10

Баба мара

преди 1 година

спрете наи после с това гражданство не ни трябват никакви българи повече те башбългарите измряха това са 5 поколение на което му трябва документ за европаи някъде да гласува за етн партия

9

ЖалкиХора

преди 1 година

От свлече личи,че младежът не е у ред.А и отдавна е доказал,че скаран и с правото.Ако не беше дядо му и нахалната му майчица,от него щеше да стане достоен хигиенист в тоалетния възел на Ц гара,а защо не и на летище София , и достойно щеше да си изкарва прехраната.Нищо лично.

8

Круме,

преди 1 година

Възпитавал те е дядо ти, генерал от ДС, който е пиел водка от две чаши. А ако обичаш, не давай акъл на българската прокуратура как да си върши работата.

7

Наистина ли има

преди 1 година

Такива балъци които искат българско гражданство

6

Правозащитник

преди 1 година

Правосъдният министър е действал в ситуация на неизбежна самоотбрана - котето е нахлуло в дома му и е стреснало семейството. И бате Зарков, като глава на семейството е повел люта битка с нашественика и твърди, че юнашки е понесъл травми - котето го било одраскало!

5

от северозападО

преди 1 година

Тоа има ли баща, или *** му са а клонирала?!

4

Непременно!

преди 1 година

Зарков! Непременно да провериш дали Мая Нешкова не е фалшифицирала медицинското от ветеринарната служба, с което удостоверява, че котката й куца, защото ти си я наритал? Как така ще ковлади министъра на правосъдеито? Той да ритне котка? Абсурд!

3

Хохо

преди 1 година

Про100то Кире изгоре с фалшивата си декларация.

2

Анонимен

преди 1 година

В основата стои лицето...Иван Стоименов Гешеф...Всички знаеме от кои и за какво е поставен.Дестабилизация и проникване в службите.България е в ръцете на рецидивисти, ограбили България.Сараите които ни се навират в очите са красноречив пример за безхаберие.

1

питам

преди 1 година

Шкембе воевода ли е , или някой негов 1 братовчед !!