10

Аааа!

преди 1 година

И в Карнобат искаме факултет."Карнобатска гроздова"ще го издържа.

9

Анонимен

преди 1 година

Лудостта на един народ в ход. Като знаем КИ на преподавателите във ВИФ, пардон НСА, и общото ниво на студентите там, представете си само какви медицински сестри ще излизат и кой ще иска да попадне на такава сестра. Ще са годни само за дежурства на селските мачове и да бинтоват охлузени колена.

8

потресен

преди 1 година

Това е спортен ВУЗ. Как така ще обучават по медицина? Ми направо да обучават и по ядрена физика.Обучение за сестри си трябва, и е редно да се прави в медицинските ВУЗ-ове!

7

Анонимен

преди 1 година

В обърканата ни държава, всеки се занимава с това, което не му е работа. Остава само семинарията да започне да "готви" доктори. И после качеството на работата на подобни "специалисти" е отчайващо.

6

Анонимен

преди 1 година

Явно няма достатъчно студенти ,и се чудят как да запълнят графика на преподавателите

5

Анонимен

преди 1 година

Ще обучават нови съучастнички на фармафията. Голямо търсене на кадри се очертава да бодат стадата брой лери с бубустери. 2 милиарда боцки бяха поръчани само за европейските брой лери. Ударете по едно рамо пет-шест пъти и ще ги свършим тъкмо за новата доставка на днк модификатори да се поопразнят складовете. Да няма тън мън. Колко паметника издигнаха на маскираната мед. Сестра.

4

На това, което

преди 1 година

Могат да ги научат в НСА те си го знаят от 8-ми клас. Проблема на българите е в заплащането. Просто и ясно.

3

Анонимен

преди 1 година

ИИ ще лекува, а сестрите ще боцкат. То и без това липсват мед сестри у Германия. Какво е мед сестра без лекар, я и лекари да обучават.:))

2

Мизъри

преди 1 година

Първо да бяхте се погрижили да акредитирате кинезитерапевтите в собствената си държава, че тогава да щамповате нови специалисти.

1

Анонимен

преди 1 година

Много хубаво , да увеличат още малко заплатите и ще намерят доста кадри и кандидати за обучение .