44

Анонимен

преди 1 година

"Наказанията за притежание на незаконни оръжия ще бъдат много високи, така че нека да видим как може да направите нещо като това, което се случи вчера", каза Вучич" - понеже този човек видимо много се е притеснявал от законите и много се е старал да ги спазва. Сигурно ако му бяхте казали по-отрано че не може да има незаконно оръжие,ь щеше да се притесни и да се откаже.

43

Анонимен

преди 1 година

Създаваш "проблем" - даваш "решение" на проблема. Мдаа. На някого много му пречи, че сърбите имат оръжия. Бедни ми сръбски съседи, какво ли пак са ви замислили...

42

toti

преди 1 година

Чии са тези оръжая ,да се види,дали не са контрабадно вкарани от Русия и кой взел комисионите !!

41

Църна маца

преди 1 година

И сичкото психо-бабит с многовековен балкански манталитет само си го примести пищова при тези тежки думи... щот много се уплаши.

40

във училищата

преди 1 година

Някакви дедковци по на над 65 г -те самите мадежи ще го обезоръжат ! И Вучич си ги говори на ангро Полицая на единия вход седи и дреме идва кукото гърми го от един метър влиза вътре и пак същата или влиза от другия вход или пък на двора или вади пистолета във час ! Нещата трябва да се спрът още преди да се стигне индивида да обмисля наказателната операция ! Тестове да се правят и ако има разковани дъски ,да се види има ли във домовете им оръжие и така нататъка !-доста работа е !

39

Бандита винаги има

преди 1 година

Единия син на военен другия на лекар ( най вероятно богат )-- и двамата не са обикновени хора ,а хора на власта ! Не знам как ще оставиш Бизнесмените и паралите без оръжие ,нали ще почнат да ги обират всеки ден --те са примамливи ! Рази сводници как да си пазят мадамите ,дилърите как да се пазят от другата банда--- е вие ще им направите живота невъзможен ,със мачетета и брадви да се саморазправят ,това пък ептен грозно 21 век сме !

38

Анонимен

преди 1 година

яяя милиционери рузки сър- ще назначава във всяко училище милиционер! По номерата им ще ги познаете!

37

Анонимен

преди 1 година

ТИ ДОСЕГА Я ВЪОРЪЖАВАШЕ...

36

Бандита винаги има

преди 1 година

Тези от конекторските фирми рязко ще намалеят ако знаят че повечето хора имат оръжие по домовете си ! Щото по закон нямаш право да ходиш по на хората къщите и да ги гледате лошо и заплашвате --- оти човека има право на защита !

35

Анонимен

преди 1 година

копейка, абе нали сърбия беше по- добре от българия? гледаме...

34

Анонимен

преди 1 година

Вучич съчувствам ти братле, но вие пропагандирате само насилие, а сърбите не се славят като големи побойници :) В смисъл само мафия и мутри показвате по вашата телевизия, нормално е некой да изперка :)))

33

Бандита винаги има

преди 1 година

Оръжие имат всички властимащи ,бизнезмени ,военни и разбира се полицай ! Техните деца винаги могат да го докопат ! Ако направят закона да е хванат ли те със незаконно оръжие затвор 20 г -- този който го носи ще си е направил сметката и веднага ще опатка полицаите които го заплашват ! А ако затвора е една година просто ще го даде и ще каже току що го намерих ! Многото затвор не спира бандита НО го кара да бъде радикален ,тръгне ли горко им на тези дето са отпред-- ДА направят 20 г за наркотици

32

Анонимен

преди 1 година

Мда вместо да се решат проблемите водещи до такива случай, просто ще се отнемат оръжията. Утре като някой психопат изколи 10 човека с кухненски нож или ги премаже с кола и тях ще забранят.

31

Анонимен

преди 1 година

Закани се на страната си?? Той и Борисов така рече всички отиваме към дъното!

30

SS

преди 1 година

Ние пък искаме либерализация на закона за оръжията! Защото един етнос стана много нагъл и крадлив напоследък!!!!

29

българина

преди 1 година

споко Вуче, сега ЕС ще ви се сопне, че ще нарушите нечии хангстерски права? а защо не вкарате смъртно наказание напук забганата.!а ЕС.

28

Сата НАТО

преди 1 година

Вучич е много жалък демагог, мнооого...

27

Анонимен

преди 1 година

Няма да си връщат оръжието . По няколко причини . Много от тях не са регистрирани . Корупцията е силно развита , че не е никак трудно да се измами за върнато оръжие. Друг е въпроса , че нямат доверие в тия институции . Върне ли се оръжието , може да се окаже че не е отразено. И да продължават да му го търсят

26

Петър Попара Църни

преди 1 година

Ах твоето...фашистичку!

25

Анонимен

преди 1 година

Вучич може да свърши като предшественика си !