18

Анонимен

преди 1 година

А за ....педи кога?

17

факт

преди 1 година

моето колело харчи по една шопска салта с две мастики, мешана скара, бира и филия леб

16

Анонимен

преди 1 година

Вярно че велосипедите са по 2-3 хил евра, но да трябва да им се субсидират - верно са много зле французите, има защо да протестират

15

Анонимен

преди 1 година

Струва ми се че през соц-а в България имаше по-работеща пазарна икономика от колкото в момента в ЕС. Сега за всичко все някакви субсидии, помощи, програми проекти.

14

Българин

преди 1 година

До Един Българин 16Щото при комунизма имаш автомобили нали? Даже и в Китай вече хората се качиха на автомобили и зарязаха колелата. Да не говорим ,че у нас велоалейте са бутафорни , трябва да си самоубиец да разчиташ на придвижване с колело. В свободното си време и аз се предвижвам с колело , но живея в малко градче и няма движение.

13

Един Българин

преди 1 година

До 18: Бай *** няма да те разбере. За него возенето на кола е лукс - наследство от комунизма. Това че някои колела освен че са електрически струват 5 пъти неговия таралясник не го грее. Той си мисли че е пич да виси в задръстванията и да генерира холистерол. После болен народ сме били. Първо ни се е разболял мозъка, а после всичко останало. Велосипедът освен че е в пъти по-бърз от колата е и здраве. Новият кмет дано построи велоалеи и в северна София.

12

Анонимен

преди 1 година

Ако използваш велосипед ще те повишат,

11

Анонимен

преди 1 година

Тук не просто велосипедисти, скоро и пешеходци няма да има, вчера минавах по ремонтирания Каблешков с тротинетката, фул спийд нито един с колело или тротинетка, издухах всички с бангиите които висяха в задръстването.

10

А

преди 1 година

Не мисля каймата да си я купуват от супера даренията да врьщат

9

Честити

преди 1 година

Празници на прекрасното име защото сме християни

8

Картина

преди 1 година

Политик слиза от частният си самолет, който във въздуха харчи 4000 евро на минута. И се качва на колело от 16 - ти век да върти *** в калта...по пътя към дома.

7

Se edno

преди 1 година

А в България ще въведат данък за велосипедисти

6

Тонката

преди 1 година

Тия политици ептен са изтрещели

5

Баба Гица

преди 1 година

Няма да имате нищо /кола включително, но ще сте щастливи!. А тези дето ще ви принудят да слезете от колите си, под предлог, че замърсяват/е/, следват принципа: по-добре да съм нещастен в ролс ройс а, отколкото да съм щастлив на колело. И със сигурност няма да можете мнозинството да си позволите новия ролс ройс електрик за 400000 в зелено. Въртете тогава педа. И си купете кошничка за малкото покупки (кайма от буби, много нутритивна и полезна), които ще ви отпуснат по социален кредит,за послушните

4

Урсула

преди 1 година

А субсидии за мотики нема ли :)))

3

Анонимен

преди 1 година

Целия ЕС е зелен и ще се движат с велосипеди в 15 минутен град/само в квартала/, е няма и електрички да има, скъп ток и го няма, а умните електромери ще теглят шалтера по преценка.:))

2

СпоредТекста по-горе

преди 1 година

Основната идея на френската държава била "повишаването на хората, които използват велосипедите като транспорт"? Как ще ги повишава? Служебно ли???

1

Анонимен

преди 1 година

Толкова им е зле, *** вече има нужда от парички з авелосипедчета ... Волфлосне мансе панае или квото там викат.