114

истината

преди 1 година

Путин си е играл с въоръжен дрон, а не с кон.

113

твърдо

преди 1 година

До Читател. Такива като теб трябва да са в Централния, при бай Ставри и подчинените му Осман, Орджоникидзе и Галванидзе. Последните двама много ще те харесат, а първият ще те олаби изначално!

112

Читател

преди 1 година

Украйна,тази провинция на Русия,трабвада бъде заличена от картата на света.Клоунът ЗЕЛЕНдски,трябва да бъде обесен от собствения си народ,на първия удобен ел. стълб.

111

Jimmy

преди 1 година

хазарите са се активизирали на всички фронтове и от всички колонии:)

110

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Умникът Каспаров , от богоизбраният народ ,знае ли кой стои за агресията на урките ,наследници на Бандера ,Шухевич, избили стотици хиляди евреи ,горили ,клали ,кой стои зад агресията над децата ,народа на Донбас ,зад хилядите убииствата на рускоговорящи,православни в нацистка Уркия ?Знае ли защо ,,демократите ,,неистово подкрепят убийци на евреи от Уркия ,Латвия ,избили 200 000 х еврей ,Литва ,Естонци ,затрили евреите в тях ? Защо Израел ,мълчи и трае ?

109

Идеалист

преди 1 година

Колкото има атентат към нашия Каскет, толкова има към Путин. Има нескопосана пропаганда!

108

!

преди 1 година

това е кукла на конци..........

107

Скачен Атом

преди 1 година

Велик бивш шахматист който е пример за огромните мозъчни унищожения които нанася математиката пряко обвързана с шаха.............Дори от филма "Междузвездни войни" има внушение че математическият ум на Дарт Вейдър е причината да предаде джедайството..........КОМПЮТЪР мейд ън САЩ РАЗГРОМИ на шах Гари Каспаров през 90-те на 20 век и от тогава психясъл и е на хапчета Гари Каспаров..........А всичко е НОРМАЛНО защото компютърът е математика като шахмата........Необятната ВСЕЛЕНА НЕ е математика

106

Анонимен

преди 1 година

До 111 ...Ако Русия е бомбандирана да.Но не е.Вижда се , че си объркан русофил.Не следиш войната.Или гледаш само руска телевизия.И слушаш речите на Путин.

105

Анонимен

преди 1 година

Умникът Каспаров знае ли и още нещо.Кой стои зад агресията на Русия в Украйна.Ьад хилядите невинни украински жертви на руските ракетни удари.

104

Мда

преди 1 година

Кое е общото между Ходорковски, Каспаров и Навални? И тримата искаха да управляват Русия с подкрепата на Запада и в негова полза. Ами няма как да стане.

103

MIKE

преди 1 година

Чудно, кой ли пък стои зад нападението на Киев?

102

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Ако Русия е бомбардирана от западни бомби и оръжия, не е ли логично запада да бъде бомбардиран от руски бомби. --------- но руснаците не смеят, защото знаят какво ги чака.

101

Анонимен

преди 1 година

Ако Русия е бомбардирана от западни бомби и оръжия, не е ли логично запада да бъде бомбардиран от руски бомби.

100

Укронацизъм

преди 1 година

До Анонимен 107: Такива клипчета се произвеждат серийно. Има хора, които от това си вадят заплатата. Някой стрелял с гранатомет първо налява, после надясно. И какво следва от това? Че е нямалпо обстрел на украинската армия срещу Донбас? Той и сега продължава. Съвсем наскоро улучиха с ракети от системи за залпов огън градски автобус в Донецк и всички пътници загинаха. Ето това е укронацизмът в действие.Прочети още на: https://dnes.bg/rusia/2023/05/05/kasparov-ukraina-stoi-zad-napadenieto-s-dron-sreshtu-kremyl.568801#comment-newest

99

Пак по опорката?

преди 1 година

До Путинландия ***: На русофобски т'рол и доказателства да му събереш все е тая. Чувал ли си за Минските споразумения? Меркел като канцлер на Германия и Франсоа Оланд като президент на Франция подписаха Минските съглашения заедно с президентите на Русия и Украйна - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас. Така можеше да се избегне войната в Украйна. Но си признаха, че изобщо не са имали намерение да ги спазват. И затова дойде войната

98

Анонимен

преди 1 година

До путинландския ***. Има клипче където преди няколко години Арсен Павлов роден в Коми, русия, известен като Моторола, командир в т.н. ДНР рано сутрин стреля на посоки с гранатомет в Донецк за развлечение. Стреля в една посока в жилищен квартал без да гледа къде попада, обръща се и стреля в обратната посока отново без да гледа къде попада. Местните в Донецк чуват взривовете и слушат в новините "Украйна обстрелва Донецк".

97

Смел Гибсов

преди 1 година

Шах и мат ..... :D

96

Путинландия капут

преди 1 година

Помните ли оня смех - че Украйна бомбандирала Донбас 8 години. А роснаците какво правели през тея 8 години - седят и гледат! Не си вдигнали пръста да помогнат на братушките в Донбас! Поне да бяха събрали доказателства за въпросните фантастични приказни 8-годишни домбандировки - а то няма и едно клипче, нищо че всички са с АйФони. Само смех и водка

95

Анонимен

преди 1 година

Дадени са права на сорросоидите да фалшифицират и да манипулират хората. Лъжата ме отвращава защото е лъжа. Как живеете в лъжа не го разбирам. Слагате си фалшиви лайки и заблуждавате. Егати нахалството и наглостта.