27

Стойне от Чукурово

преди 1 година

Имам чувството,че този път поляците ша "операт пешкира" за много дълго...

26

Анонимен

преди 1 година

До 27 - Защо вярваме на едните, вместо на другите. Не е, като да не е имало лъжи и манипулации от дяете страни.

25

Вай туй фейк нюс

преди 1 година

Роското МО официално съобщи че са уничтожени всички ХАЙМАРСи в Украйна, следователно няма как да им прави сервизен център. Вервайте на роската медия товариши, роски мир - смех и водка

24

Анонимен

преди 1 година

По времето на соца полячетата си живееха безгрижно особено на морето животарчетата но сега никакви ги няма отелил им се вола горките нещастници.

23

Анонимен

преди 1 година

Варшава ги е шубе от руснаците много бой са яли и от украинците ги е шубе.

22

Анонимен

преди 1 година

В Русия вероятно са се научили да отбиват от курса високоточните ракети от ракетните установки HIMARS. За целта се използват електронни GPS заглушители, пише CNN. Изданието цитира пет американски, британски и украински източника, които са заявили, че ефективността на Hymars е била намалена през последните месеци поради интензивната руска електронна война.

21

Анонимен

преди 1 година

Цял свят превключва на военна промишленост. Ще видим къде ще му излезе края на това.

20

Пиша коментар

преди 1 година

Ако усилията, вложени в конфликти се вложат в усилия за мир, разбирателство и приятелство, може да се живее добре навсякъде. Чиста природа, възпитани и добронамерени хора, това трябва да е целта на човечеството. Мое мнение.

19

Анонимен

преди 1 година

Късно. HIMARS вече си загуби силата - точността. Заглушават му gps-сигнала и сега се е превърнал в обикновена катюша, но с по-малко и по-скъпи ракети, падащи с големми отклонения поради разсточнтчта.

18

избивайте ватниците

преди 1 година

и русофилите по всякакъв възможен начин немедлено.

17

Ядрен вампир Z

преди 1 година

Ако ще и още 1000 бройки да поръчат,безполезни са пред ядрото

16

Анонимен

преди 1 година

"Министърът заяви след разговори с ръководството на "Локхийд Мартин", че производителят на HIMARS е готов да си сътрудничи с отбранителната индустрия на Полша за увеличаване на производството на ракетните системи.".................Забавно е как новината се поднася така, сякаш идеята е била на Полша.

15

Само питам...

преди 1 година

До Анонимен Абе я си трай бе, като дойдат нашите самолети ... Ахахахаха. Я дойдат, я не . Те още не са започнали да ги сглобяват. Пък и къде, ВСИЧКИ заводи в САЩ са преустроени да произвеждат компоненти за F 35 . В Индия имало останал някакъв завод дето още правел F 16.... А И КАКВА СТАНА С ЕДИНСТВЕНИЯ НИ ПИЛОТ ОБУЧАВАЩ СЕ НА F 16 ? Последно казаха че едва завършил обучението си по английски език и можел без акцент да казва - Хийльоу, хал ар ю ? Дали го пуснаха вече да се качи на самолет ?

14

ХайФарс

преди 1 година

До Анонимен ... Та какво викаш направили усранците с 18 хайфарса ? Я дай някакви примери. Като например оня случай как укритата стреляха по един мост ама не го улучиха а само разкопаха пътя че се наложи руснаците да изсипят 2 колички чакъл за да могат да им минават камионите без да тръска ... ХайФарс-а е истински фарс, скъп при това - 100 хиляди долара ракетата. неравности по терена му пречели... дървета ми пречели... стълбове за високо напрежение го отклонявали .... ЧУВАЛ ЛИ СИ ЗА ТОВА ?

13

Анонимен

преди 1 година

До абе Абе я си трай бе, като дойдат нашите самолети твоята Русия ще се нассере още по-обилно, така че за да не ни мирише не дърпай дявола за опашката с единствената цел да предизвикваш омраза към САЩ. Така съвсем неволно нанясяш непоправима вреда по имиджа на Русия.

12

да

преди 1 година

путин каза че СУ-57 обичал да яде хамърси на закуска!

11

Някой си

преди 1 година

Че за какво им е, нали няма нито една очукана ..

10

Анонимен

преди 1 година

Ами то в последно време спряха да говорят за тия Хаймърси,направо изчезнаха от медиите,а пък за турските Байрактари никой и дума не обелва вече,след време така и ще стане с прехвалените Леопарди и на тях ще им търсят място къде да ги ремонтират...

9

Анонимен

преди 1 година

До 11 - Кажи то, колко ракети, цели и прочие са били поразени от двете страни?

8

Анонимен

преди 1 година

До Първо - не подкрепям Русия. Това не означава, че подкрепям и Украйана. Смъртта на една или двете нации заедно, няма да ме трогне. Ако украйна можеше, проато щеле да изтрвля 5000 ракети за ден и да сеприключва. Ама смаи сситеми могат да имат само по 6 и "презареждането" е мудна работа. Трябва да имаш камиони след сидтмата, кеото прави операцията много тегава и опасна.