твърди, че има инсценировка, също. Дори небива, да се коментират.

298

Анонимен

преди 1 година

Тоя се показа като голям лъжец. Или е голям лъжец или е голям некадърник. И в двата случая трябва да си подаде оставката защото с такова недостойно поведение няма място на поста който заема. Какъв е този цирк, това не са малки деца.

297

Радослав

преди 1 година

До 330: дамилиарди километри на Боко тиквата. Хемус е в перманентен ремонт и не е мръднала и с километър. Където се включваме преди 20 години на нея, пак там се включваме 20 години по късно. "Магистралата Шумен-Варна", съществува преди Боко и е в покъртително състояние. Тракия - вълнообразна, 2 години с ограничение 90 км/ч, в перманентен ремонт. "Магистрали" от две ленти, без мантинели, без маркировка, без отбивки за почивка. Та къде точно видя магистрала? Я отиди в една Гърция и виж магистрала!

296

Добре

преди 1 година

От пресата 2012-та година: "Тъй като не получихме информация, обобщихме това, което е известно - от годишни отчети на институциите, отговори на питания в парламента и от данни на спорещите.БСП сама посочи своите постижения в периода 2005-2009 г., според които изградените и пуснати в експлатация магистрали са 133 км. За ремонтираните и рехабилитирани шосета през четирите години се хвалят с 6840 обновени километри."